Ridlägret ♥

Nu tänkte jag berätta lite om ridlägret :).

Vi åkte dit i måndags, vi åkte ner till grisslehamn och lastade in Zambo (pias häst). Det gick bra han var snäll. :)
Sen började färden mor Herräng wooohooo vi var fett taggade och peppade! :D
När vi kom dit så träffa vi alla och sen börja göra iordning i våra rum. Vi red första lektionen då i måndags, så Linda (ridläraren) skulle se hur man red så hon kunde sen dela in oss i grupper. 
 
 I tisdags så kom några brandmän och dom skulle ha brandövning med hästarna.
 Så då satte dom på sej sina gasmasker och gick in i stallet när alla hästar stod där. Och dom där maskerna låter ju när dom andas in och ut så vissa hästar brukar bli rädda av de. Men det gick riktigt bra hästarna var snälla och duktiga. Juste först fick alla brandmän gå en bana med varsin häst, och den där banan hade vi gjort så dom skulle öva sej för att gå med en häst först. Det gick jätte bra dom var jätte duktiga. Sen efter dom hade haft övningen och så så visa dom olika saker på brandbilen och vi fick testa deras utrustning om vi ville. :P hah xD Sen så vattna dom volten åt oss för det blir ju så torrt på volten nu när det är så varmt så det blir jätte jobbigt att rida där då. Men aah sen åkte dom hem igen brandmännen. :P

I onsdags så red vi lektioner sen på kvällen hade vi någon lek tror den heter hurri skurri. Det är typ som en tävling. 
Man är två lag elr flera. Varje lag har en häst och så ska man var och en rida fram till en stolpe och göra olika saker. Vi hade att man först skulle äta 3 mariekexs och sen vissla så fort som möjligt sen nästa sak var att man skulle stoppa ner huvudet i en hink med vatten och där låg det ett äpple som man skulle bita en tugga från och sen stoppa ner huvudet i mjöl och leta efter en sockerbit. Tyvärr så förlora mitt lag tack vara mej :P Jag vägra och stoppa ner huvudet i hinken med äpplet för jag var sist så vattnet var jätte äckligt och blä. :P 

I torsdags så hade vi hopplektion tror jag att det var och sen dom andra som inte hoppade fick rida till sligen ett ställe som är typ som en liten mina öken där de är typ bara slig och backar som man galopperar upp för jag tror de var i torsdags men är inte helt säker. Men iaf det gick väl inte sådär jätte bra när vi hoppa. Jag var rädd eftersom jag ramlade av på Idde när vi hoppa för inte så länge sen,  så de var lite läskigt så jag travabara över och det gick rätt så bra. Sen på kvällen så gjorde vi säkert något roligt.

På fredagen så red vi långritt till utsund och där bada vi och hade de mysigt. Jag red inte utan jag körde Contakt (en häst) med Mimmi vi hade de skit roligt. =P Efter långritten kommer jag faktiskt inte ihåg vad vi gjorde xD

På lördagen så träna vi på vår avslutning, vi skulle först ha kadrilj de som ett dressyrpass som många gör tillsammans sen skulle vi ha idealtidshoppning. Och det är att en hoppar en bana med en häst så ska alla andra komma så nära den tiden som möjligt. Jag vågade galoppera och hoppa på träningen så jag gjorde de på avslutningen också. =)

På söndagen så var de avslutningen då och då var vi alla jätte peppade och några var nerrvösa. =P
Allt gick jätte bra iaf för mej . :D Kom ihåg hela kadriljen (jag var först i mitt led så det var viktigt att jag kom ihåg de)
Sen på hoppningen gick de också bra jag kom tvåa så de var kulkul :) 
Alla sa hejdå till varann och åkte hem :'( Sorgligt att säga hejdå var de verkligen nu när man har vart med alla en hel vecka och lärt känna varandra men men.

Bilderna kanske kommer idag får se om de går att ladda upp. =)


Pusshej<3


ingen tid

Hejsan alla söta människor ♥

Idag skulle jag ju berätta om ridlägret hur vi har haft de och allt. Men jag har haft fullt upp, jag vaknade runt kvart i 11 av att någon gubbe ringde och väckte mej :( Så gick upp och käkade frukost och sen var jag så himla duktig med att börja packa upp alla kläder. Cyklade iväg till Annah och Angeliqa (mina kompisar) elr jag cykla dit där dom jobbar. Dom jobbar typ på en atelje elr vad de heter. Dom har typ cafe där också. Men asså de kommer nästan aldrig någon dit så dom sitter bara och solar så de verkar vara rätt så slappt. Men iaf jag cykla dit och va med dom där satt och snacka och lite så. Sen så när dom sluta cyklade jag och Annah hem till Nelly och därifrån cyklade vi till Annahs mormo och bada. 
Jag måste faktiskt säga att det var riktigt skönt i vattnet vi simmade runt ett bra tag och kolla på massa vrak som ligger där i hennes lilla vik in. Eller asså jag fick panik varje gång jag såg vrak delar så de var lite små läskigt faktiskt. 
Men aja sen cykla jag hemåt, och åt lite mat och sen ungefär vid 7 så blev det ett kvällsdopp med Emelie vi hade riktigt kul. Skönt i vattnet var det också där de var 23 grader =).
Nu har jag suttit vid datan sen jag kom hem och nu ska jag springa ner och kolla på beck.
Och juste som sagt som jag skrev först jag har inte haft tid med att berätta om ridlägret idag de får bli i morgon elr nått för nu ikväll har anton kompisar här och dom sitter och lanar och då tar de typ jätte långtid att ladda upp bilder och så så får bli nån annan dag. :)


Puss på er<3

Och så var man hemma

Heeeeeeeeeej!! =D ♥

Nu är jag hemma på min vackra lilla ö igen =D . Jag har haft det hur roligt som helst.
Jag har bla vågat att hoppa igen :) . Asså jag är helt slut just nu så jag berättar mer i morgon hur det vart och allt. =)
 
Puss och godnatt <33

Nu drar vi!

Nu drar vi! Jag,Pia och hennes häst ska på ridläger tills på söndag :) Önska oss lycka till, och vi kommer ha super roligt! 

Puss på er, och jag kommer sakna er :*

Pia gästbloggar

Hej allihopa, det är Pia här :) Fanny tyckte jag skulle gästblogga, eftersom hon packar och inte har tid med att skriva här..
Imorgon åker alltiså jag och fanny på ridläger i en vecka, skit nice! Så hon packar och sjunger för fullhals.
Snart ( eller om  en timme typ..) ska fanny och jag hem till våran kompis annie, hon har fyllt 13, så nu är det dags att fira. Tyvärr så kan vi inte sova där, eftersom vi ska åka imorrn, men vi stannar iaf några timmar, och vi kommer ha ¨jätte roligt :)

Pusssar&kramar från lilla mig :)

Packa, packa










Nu har jag kommit hem från stallet, vi hade en jätte mysig ridtur. Fint väder och verkligen jätte roligt galoppera nästan hela travbanan ( en ganska så lång typ grusväg där ingen kör med bil typ) Kändes hur härligt som helst.
Sen galoppera vi lite på en äng, och det var några hus där vid ängen och dom hade hundar.
Men vi galoppera gick jätte bra en hund skällde men hästarna brydde sej inte. Men så iaf så skulle vi ta en galopp till och då skällde hunden precis nästan när vi fattade galoppen så Challe (hästen som Annie rider på) han blev rädd och då blev Idde ( hästen som jag rider) också de och han typ slängde sej åt sidan så jag tappa balansen och ramla av men som tur var fortsatte han inte springa utan han ställde sej och börja käka gräs som om ingeting hade hänt.
Så jag hoppa upp igen jag hade bara lite ont i min röv för jag landa typ på den xD Men men vi tog några galopper till sen på ängen fast lite längre bort. Och då gick det kanon! =)
Vi red hem och pysslade lite med dom, sen ställde vi dom i hagen. Satt med Idde i hagen och sa hejdå en stund.
Annie kom sen, och då tog jag några kort på när hon och Idde pussades. =)
Men det går inte ladda upp dom bilderna .. :/
Aja nu har pia kommit och vi ska packa fför fullt.  =)


Puss<3


Godmorgon

Godmorgon på er söta läsare ♥

Jag ska iväg till stallet nu och rida med Annie sen när jag kommer hem blire att packa och packa! Sen kommer lilla Pia till mej så fixar vi lite sen blire att åka till Annie och fira henne. Kanske inte kommer ha tid att uppdatera mer men vi får se.


Jag ska säga hejdå till den här sötnosen, ska ju vara borta en vecka och inte få träffa han =( <33
Puss<3

Gratis glass i sommar

Nu äre så här att det finns en hemsida så om man blir medlem så kan man få gratis glasscheckar till sin mobil.
Och nu på sommaren är det ju kanon för vad gör man om inte äter glass på sommaren ;)
Det är jätte enkelt man bara väljer en gb glass som man vill ha sen visar man upp smset i affären och betalar med det. =)



Klicka här för att komma till sidan och bli medlem och få GRATIS glass =D

Midsommar

Hejsan Hoppsan =)

Igår började de med att vi åkte fram till midsommarstången en vända och kolla lite. Sen så gick vi till våra engelska grannar och där åt vi lite lunch. Och juste jag gjorde inte tårtan på morgonen utan jag gick hem lite tidigare efter lunchen och gjorde den. Annah kom till mej så cykla vi tillsammans till Nelly och när vi kom dit gjorde vi en liten midsommarstång :) . Sen satt vi och snacka och så, vi hade en jätte rolig och trevligt midsommar :D

Tyvärr så går de inte att ladda upp bilder just nu .. "/ så de hrä blir ett kort och tråkigt inlägg.
Nu orkar jag inte skriva mer..
Puss<3

Glad midsommar

Gud vad trött jag är, vakna av rakarns telefonen som ringde nyss.
Igentligen var det rätt så bra för då kan jag börja göra min lilla tårta som jag ska ha med mej till vännerna =)
Så nu tror jag att jag ska gå ner och göra tårtan. =P
Förlåt för ett jätte tråkigt inlägg xD

Puss<3


Nej ni

Nu börjar jag bli trött. Kanske är bäst att man går och lägger sej så man orkar vara upp hela natten i morgon ;)
Vad ska ni göra på midsommarafton? =)
Själv ska jag först åka fram till midsommarstången sen blir det lunch hos våra grannar och sen ska jag träffa några vänner. Så det blir en rolig midsommarafton! =) 

Här kommer några bilder jag hittade: =)








Puss och godnatt på er<3

Ridläger ♥

Whoooho 4 dagar kvar!

Tänka sig i morgon är det 4 dagar kvar!
Kommer ihåg när jag och Pia bah: ojoj snart är de bara en månad kvar till ridlägret börjar wohoo.
Och nu är de liksom 4 dagar =D
Jag måste börja packa och packa!
Jag börjar faktiskt känna mej lite stressad :O
Hoppas hoppas på att de kommer vara fint och skönt väder :)
Och juste jag kommer typ få panik för när jag väl ska packa kommer jag inte veta vad jag ska packa.
Aja det kommer nog gå bra, hoppas jag.
=)
 


Dom här två sötnosarna kommer ju vara med mej så allt kommer nog gå kanon!
Jag slår vad om att dom där två kommer lära sej en massa roligt! =) <3

Pusspåer<3

Torsdag

Hej på er sötnosar ♥

Idag åkte vi in vid ungefär halv 1, och då gick vi runt och kolla lite.
Jag köpte:

Ridhjälm
Ridstrumpor
Linne
Puder
sminkborttagnings servetter
=)

Förlåt för det jätte tråkigt inlägget men jag orkar helt ärligt faktiskt inte skriva mer juste nu.
Vi hade en jätte rolig dag.

Puss<3





Trött, trött

Nej ni nu ska jag gå och lägga mej jag är lite små trött. Och jag måste ju som sagt vara pigg tills i morgon när jag ska shoppa. =D



Ditt leende är fortfarande underbart <33


Shoppning i morrn

Woooho i morgon blire att shoppa! =D

Det här ska jag försöka att få tag i i morgon:

• Ridbyxor
• Ridhjälm
• Ridstrumpor
• Linnen
• T-shirt
• Puder
• Sminkborttagnings servetter

Tror att det var allt. Får hoppas att jag hittar det jag behöver! =)
Ska åka med Annah och hennes pappa till Norrtälje i morgon så de är skönt då kan man sova lite ;) thihi

Puss<3

Min söta lilla kusin

Hejsan svejsan!

Förlåt för jätte dålig uppdatering men asså de kommer att vara så nu på sommar lovet =P och nästa vecka blire inget inlägg på hela veckan! SKa ju på ridlägret ;).

Igår glömde jag berätta att min kusin Mattias kom ut och kommer va hos oss till midsommar.
Väldigt trevligt att träffa han eftersom han inte är ute så mycket.

Men aja idag iaf så var jag först ute och red med Cajsa en stund. Det gick bra men Challe var lite envis med att dyka ner med huvudet och äta gräs sen ville han inte fatta galopp. Men det gick bra endå, vi hade en trevlig liten ridtur. =)

Måste göras om!  =)

Åkte hem sen och då kom Annah och Nelly hem till mej och så satt vi och sola resten av dan.

Härlig vare och lite färg har man fått också =D .

Dom åkte hem vid 6 tiden och då kom mamma och pappa hem käkade lite då och nu har vi alla tre (jag, Anton och Mattias) suttit i soffan med varsin data i nån timme haha snacka om nördar xD Men men de får man vara ibland tycker jag.




Här kommer en gammal bild från när Cajsa och jag var i stallet men men =)



Det var dom här två underbara brudarna jag sola me idag :) <33


Puss<3


Tisdag

Tjooho! =)
Idag så vakna jag och Pia vid ungefär 9-halv 10. Då gick vi upp och käkade lite frukost sen så ungefär vid 20 i 12 kom hennes pappa och hämta henne. Då börja jag fixa lite ute.
Senare på dan så åkte jag till stallet och red med Annie. Vi hade verkligen jätte mysigt och roligt. Stannade vid kiosken och där kom hon som äger den ut, så fick vi köpa glass även fast vi va sena ;) thihi, men sen red vi vidare hemåt.
Nu sitter jag i min säng och tänker nog plocka undan lite på mitt rum, måste packa upp en väska och lite annat.
Usch på de!
Hoppas ni haft en rolig dag =).

Puss<3


Hemma

Hejsan Svejsan.
Okej jag kommer hem för länge sen men jag har inte haft tid att uppdatera har hjälpt pappa också.
Jag, Annie och Cajsa hade en väldigt trevligt dag vi satt inne och kolla på film. =)
Och snart så ska jag och pappa åka och hämta upp Pia sen vidare till Elmsta och hämta mamma :D.

Puss<3

Dåligt väder

Godmorgon på er ♥
Sovit gott? =)
Det har jag ska jag säga er. Det var inte alls kallt i lekstugan utan lagom liksom. =) Först låg vi och snacka ett tag och
vid 12- 1 så somna vi ungefär alla var ganska så trötta så det var skönt.
Idag trodde vi Annie skulle jobba men de visa sej att hon som hon skulle jobba hos hade sagt fel dag.
Så idag blire att sitta och kolla på film för de är så dåligt väder.
Uppdaterar mej när jag kommer hem.

Puss<3

Hemma hos Annie

Nu sitter jag hos Annie. VI kollar lite på den nya serien Privileged, den verkar jätte bra. Tror att de blirr så att man försätter och kollar på den. Cajsa sitter här i sofan också och gör inbakad fläta på Annie.
Juste idag ska vi sova i deras lekstuga. Först hade vi tänkt att sova i stallet men det skulle bli för kallt tänkte vi.
Så att då kom vi på att vi kunde sova i deras lekstuga. Okej det kommer nog också bli kallt men då har vi närmare in iaf.

Men aja nu ska vi vara sociala.
Puss <3


Usch på vädret

Jag säger bara usch på vädret! Det känns absolut inte som om de är sommarlov. Och jag hoppas verkligen inte det kommer vara sånt här väder på ridlägret, för då blir det inge roligt. Man vet liksom inte vad man ska göra när det är sånt här väder. Det blir typ bara att sitta och glo på tv elr nått och det blir ju inte så kul i längden elr hur?  =P

Men iaf idag så gick jag upp vid kvart i 11 och börja göra tårta.
Jag kan säga så här att tårtan blev inte riktigt så som den skulle. För mitt dumma tårtfat krångla och då gick halva tårtan sönder. Men alla tyckte att den var jätte god. Och jag måste faktiskt säga själv att den var faktiskt jätte god. =)
Hann inte ta kort på den för den tog slut rätt fort. =P
Men juste snart måste jag börja göra i ordning mej för jag ska till Annie och sova där om ett tag och innan de ska jag och mamma sortera lite saker om hon nu kommer hem snart från grannen..
Kanske hinner uppdatera mej lite snabbt inna jag åker.


Puss<3


00:40

Nu ligger jag i min säng och om ett tag kanske jag somnar =P
Har Zezar (min katt) brevid mej han ligger och spinner och halv sover. Asså seriöst han är bara för söt.

Ni får en supersöt bild på han men den är inte tagen nu. =) ♥


Nej ni nu somnar jag nog snart.
Godnatt på er
Puss<33


Middag

Nu har jag ätit lite mat. Det blev kött, potatis, sallad och nån sås.. =P smarrigt smarrigt.
Och nu har Antons kära små galna vänner kommit och dom sitter och skriker i sofan så jag är halv döv om vi säger så.
Jag kommer typ ha världens tråkigaste kväll. Usch på det! Någon som har tråkigt kan ju ta och komma över. =P




Puss<3
 


Tårta tårta!

Jag ramla ju av här om dan, och när man ramlar av så ska man bjuda på tårta.
Så i morgon så ska jag bjuda på tårta  =P
Jag tänkte göra denna tårta för den såg riktigt god ut. =) Elr vad tycker ni?


Recept

Marängtårta med mjölkchokladtryffel, hallongrädde och färska jordgubbar

Buffé nr 6 2009, sid 21

Ingredienser
Portioner: ger 8-10 bitar

2 färdiga marängbottnar
150 g mjölkchoklad
1 1/4 + 3 dl vispgrädde
250 g frysta, tinade hallon eller 5 dl färska

GARNERING
1/2 liter jordgubbar
2 dl färska hallon 

Tillagningstid: Max 20 min
Svårighetsgrad: Medel

Gör så här
1. Hacka chokladen fint och lägg i en bunke. Koka upp 1 1/4 dl grädde och häll över chokladen, låt stå ca 5 minuter.
2. Vispa eller mixa chokladtryffeln slät. Låt stå kallt i 3-4 timmar. Vispa 3 dl grädde lätt. Blanda försiktigt ner hallonen i grädden.
3. Häll eller bre ut chokladtryffeln i ett jämnt lager på ena marängbottnen. Fördela 2/3 av hallongrädden på chokladtryffeln. Lägg på den andra marängbottnen och fördela resten av hallongrädden i ett jämnt lager ovanpå.
4. Toppa tårtan med jordgubbar och hallon.

Marängtårta med mjölkchokladtryffel, hallongrädde och färska jordgubbar


Dålig uppdatering

Förlåt jag har varit jätte dålig på att uppdatera. Men jag har haft fullt upp.
Idag så var jag och red med Annie det var dåligt väder men men de sket vi i. Hästarna var pigga och glad som alltid =D
Är hemma nu, mamma och pappa kom nyss hem dom har vart och käkat förrätt hos några och snart kommer det några som vi inte vet hem till oss och käkar middag =P
Okej jag ska berätta. Det är några på Singö som har planerat och fixat cykelmiddagar elr vad de heter.
Då är det så att några människor åker hem till några och äter förrätt och dom som bjuder på det vet inte vilka det är som kommer. Sen så åker dom som blev bjudna hem och fixar ordning middag hemma. Och så kommer några hem till dom som dom inte vet vilka de är. Och nu har mamma och pappa vart hos några och snart kommer de några till oss.
 Haha jag förklara så jävla dåligt men läs det nogrant så kanske ni fattar =P

puss<3

Äntligen hemma

Hejsan Svejsan =)

Igår var jag ju på singö och grisslehamns skolavslutning jätte fint och jätte duktiga var dom. =)
Det går inte att ladda upp bilderna nu så får göra det sen nån gång =P
Men iaf åt lite tårta efter deras avslutning sen så åkte jag hem med Emelie =)

Idag så var jag först på min skolavslutning på morgonen. Gjorde ingeting satt bara i bänken och kolla på 9:orna och 8:orna och typ lite annat. Sen åkte jag hem med Emelie och kom väl hem någonstanns runt 10 och då gick jag och la mej var så jäkla trött. Sov till 1 då jag blev väckt av telefonen som ringde. Vid ungefär 2 åkte jag och red med Annie.
Hästarna var pigga och glada. =) Skulle tagit 4 bussen till Elmsta med Emelie och vi skulle gå till Annah men jag missa den så fick åka med Milla.
Det var Rock i parken idag det är massa människor som spelar och sjunger typ. Och Annah skulle spela så vi skulle kolla. Vi hade jätte kul träffa lite annat folk där bla Jessica, Denise och Becca =)
Åkte hem runt halv 10 och har käkat lite nu precis. Ska nog sitta uppe en stund till kanske ringa till Pia vem vet? =D

Puss<3



Tisdag-Onsdag

Hejsan på er♥
Känns som om det var jätte länge sen jag uppdatera mej men de kanske de inte var.. =P
Måste ju börja med att i måndags ramla jag av ju på Idde. Och gud jag kan nästan inte lyfta armen har faktiskt rätt så ont. Det kunde jag verkligen inte tro att jag skulle få för det gjorde inte så ont när de hände liksom.
Mamma och jag tänkte kanske åka in till akuten och kolla lite om de inte går över, så får hoppas att de går över.
Men aja nu ska jag berätta om igår och idag =P

Tisdags (igår) :
Åkte först till skansen med typ alla i hela klassen. Vi hade jätte roligt. Haha vi gick runt och kolla på masas djur och så. xD Sen efter nån timme gick vi vidare till grönan. Riktigt kul hade vi där, jag och Erica gick med Sanna och Fia.
Haha och jag skojjar verkligen inte vi skrek så inåt helvete högt när vi åkte vilda musen. xD Haha men aah orkar inte säga alla vi åkte. Kan säga så här vi åkte dom som var lagom läskiga för oss. =)
Vid halv 9 så börja vi åka hemåt. Och det var verkligen inte kul jag hade jätte ont i huvudet på vägen hem så jag låg typ och sov och försökte konsentrera mej på att inte tänka på att jag hade ont i huvudet.
Skulle sova hos Erica i Norrtälje för att slippa åka ut till singö. När vi kom hem till henne var vi uppe kanske en timme elr nått sen gick vi och la oss.
Onsdag (idag) :
Vakna gick upp Erica käka frukost och sen städa hon lite medans jag låg i sängen. Och sen gick vi ut och köpte present till min underbara vän Annie! =D Och jag tänker inte säga vad jag köpte för att hon kanske läser de här =P.
Åkte hem med pappa runt kvart över 3 stanna och handlade lite sen så åkte vi hem.
Juste jag har köpt jorgubbar idag som jag ska gå ner och fixa iordning nu :D .
Jag var på singö och Grisslehamns skolavslutning idag nu på kvällen får berätta om de mer i morgon och ladda upp bilder. Har verkligen inte tid just nu.

Hoppas ni har haft det underbart alla söta människor. Uppdaterar mej kanske sen får se.
Puss <33

Godnatt

Så nu har jag duschat också, och ska gå och lägga mej så jag orkar med morgondagen =)
Hoppas ni haft en bra dag allihopa!
Och juste jag får absolut inte glömma!
Grattis till min underbara vän Annie som fyller år idag! Älskar dej gumman <33


Godnatt och Puss på er♥


Bilder från Daniels student



















Där kom bilderna som jag sa att jag skulle visa. Det är sen i lördags då det var studentfirande för Daniel. =)

Manikyr

Nu håller jag på och gör manikyr på mej själv och det går väl sådär om jag får säga så.. xD
Och ni får inte se resultat för de kommer se förjävligt ut. =P

Puss<3

Måndag

Hejsan på er alla.
Åkte till skolan idag som vanligt. Det var väldigt dött idag för alla nior och åttor var borta. Så det var bara vi sjuor där.
Det var ganska skönt men lite tråkigt.. =P Vi städade, kolla på film och spelade brännboll.
Åkte till stallet med Erica sen efter skolan. Jag red och hon kolla på. Jag tog det ganska lugnt körde lite dressyr sen hoppa jag lite. Allt gick jätte bra tills jag ramla av... Kan berätta lite fort hur det gick till.
Jag styrde Idde mot hindret i galopp hade fått in en jätte bra och fin galopp. Och sen så flög vi över hindret.
Men precis när han skulle landa så snubbla han till och jag tappar balansen och rulla på något konstigt sätt av honom. 
Jag landa inte med en duns utan lite mer att jag rulla ner från han. Asså det var jätte konstigt och såg säkert jätte konstigt ut också. Men iaf jag gjorde inte illa mej så mycket. Bara att jag har lite ont i axeln och är lite svullen och sen är jag också lite öm i handleden men de går nog över tills i morgon får jag hoppas. Idde mådde också bra som tur var =)
Men iaf Erica följde med hem till mej ett tag och då gjorde jag manikyr på henne och så satt vi och snacka strunt.
Hon åkte hem runt kvart i 7 och då tills nu så har jag ätit lite och pratat lite med mamma och pappa. :)
Nu sitter jag och väntar på att min pasta ska bli klar som jag ska ha till matsäck i morgon.
Vi ska ju i morgon först till skansen och då ville Kent (min mentor) att vi skulle ha matsäck med oss istället för att gå och köpa nått för att det skulle bli för rörigt. Men efter skansen så ska vi åka till grönan elr dom som vill.
Jag och Erica var fett på att följa med så i morgon blire grönan! =D
Uppdaterar mej senare :)


Här har vi då söta lilla pollen <3


Puss<3

Godnatt

Sådär allt är fixat. Elr jag gjorde bara manikyren på mamma idag, hon ska få masage i morgon.
Men nu ska jag gå och lägga mej.. =)

Godnatt
Puss<3


Katter, mamma och manikyr

Nu har jag ätit lite mat. Jätte gott var det, pappa hade stekt lax och till de var det potatis, grönsaker och någon sorts sås =)
Nu ska jag ta och gå och släppa in Smilla (den andra katten vi är kattvakter åt)
Sen ska jag pyssla om lilla mamma. Eftersom jag inte köpt en morsdagpresent till henne än så kom hon på att jag inte behövde det utan istället skulle hon få masage 15 minuter. Och sen kom jag på att jag kan överraska henne med att göra manikyr på henne. Haha hoppas hon inte får ett ryck nu och tar datan och går in och kollar här på min blogg så hon ser vad överraskningen är =P men aja.
Kanske blir så att jag gör manikyr på mej själv sen lite senare efter jag gjort allt annat om jag hinner.
Jag vet att jag är tråkig som inte har bilder men de går inte att ladda upp... :(

Puss<3


Söndag

Hejsan sötnosar♥
Sorry för att det inte vart någon uppdatering tills nu.
Igår sov jag ju hos Annah som jag sa. Vi hade de jätte trevligt, vi åt, gjorde chokladbollar, kollade på film och åt chips
och usch jag känner mej jätte onyttig just nu =P 
Men iaf idag skulle hon rida så vi gick upp vid 9 ungefär elr nått kommer faktiskt inte ihåg.
Jag skulle också rida med några kompisar så jag cyklade till stallet och där möte jag Annie och Ida, vi red ut en liten stund. Vi tog en lugn tur för Pia och Lina skulle kanske också rida sen. Men sen cykla jag hemåt stanna och kolla till lilla Lulle (katten som vi är kattvakt till) han var jätte gosig och jätte busig. ;) ni kaanske får se en video på han sen, kanske bara.
Har vart ute och hjälpt pappa lite för ett tag sen. Kanske går ut igen snart.
Asså de går inte att ladda upp bilder nu igen. "/ Asså gud de är verkligen jätte tråkigt jag vet inte vad de beror på! :O

Uppdaterar mej senare
Puss<3


Grattis Daniel ♥

Nu har vi vart och firat Daniel det var jätte trevligt.Träffade många från deras släkt och det var kul att få göra =) .
Nu ska jag snart bege mej iväg till Annah. Ska sova där så blir nog inget mer upptaderande efter de här om jag inte snor hennes data en snabbis ;)

Här kommer bilder:


Dricka =)


Daniel =)

Nej fan nu går det inte ladda upp fler bilder! :O Jag blir tokig! Aja får visa er mer bilder i morgon!

Nu måste jag cykla till Annah!
Puss<3


God morgon

Hejsan Svejsan sötnosar ♥
Allt bra?
Själv är jag väldigtt trött för det blev väldigt sent igår. Vi somna ungefär kl 02:40 och så vakna vi ungefär 9 av att Annahs kära lilla pojkvän ringde. Och det var inte kul! =P
Men iaf nu på morgonen har jag gjort manikyr på Annah. Glömde ta en bild hur de såg ut först innan manikyren men tog en efter bild =P

Resultatet


Annah åkte hem för någon timme sen och nu ska jag börja göra mej i ordning för kl 2 ska vi va hos grannarna och
fira Daniel. =) Kanske kommer några bilder sen.

Puss<3



Godnatt

Nu ska jag och Annah gå och lägga oss så godnatt på er! =)
I morgon blire att  fira Daniel (vår granne) för han har tagit studenten
Haha så jag tänkte att ni får se en bra video på en studentlåt haha =P




Godnatt
Puss<3

Pigg och glad!

Hejsan allihopa!
Idag så mådde jag inte sådär jätte bra när jag vakna hade ont i huvudet. Men jag gick upp och tog ipren och alvedon och sen åkte jag till skolan. Huvudvärken släppte inte så jag åkte hem igen med bussen.
Låg och sov typ hela dagen och det var verkligen jätte skönt. Så jag är jätte pigg nu och glad nu.
Och de är bra för Annah har kommit hit och ska sova här. Vi kommer nog ha jätte trevligt för det var jätte länge sen vi träffades känns det som =P.  Haha nu har vi ätit och ska gå ut och skjuta :D
Kanske inte blir nån mer uppdatering ikväll så vi höres.

Puss<3



Finast ♥

Vad söt du är, du är underbar ♥
Thihi


Dålig kväll

Asså jag blir inte glad, dom bilderna jag verkligen vill ladda upp här på bloggen dom går det inte att ladda upp.
Tänkte ladda upp bilder på kläderna jag ville ha men nej nej de går inte.
Och nu har jag ont i huvudet och är jätte trött så ska nog gå och lägga mej snart.

Puss<3

Elov & Beny

Tjjooo! =) Nu äre så här va att Elov & Beny släpper deras nya låt med musikvideo idag!
Det är ju ett måste att gå in och kolla liksom! =)
Klicka här för att komma dit! :)  





 


Hemma

Hej sötnosar♥
Allt bra?
Nu är jag hemma och sitter i min säng och har rätt så tråkigt.
Fick lite ont i örat idag vilket inte var så kul. Hoppas inte jag får ondare för det är verkligen inte kul att ha ont i örat!
I morgon ska vi städa hela dan i skolan. Kul liksom elr inte, men aja det måste ju också göras så äre bara.  
Nu ska jag nog ta och kolla på lite kläder som jag vill ha. =)


Hitta en jätte gamal bild haha xD

Puss så länge <3

Cabare

Hejsan Svejsan :)
Det gick bättre än förväntat idag på provet. =) Svara på alla frågor och det var ganska så lätta. Så nu är jag glad! =D
Vi har kollat på 9:ornas cabare, dom verkligen jätte duktiga. Skit roligt hade dom gjort de :)
Vi fick sluta efter den va slut och det är så himla dåligt för det går liksom inga bussar ut mot singö så man får vänta tills 2 bussen går. Det är lite dåligt om jag får säga så.
Juste jag och Annie skulle gått till stallet idag men det bler inget för båda tyckte det var så tråkigt väder och det går inte att rida och så var vi trötta. Så blir nog att åka hem om jag inte hittar på nått annat. 
Uppdaterar mej senare ikväll för hoppningsvis.


Puss<3


God natt

Nej ni nu ska jag gå och lägga mej är grymt trött! :O Och har jag tur får jag sova lite i natt. Det är nämligen såhär att jag har börjat fått sendrag varje natt och när jag får det ligger jag bara i min säng och gråter tills de gått över xD 
Och jag måste bara säga till er som inte fått sendrag någon gång tror nog att dom flesta har fått de men endå xD Det gör nått fruktansvärt ont det drar i musklen och ja ucsh säger jag bara! :O
 
Men aja nu får ni önska mej lycka till på provet i morgon! =)
Godnatt sov sött söta läsare!

Puss<3

Hemma!

Nu är jag hemma har ätit och pratat med pappa =) . Nu måste jag verkligen plugga för jag har ju prov i morgon i so.
Juste kan berätta lite fort bara jag och Cajsa gick till stallet. Vi tog in hästarna och borsta dom sen så släppte vi ut dom. Det blåste så mycket och Idde har tappat elr hans sko har gått av så Pia har fått tagit bort den, så vi red inte.
Men hovslagaren kommer på fredag sa Pia så då får han nya skor. =)

Men aja har ni haft en bra dag?
Puss<3

Trööött!

Haha nu har vi haft idrott elr aah jag hade inga gympa kläder med mej och inte erica heller och så hade vi vikarie och hon var rätt så slapp så man fick göra vad man ville, så jag och Erica satt på läktaren och aah jag somna så jävla pinsamt! xD Men men nu ska vi nog gå ner och käka lite tror jag :)


Kände mej så tråkig utan bild elr nått. Så det får bli en bild som jag lagt upp förr men hoppas de inte gör nått =)

Puss<3

Skolan

Nu sitter jag i skolan och ska springa upp till idrotten snart. Idag efterskolan så ska jag och Cajsa till stallet. Sen måste jag nog hem och plugga lite. Updaterar mej senare
Puss<3


Glad? Ledsen?

Jag vet inte om jag ska vara glad elr ledsen?.. "/
Jag hoppas iaf att allt går bra och som de ska i morgon! <3 Älskar dej<3

Tisadag

Hejhej alla sötnosar!
Idag var det först till skolan sen så åkte jag hem. Srtädade lite när jag kom hem i mitt rum alltså och ja jag typ somna i min säng =P . Juste jag lagade maten idag och då blev det makaroner och stekt lax med någon sås som jag gjorde själv. Slängde i lite kryddor i gräddfil elr vad de heter. =)
Mamma och jag åkte till Lulle (en katt vi är kattvakter åt) vi gosa lite där med han sen spela mamma lite på deras piano och jag sjöng så jävla vackert asså *hooost* xD Vi åkte hem och nu sitter jag i min säng. :) Förlåt för att jag uppdatera mej så sent. Men jag fick inte internet fören nu.
Uppdaterar mej sen :)


Jag har inte tagit några ny bilder satt får bli en gamal :D


Puss<3

Ditt Leende Är Underbart ♥

Godnatt


Jag är konfirmerad

Hejsan ♥
Förlåt för jätte dålig uppdatering! Men jag har haft fullt upp som sagt.

Jag kan börja med att berätta att konfirmationen gick rätt så bra. Men jag våga inte sjunga sola, precis när jag skulle börja sjunga viska jag till Cajsa : Du måååste sjunga med mej jag klarar inte det här. Så hon sjöng med mej =P
Och juste min lugg hängde typ ner heeela tiden så jag stog och ryckte med ansiktet typ hela tiden xD haha men va fan.
Efter hela konfirmationen var slut åkte alla mina kära små släktigar och vänner hem till mej pch där käka vi mat.
Vi hade jätte trevligt :) Men juste jag fick massa jätte fina presenter. Massa fina smycken och ett jätte fint smyckeskrin elr vad de heter :S Tack så jätte mycket allihopa!<3 Juste jag bjöd på mina cupcakes som jag hade gjort också =)
Tror jag glömde ta kort på dom så ni får se på dom som jag visat förr.  =D




Men aja kvällen blev jätte rolig och allt.
På söndagen (igår ) Så red jag och Annie en stund sen så på kvällen åkte vi till Hallsta Cajsa och jag och våra familjer där så va vi med hela konfagruppen på en gudtjäns elr vad de va. Efter de så skrev vi på varandras tröjor sen åkte vi till Zorbas och käka mat. Kom hem ganska så sent men men.. =P

Idag så var jag först i skolan sen så åkte jag till stallet. Cajsa gick ner med mej. Jag hoppade på Idde han var jätte duktigt. =D Cajsa tog massa fina kort på mej och Idde men har inte fått dom än. Asså snart ska jag typ gå och lägga mej.
Och jag ska skärpa mej med uppdateringen ! =)

Puss på er alla <3

RSS 2.0