Kokosrutorna!

Här kommer bilder på mina fina kokosrutor haha :)

Receptet hittar ni här! :)




JAG VILL HA!!




Bild lånad från google.se

Asså Seriöst hur snygg är inte den här tatueringen? :O Nästan exakt sån vill jag ha på samma ställe!
Fast skulle kunna tänka mej att ha en annan variant av en stjärna där den stora sitter och det skulle typ vara en sånhär(visas nedan på bild) fast den ska vara vriden lika som den på bilden över ;P och i samma svart färg såklart ;)



Vad tror ni, tror ni det skulle bli snygg? Och vad tycker ni om tatueringar? Har ni några egna, vart isåfall ?


Nu blir det plugga pluggga!


...

Hemma från stallet!



Hejsan på er nu är jag hemma från stallet och har ätit och grejer :)

Först blev det en tur ut, jätte mysigt var de och sen så red jag och Idde ett litet pass på volten med skutt över bommar och Annie stod som fotograf ;) Kändes inte sådär jätte bra på volten idag men de är nog inte så konstigt för vi har ju trots allt inte ridit på volten och arbetat något på hela sommaren nästan. Ska ta och skärpa till mej och träna mer på volten, vem vet kanske ska testa på lite hoppning och dressyr igen. Haha det är så roligt för Idde hoppar verkligen över hinder även fast det är jätte lågt, gulle hästen ♥
Kolla bilden nedan liksom det är jätte lågt och han typ tar värsta hoppet ^^ :P

Här kommer några bilder som Annie tagit på mej och Idde :) ♥



Lyckas alltid få till fula miner på hopp bilder satt de fick ni inte se ;P













Nu blir det ridning på den bästa hästen!



Godmorgon solstrålar ♥


Vaknade för kanske 2 timmar sen och nu håller jag på och bakar Kokosrutor för fullt till min mamma :)

Idag har jag lite allt möjligt som jag måste göra, bla städa mitt rum, tvätta, planera veckan och plugga lite. Och sen senare ska jag och Annie kanske rida om jag nu får tag på Pia :)

Nu ska jag gå och göra glasyren till kakan, ni får ha de bra :)


Seg lördagkväll :)



Känner att jag verkligen inte har så mycket att skriva på bloggen idag satt de är därför det inte har kommit upp något under dagen :P
Haha men iaf ikväll har jag ingenting planerat så jag tänkte vara så tråkig att ut och springa såhär en lördagkväll ;) Haha nej men tycker de är rätt skönt att jag inte ska göra något ikväll för jag känner mej rätt slut efter veckan och sen är jag lite seg sen igår dagen. :)

Hörs senare♥

Frisören Fanny!


Hej på er :)

Kan ni gissa vad jag har gjort idag? Eller det kanske inte är så svårt att gissa de iumed rubriken kanske säger en hel del :P Jahjah.

Idag på morgen har jag klippt och färgat Annahs hår. Måste säga att de gick rätt bra och de tyckte nog Annah också för sen när jag var klar sa hon: Fanny du får fan fortsätta att klippa mej när de behövs :P .
haha och det var ju brade att hon tyckte de blev bra! :) Vem vet kanske man ska bli frisör? xD

Här kommer några dåliga för och efter bilder, hann inte ta så bra för vi hade lite brottom i slutet för Annah skulle iväg och jobba och så hade hon precis duschat så de var lite tovigt men va fan :)





Haha japp :)


Finns det en skatt vi regnbågens slut? ;D





Är det inte Nalle Puh och hans vänner som ser en regnbåge och dom börjar vandra till regnbågens slut för att där ska de finnas en skatt?

Idag iaf så såg jag en jätte fin och färgstark regnbåge när jag var påväg till skolan. Men de var konstigt för den var bara framme i ca 1 minut sen försvann den :O Konstigt de där alltså...

:)

Norrtälje med Saaaanna baaanana



Haha en gammal bild på Sanna


Idag var jag ju i Norrtälje med Sanna, haha mycket trevligt var de. Först gick vi och kika lite på stan, själv köpte jag bara ett nagellack på hm, Äntligen! Sen iaf så mötte vi upp mor min och åkte och fixa leg och grejer till mej :) Sen bar vi hemåt!



Hm:s nagellack 40 kr


:)


Sådär nu har jag vart ute och sprungit, hjälpt mamma med maten och ätit.
Så jäkla störigt när pastan som vi skulle äta hade kokat klart så tog vi lock på kastrullen och så börja jag hälla ut vattnat i slasken och tror ni inte locket lossnar och All pasta vi har gjort åker ut! Och alla var verkligen jätte hungriga, och självklart så skulle de hända då. Men aja det var bara och ställa sej och göra ny pasta. Så efter mycket omåmen så käkade vi. Och det var ljuvligt ;) Tror att jag ska bjuda över några tjejkompisar någon dag och då ska jag garanterat bjuda på de! :)





Haha nu kanske ni undrar var de var vi åt? För de skrev jag ju inte xD

Det var, färsk pasta, stekta champinjoneroch tomater, crabsticks och mozzarella. Sen om man ville kunde man ta lite tapenade på :P Haha Låter de inte gott?



Hemma och nu blir det träning!



Hejsan :)

Har precis kommit hem från norrtälje och nu ska jag ut och springa en sväng!





Nu jäklar!



Nu har jag tränat och ätit middag, det gick så jäkla bra idag att springa det var helt sjukt. Har inte sprungit på kanske 1 och 1/2 vecka eller något så jag trodde de skulle gå jätte trögt men nej de gjorde de inte för fem öre! Det gick skit bra jag bara flöt fram haha ;) Så nu jäklar så ska jag försöka börja träna varje dag, vi får se hur det går :P

Haha men iaf idag var jag ju som sagt hos Annah efter skolan en stund och vi spelade bla lite gitarr och sjöng, drack Earl Gray (te) och gjorde chokladbollar och käka (tjockisar, ja jag vet) sen så läste hon lite noveller för mej, måste säga Hon Är Duktig! :O Helt sjukt!









Nu ska jag plugga lite innan det blir läggdags!

Puss♥

Träna och sen middag!



Kom hem från Annah för ett tag sen och nu ska jag träna sen äta, Sen får vi se om jag hinner blogga har lite plugga att göra också...


Manikyr på Nelly :)


Hejsan på er :) (sorry för dåligt upd)

Hur mår ni? Själv mår jag fintfint :) Har inte blivit sjuk än som jag trodde jag skulle bli, sköööönt!

Idag då, japp jag har vart hemma hos Nelly drog dit efter skolan, ytterst trevligt! :) Vi satt och snacka skit som vanligt och medans så gjorde jag manikyr på henne :) Vad tycks? blev de bra? Jag behöver nog lite mer träning men men :) Sen gick vi ut och kika lite fast sen börja de åska så då sprang vi in. Usch hatar verkligen åska!
Jahjah de har vart en trevlig dag iaf :)






Vad tycks?












Hatar!



Har jag någon gång berättat hur mycket jag haaaatar tyska ?

Fyfaaan säger jag bara! Nu är jag helt seriös, jag har haft tyska i 2 år och jag kan nästan ingenting. Det jag kan är att räkna till tio och några enstaka ord. Mer kan jag ej! Jag har en ganska stark känsla av att de inte kommer gå så bra för mej i tyska de här året...
Men vafan jag har inte direkt planerat att åka till tyskland :O Och jag vet att alla lärare säger i någon form av: att de är bra att kunna något språk fall om man ska åka dit och bla bla bla osv. Men jag är helt seriös jag ska inte åka till tyskland. Och om jag ska de så kommer jag ha en ordbok med mej!

Visst själva tyskland landet är säkert jätte trevligt men språket, jag fattar ingenting! :O



Med detta inlägg kanske ni fattar att jag sitter och pluggar tyska just nu vilket inte är så roligt...

vaaaarmt!



Heejsan Svejsan på er ♥

Allt bra idag? Sjäv är jag tröööött, får ta en lite tupplur snart om jag hinner jag har nämligen lite att göra nu. Lite plugg, skriva, tvätta och ja lite mer jahjah.
Kom hem från skolan för ett bra tag sen och det var jag verkligen glad för. För på bussresan hem asså jag skojjar inte de var typ 180 grader varmt, haha eller okej jag överdrev lite där kanske men typ. Var verkligen Jätte varmt! Blev alldeles yr i huvudet.

Hörs senare...

Skola i morgon


Näfan nu tror jag att de snart blir läggdags ska bara skriva lite grann sen måste jag gå och lägga mig. Är ju skola i morgon och då vill man ju vara pigg och glad + så tror jag att jag kanske håller på och bli förkyld för min käre mamma har vart rikitgt förkyld nu i några dagar. Och iaf så är det ju bra att sova när man är/håller på och bli sjuk Haha eller hur ?

Puss och godnatt på er♥

Bilder från gårdagen...


Igår som sagt var mina tjejkompisar här och jag kände faktiskt att jag inte ville sitta och blogga då satt så är de. Vi hade iaf jätte trevlig! Snart åker ju Annah och Nelly till Irland och ska vara där i 3 månader ;'( satt man måste ju passa på nu och vara så mycket som möjligt med dom innan dom åker! Shiiiit asså vet inte hur jag kommer klara mej utan dom i 3 fucking jävla månader :(

Jahjah här kommer några få bilder från igår!



Jag säger bara: jävla galningar att klättra i träd! :O












Haha japp så vare med de! Ursäkta för dåliga uppdateringen idag också men har haft fullt upp! :P


Rent och fint nu!

Har precis kommit hem från stallet nu efter en storstädar dag där. Blev verkligen jätte rent och fint där inne nu :)
Nu är jag rätt slut faktiskt så ska hoppa in i duschen sen ska jag lägga mej och vila 5 minuter innan tjejerna kommer. Blir en liten mini kräftskiva idag ju ;)

Här kommer några bilder från idag:



Före och efter bild på hur de såg ut före och efter vi skrubbat boxväggarna gaaaanska så stor skillnad faktiskt.

Före


Efter


Sötnosen :)


Sötnosen igen :)






Visst blev det fint ? :)

Nu ska jag hoppa in i duschen! 

Hörs ♥

Hemma och nu blir det soooova!


Detta inlägg skulle komma upp igår ikväll men jag somna innan jag han publicera de! Haha var jag trött? ja lite va ;)

Tjo, nu är jag hemma elr jag har vart de ett tag om vi säger så. Ridturen gick bra, vi träffade på Annah och red med henne och jag trodde att hästarna skulle bli lite jobbiga men dom var bara lite stirriga i början sen gick de bra :)
Nu ligger jag hemma i min säng och vill bara sova men måste ta bort sminket och borsta tänderna innan så de blir lite jobbigt.

Här kommer 2 bilder på Idde som är tagna igår :)










Ska iväg och rida!


Har precis ätit lite middag med min familj, det blev raclette! :)







Nu ska jag åka iväg till stallet! Ha de gött så länge!


Uppdatering kommer!



Hej på er :)

Kom hem från Annah för ett tag sen och vi ska precis sätta oss och äta nu sen ska jag iväg och rida med Nelly :D Men kanske kommer in ett inlägg innan jag drar! :)


Vi är fanimej bäst!



Jag sägerdå jag sägerdå jag och Nelly är fanimej bäst asså! Dom otekniska människorna på hela vår planet lyckades sätta på skype! :D Haha vi har pratat med varandra nu i ca 15 minuter kanske ? haha ;P Så jävla skojj!
Nu är det fixat också så vi kan prata med varandra nu när hon åker till Irland i 3 månader, fyfaan för de säger jag bara kommer sakna henne som aldrig förr... :/ Jahjah jag får hoppas att 3 månader går fort...

Idag har jag vart i skolan sen blev det ridning med Annie, riktigt mysigt! Var väldigt längesen jag red kände jag faktiskt. Men i morrn blir det mer ridning  för då ska jag och Nelly ta en tur med pollarna :)

Orkar faktiskt inte blogga någo mer idag för jag har lite plugga (har liksom redan fått de, vafan är de här egentligen ??) och sen är faktiskt min farmor här och hälsar på så jag ska vara lite social mot henne nu :)

Vi hörs i morgon! ♥

Hemma igen...


Nu är jag hemma igen! Tror nog inte att jag ska ut och springa om vi säger så för för de första har jag både cyklat fram och tillbaka till Annah i spöregn sen har jag nog inte garvat så mycket som jag gjorde där på flera dagar, haha helt ärligt så blev jag fan trött av allt flumm och garv. Ligger i min säng just nu och håller på och somna :O Jahjah de var iaf skönt att typ få skratta och ha kul nu ikväll för idag har de vart en rätt tung dag men men skit samma :)

Nu ska jag faktiskt fortsätta med att ligga i min säng och halv sova innan jag går och lägger mej :P



Vem är seg i duschen?



Jo, Annah är!

Sitter och leker lite med datan medans hon duschar, den lilla jäveln har ju vart duktig och vart ute och sprungit. Får se om jag är så duktig och gör de ikväll också elr om jag är helt död... Skulle egentligen ha ridit idag efter skolan men vädret ville ju inte bli bättre satt vi sket i de, så vi får ta och rida en annan dag ist!

Hörs när jag kommer hem!♥


Hej och hejdå!

Hejsan på er!

Har kommit hem från skolan och ska precis stick iväg till Annah för att hämta lite saker. Hörs när jag kommer hem!

Bjuder på en skabbig bild på mej idag sålänge, usch så skabbig jag har känt mej idag haha :P 



Jahjah! Hej på er ♥

Godnatt!


Hoppas hoppas jag får leva utan huvudvärk nu i morgon! :)
Ni får sova så sött!


Första dan i skolan...




Adam och Emelie på bilden ovan :)

Första dagen i skolan idag på läääänge, Fast egentligen så känns de inte alls så länge sen de var vi var där... Sommaren har vart så jävla underbar och rolig så de är inte sant asså, vill ha meeer!

Men måste endå säga att de var rätt roligt att träffa alla underbara kompisar idag som man inte träffat på hela sommaren :) Var rätt slappt idag också så de var ju najs.
Idag ska jag faktiskt ta och gå och lägga mej tidigt så jag kanske slipper att få huvudvärk i morgon som jag haft dom senaste 4 dygnen, inte kul asså!

Jahjah nu ska jag sortera lite bilder på datan!

Hörs ♥

Bakningen igår...

Här kommer 2 bilder på de jag baka igår till pappa eftersom han fyllde år :)


Detta är: 3 stycken vetebullar (hemligt recept på dom) sen är det honungs-
kakor, det är som kolakakor fast ist för sirap har man honung i. Och så har
man dom i ugnen i 10 minuter ist för 12 minuter. Och själv så tycker jag att
dom är godast när dom är kylskåpskalla. För dom blir lite sega när man gör
dom med honung i så då är dom godast kalla :)


Och sen vart det pappas favorit bakelser nämligen
napoleonbakelser :) Dock så blev dom inte dom bästa
på utseendes om vi säger så men vafaen ;P


Bilder från Smögen

Här kommer äntligen bilderna från Smögen :)


Packade och klara att åka från Singö!


Vi närmade oss SMÖGEN!


Campingen :)


Första kvällen, jag och Annah gick ut på klipporna :)


Annah :)


Och vi träffade som sagt några härliga norrmän som vi spänderade kvällen/natten med
Jag och Øivind klättrande i Smögen campings lekställning mitt i natten :)


Haha jag ;D


Haha underbara norrmän ;P
Øivind och Ole :) Den bilden får avsluta den kvällen/natten!


Haha jag, pigg och glad på morgonen därpå


Annah :P om vi säger så här så blev de inte mycket sömn för vår del


Coolaste båten som vi såg när vi var och bada och sola på klipporna :)
Annah och jag bestämde oss för att vi skulle ha en sån en vacker dag!


Annah och Ole badar :P


Det blev en promenad till Kungshamn innan norrmännen skulle åka hem...
Øivind som klättrar i en stolpe ^^ haha


Ole & Øivind


Haha älskar bilden, Øivind,Annah,Ole


Haha undebart!
Btw kolla bakgrunden, vi gick en as mysig promenad som gick längst en brygga sådär de var verkligen jätte fint :)



Jag & Øivind :)


Kungshamn :)


Kungshamn!


Jag och Annah :)


Norrmännen :)





En dag belv de att gååå till Smögen :)


Från Smögen åkte vi ut till Hållö en jätte fin ö :)


Gud vad jag älskar den här bilden! Så jävla sommrig!


Annah :)


Annah :)


Berg :P


På väg hem från Hållö :)


Smögen


Smögen


Vi gick ut på klipporna sista kvällen och tog lite kort :)
Jag :)


Annah :)


En trött Fanny som precis vaknat för en kisspaus påväg hem från Västkusten.
Haha lite roligt vi visste inte vart vi var så vi sprang runt och bah: vaaaart är vi ?
Annah bah: Jag vet inte någonstans i Sverige. Och alla människor kolla på oss
som om vi var dumma i huvve och inte nog med de så visste vi inte vart mamma
och Losan hade tagit vägen :P Så dom sprang vi runt och leta efter också, hehe


Hahaha snyggingen själv då, igen någonstans i Sverige, tror vi var i
Värmland ? 


Yeey ^^


Jag och Annah i Hummelsta, elleeeer? haha :P


Hemma!! Kändes väl bra att vara hemma men det var ju endå så jävla kul, härligt,
underbart och bara jätte roligt där på Västkusten alltså...

Jahjah, Nästa sommar blir de Smögen igen!




Grattis Pappa!


Godmorgon!

Idag fyller min pappa år vilket kommer betyda att jag kommer ha fullt upp och inte ha tid att blogga! :) Kanske kommer upp ett inlägg senare ikväll vem vet. Annars blir de bloggfridag!
Btw börjar helvetet i morgon, alltså skolan... Visst, de bli skit kul att träffa kompisarna men skolan liksom hur kul är de?
Bjuder på en bild på mej iaf ! ;)



Du e saknad sötnos

Ligger i sängen och ska sova!


Sådär nu har vi kollat klart på filmen och nu ska jag och Annah sova. Kan ju säga något kort om filmen, den var Läskig! Godnatt!

Bjuder på en bild på tjejerna då när filmen var som läskigast (då jag inte ens våga vara i rummet ;) )




Tjejkväll ikväll igen! :)



Nu har mina tjejkompisar kommit hem till mej och vi ska sätta oss och kolla på en skräckfilm :) Kanske slänger in ett inlägg senare får se hur sent de blir.

Ni får ha en trevlig kväll! ♥

Emelie Gästbloggar...



Tjena bloggen Emelie här!

Som ni kanske vet så är jag en väldigt god vän till Fanny!

Tänkte berätta hur duktig Fanny är..
Ligger i hennes säng och kollar på när hon städar rummet!
Det går sakta men säker framåt, lite dricka och data pauser alldelses
för ofta kanske man kan säga, hon började för 2,5 timmar sen och håller
fortfarande på att plocka undan saker från golvet!

Stökigt rum eller går det trögt? det är frågan, haha

Tack för mig! Vi får väl se ifall vi hörs igen!

HA DET BÄST!

Bjuder på en gammal bild på mej och Fanny



Huvudvärken sitter fortfarande i...


Godmorgon på er ♥

Idag har jag verkligen fått sova ut vilket var jätte skönt men nu har min huvudvärk kommit igång igen och usch så jobbigt de är. Ska ta en alvedon och så får jag hoppas att de går över :)
Ska ringa Emelie och sen så får vi se om hon kommer hit, fast då kommer hon får sitta och underhålla mej medans jag städar mitt rum, för jag skämtar inte mitt rum är verkligen i behov av att städas om vi säger så ;) haha

Nej men ni får ha de så gött! Hörs ♥

Hemma!

Nu är jag tröööött!

Men här kommer iaf bilderna från kvällen (inte många)


Min och Annahs middag som jag gjorde såklart! ;) haha


Stor sallad, en laxfilé och Appelsinjuice :) De är grejer de!


Haha tjockisar vi är men vafan ;)



;D


Nelly ligger och spanar efter stjärnfall :)

Innan vi skulle åka hemåt så stod vi ute och kolla på alla stjärnfall, det
skulle ju tydligen ha vart massa här om dagen. Men vi såg endå en hel
del idag också när vi stod ute. Rätt coolt att se tycker jag :)


Vad tycker ni, tycker ni att de är fint med stjärnfall?

Bild lånad från google


Nu ska jag gå och sussa kudden! ♥

Tjejkväll!


Nu sticker jag och Annah iväg till...


NELLY! :)


Huvudvärk, sol och varm...

Ligger i min säng just nu och vilar lite, har vart ute och solat lite nu på dan och nu har jag huvudvärk så de dundrar om de, inte kul! Speciellt inte när de är sol och varmt man vet liksom inte vad man ska ta sej till allt blir så jobbigt :P haha. Måste nog ta en alvedon snart och sen ska jag försöka börja laga lite mat. Ni vet maten måste ju stå på bordet när mannen kommer hem, alltså Annah. Hahaha där va jag rolig ;)
Nej men vi ska äta lite sen ska vi cyklar iväg till Nelly och där ska vi ha tjejkväll :) ♥


Bjuder på en bild på, mej såklart! Såhär har jag traskat runt hemma idag, rätt slappt men äre inte så de ska vara hemma ? ;)


Förresten så är skjortan ny, den kommer från gina och är vekligen jäääätte skön. Jag brukar knyta den så den slutar precis under bysten och de är jätte skönt speciellt nu på sommaren. :)

Slänger in ett inlägg innan jag åker iväg på tjejkväll! Puss♥ 


Godmorgon!


Vaknade för ett tag sen och nu innan jag käkar frukost blir det en springtur! :)

Hörs när jag kommer hem!

Trötter här!



Sitter ovh kollar lite på tv just nu men är rätt trött så ska väl gå och lägga mej snart, tror min kära vän Emelie ska ringa snart så måste vara beredd med telefonen så den inte väcker alla i huset :P

Godnatt bitches ;) ♥

Nu är jag proppmätt!







Sådär nu har vi grillat och ätit :) Min mage har svullnat ut nu och jag proppmätt! Jobbigt! haha aja.
Nu ska jag ringa lite samtal sen får vi se vad som händer :)


Nu är det slut jobbat för sommaren!



Så hiiiiimla skönt säger jag bara!
Nu är det slut jobbat för den här sommar'n !

Kom hem för ett tag sen och snart blir det grillning med familjen och grannen :) Sen får vi se vad som händer ikväll!

Fastnar inte på bild idag men jag är så snäll så jag bjuder på en bild endå!


Hörs senare♥

Nu blir det läggdags!


Nu ska lilla jag gå och lägga mej, är jätte trött satt de ska bli riktigt skönt att få sova! :)

Godnatt♥

Klart! :)

Nu är jag klar med bakningen och allt! Tyvärr så svarade inte min mormor så jag fick försöka komma på något bra själv och det gick väl okej bra. Den blev inte äcklig om vi säger så :) hehe. Anton min bror verkade tycka att den var riktigt god så de var ju jäkligt bra eftersom jag bakade till han ;)

Såhär såg kakan ut först sen...


Simsalabim! Haha inte så vacker men vafan ;)




Receptet på den här kakan kommer förbli hemligt satt jag kommer inte skriva ut det här! :)

Ska fortsätta med kakan!


Nu är jag hemma och ska snart försöka ringa min mormor och hoppas på att hon svarar så jag kan få lite tips om hur jag ska göra med min kaka. Blev alldeles försent igår för att sätta på krämerna och allt eftersom kakan var varm och var tvungen att svalna så då tänkte jag att jag lika gärna kunde göra klart den idag ist. Satt nu ska jag göra den!

Hörs sen och jag lovar ni ska få se en bild på den! :)



Hemma! och nu blir det middag hos grannen!


Uppdaterar när jag kommer hem!


Nu blir det en springtur!



God morgon :)

Gick upp för ca 10 minuter sen så nu sticker jag ut på en springtur. Får se om jag hinner blogga innan jag cyklar iväg idag vi får se, annars får ni ha en jätte bra dag!

Puss♥

Bilder från cykelturen och ålandsbåten med Magnus och Marija :)



Här kommer bilderna från när Magnus och Marija var här :)



Cykeltur :)


Cykeltur :)


Cykeltur :)
Marija, Magnus, Anton


Cykeltur :)


Cykeltur :)


Cykeltur :)


Cykeltur :)
Så sött, kusinkärlek ;)


Cykeltur :)


Cykeltur :)


Cykeltur :)

Cykeltur :)



Mot ålandsbåten!


På ålandsbåten


På ålandsbåten
Magnus och Anton


På ålandsbåten
Magnus och Marija så himla söta tillsammans!


På ålandsbåten


På ålandsbåten


På ålandsbåten


På ålandsbåten


På ålandsbåten


På ålandsbåten


På ålandsbåten


På ålandsbåten


På ålandsbåten


På ålandsbåten
Het kortspelning påvägen hem, jag säger bara  MELLANLÄGG!!!! hehe


På ålandsbåten
Anton och Marija


På ålandsbåten

Så, nu fick ni se lite bilder :)


Det är inte Okej!



Fan,fan,fan,fan,fan,fan det här är inte okej Fanny!
Skärp dej nu för fan!
Det Är Inte Okej!

22:03



Håller fortfarande på och bakar :D

Haha nu är kakan i ugnen och snart så ska jag börja och klura ut de stora problemet vad som ska vara på. Ska försöka göra en liknande tårta som dom gör på ett bageri haha men jag kommer nog inte lyckas om vi säger så :P
Jahjah de går nog bra ;)

Sen direkt efter jag bakat klart måste jag gå och lägga mej för jag ska upp vid kl 8 i morgon för först ska jag ut och springa, sen duscha, fixa håret, sminka mej och sen kl kvart i 11 ska jag cykla iväg till Nelly och fika med henne :) Var längesen jag träffade henne känns det som så de ska bli skojj! :)




Håller på och bakar för fullt!


:)

Har ätit och nu ska jag...




...♥





Livet är en gåta
Du är gåtans svar
Allt annat må ha försvunnit om du blott stannat kvar♥

Varmt!


Har precis kommit hem från jobbet! Stannade till och pratade med Cajsa nere vid badet en ganska lång stund så därför kom jag hem lite senare men vad gör de liksom ;) Haha

Sitter här iaf och svettas som bara den! Det är typ varmt ute idag, elr så var de för jag cykla som en idiot kanske aja.

Vet inte riktigt vad som händer nu ikväll ska försöka fixa bilderna. Eller juste nu kom jag på att jag ska prov baka en kaka också, aja vi får se hur de blir.

Här är jag idag, + min nya väska! :) Visst är den snygg ?





Godmorgon :)


Godmorgon på er♥

Mår ni bra idag? Själv mår jag utmärkt, kanske liiite trött bara men men de går nog över när jag tar en uppfriskande cykeltur till jobbet ;)
Blir att jobba idag kl 12-17 sen vet jag inte riktig vad som händer. Kanske att jag frågar Annie om hon vill ut på en ridtur ? , känns som om de var jätte länge sen jag red nu. Har liksom haft fullt upp i några dagar nu så har liksom inte blivit av tråkigt nog :/ Jahjah får väl se hur de blir efter jobbet :)
Nu ska jag gå ner och äta lite frukos och sen fixa iordning mej.

Och juste jag ska fixa bilder i idag om jag får tid över! :) 


Godnatt!


Nu ska jag och lilla Zezar gå och sova. Eller Zezar ligger redan här bredvid mej och sover. Haha han är så gullig han ligger här och suckar, sparkar med dom små söta tassarna och viftar på svansen. Haha jag trooor han drömmer ;)

Bjuder på två gamla bilder på Zezzebollen ♥




Så sött!



Gamla Fotoalbum♥





Måste bara ta upp de här med hur mysigt och roligt de är med gamla fotoalbum Och vad jag själv faktiskt tänker göra ;)

När vi kom hem idag från Ålandsbåten så satte vi oss i soffan och kollade på gamla foton som låg i fotoalbum. Och hur trevligt är det inte med de liksom? Jätte trevligt och kul att titta på! Har tänkt att antingen skriva ut en hel del bilder på fotopapper eller så om jag kanske ska kolla upp något bra sida på internet som man kan skicka in bilder till så fixar dom de till foton på fotopapper. Tror att jag har sett något såndär sida förr så det ska jag garanterat kolla upp! För jag tycker det är så himla tråkigt för nu för tiden så har man ju alla bilder på datan och de som jag är rädd ska hända är att datan ska gå sönder och så försvinner alla bilder, hur kul skulle de vara liksom? Alla minnen som man har på kort bara försvinner :O Fast iof så har jag själv ju en hel del av mina bilder på ett usb fall att ;) men men de är kanske många som inte har det och det skulle ju vara tråkigt om alla ens bilder försvann liksom, inte sant?
Men iaf när jag har fixat bilder och så tänker jag göra massa olika fotoalbum som man kan ta fram och bara kika på när man har gäster hemma tex elr när man bara har tråkigt :)

Vad tycker ni ? Är det inte allt mysigt och roligt med fotoalbum? :)



Hemma!



Kom hem från någon timma sen och vi har haft det riiiktigt trevligt :) Först vart de mat påvägen dit sen satt vi i baren och spela kort och lyssna på musik påvägen hem. Träffade även Annah påvägen hem för hon och hennes kusiner, hennes mamma och pappa hade vart över och vart på Åland hela dagen, mys de låter!

Snart ska vi sätta oss och spela lite spel tror jag :) I morgon åker Magnus och Marija hem tråkigt nog, men de har vart riktigt kul så länge dom vart här iaf :)

Bilder kommer! Måste verkligen ta tag i de så snart som möjligt!

Puss♥



Ålandsbåten*

hehe oops!

Ålandbåten!



Hejsan på er ♥

Nu har jag kommit hem från jobbet och snart ska vi åka iväg till grisslehamn för att åka ålandsbåten :)

Uppdaterar när jag kommer hem!
Puss♥

Tidig morgon...


God morgon på er♥

Har precis vaknat och sitter i min säng och gäspar ska sätta på mej springkläderna snart när jag har piggnat till lite och ge mej ut på en lite springtur. Var tvungen att gå upp extra tidigit idag för jag ska börja jobba kl 11 idag för att sedan kunna sluta lite tidigare. För idag sen så ska jag, min bror, min kusin och hans tjej åka en sväng till åland. Dom kom ut igår och hälsade på och ska stanna här någon dag till vet inte riktigt hur länge men men :) Det är bara kul! Var riktigt länge sen jag träffade min dom.

Nej nu ska jag ut och springa! 

puss♥

Fullt upp!

...

Huvudvärk så de dundrar om de!


Kom hem från Stockholm för några timmar sen, och de var sköööönt för jag har haft en sån jäkla huvudvärk hela vägen hem. Hatar verkligen när man har sån kraftig huvudvärk att de känns som om man ska spy! Har tagit en alvedon nu och ska gå och lägga mej strax, ska ju jobba i morgon och då vill jag verkligen inte ha sån här huvudvärk!
Får ta och visa er i morgon vad jag köpte idag för idag orkar jag verkligen inte fixa med de. Haha juste kom på nu också att jag har inte visat er vad jag beställt från gina för ett tag sen. Äh, får ta någon dag då jag visar upp allt nytt i garderoben De låter bra va ? ;)

Näfan nu måste jag sova!

Bjuder på en gräsligt ful bild men va fan ni överlever!




I always think about you
All the time you're on my mind


Älskar men Hatar ?


God morgon på er ♥

Gud vad trött jag är idag, tack vara den där jäkla åskan och blixtrarna. Jag säger att jag älskar när de åskar och blixtrar för de är så mysigt och allt men sen när de väl börjar åska och blixtra håller jag på och skita ner mej och tror att jag ska dö osv. Och igår, fy fan säger jag bara! Det var bland de värsta jag vart med om! Inte blev de bättre heller när de hördes som om blixten slog ner precis brevid vårt hus där vi har plåt och skit ligga :O Och precis då gick strömmen så jag och mamma bara skrek rätt ut. Haha xD Aja nog om de!

Har gått upp tidigt för att ta bussen från Grisslehamn som går vid kl halv 10. Så nu håller jag på och gör mej vacker ;)
Kanske inte kommer något mer inlägg här fören ikväll, elr vi får se!

Ni får ha de gött så länge!



Ingen är så go som du, du är de vackraste ♥

Var tog alla cupcakes vägen?







Herregud säger jag bara! Har inte bakat cupcakes på flera veckor känns de som! :O Måste verkligen beställa hem lite nya grejer och sen ska jag bli mitt vanliga jag igen och baka cupcakes stup i kvarten! :)

Stockholm i morgon ;)






I morgon så drar jag och den här idioten på bilden över in till stockholm, vi ska shoppa som faaen!
Jag säger bara, shopping hjälper mot allt! Alla bekymmer och problem bara försvinner om man får shoppa lite, så jag tror verkligen att det här kommer va väääldigt nyttigt för mej att åka in i morgon ;)



Lördag...







Hej på er ♥

Sitter i min säng just nu och ska väl gå ner och vara lite social mot våra gäster som är här :) Juste vi ska väl äta snart också antar jag aja.

Roslagsloppet var ju rätt trevligt förutom att de var lite kallt men men, vi såg många coola båtar ;) hehe
Ett tag var det faktiskt lite läskigt för vi låg så nära där båtarna åkte, typ bara några meter så när de kom en båt och åkte förbi så kom det as mycket vatten på oss ;P Juste i år var det några typer av vattenskotrar som var med och tävla och en såndär fick problem precis när han hade åkt förbi oss, hela motorn hade typ skurit sig eller nått haha vad vet jag kan ingenting om såntdär. Iaf så åkte vi fram till han och hörde om han behövde hjälp. Men han sa att de nog skulle gå bra bara han visste var han var haha så vi sa vart han var sen drog vi vidare ;) Räddarna i nöden !

Nej nu ska jag äta! Puss på er ♥

Roslagsloppet nästa!



God morgon ♥

Jag och Nelly vaknade för någon timme sen och nu har hon åkt hem.
Snart ska jag, mamma, pappa, Mattias (kusin), Christer (farbror) och Annah åka ut och kolla på roslagsloppet med båten. Ska bli mys! Ska nog föööörsöka övertala pappa sen när vi kommer tillbaka till bryggan att vi ska åka ut igen och åka lite ring ;D




Bild är lånad från google.se


Puss på er♥

Nu färgas de för fulla muggar!



Nu har både jag och Nelly varit riktigt duktiga! Nelly stod ut med smärtan och väntetiden och jag stod ut med Nelly, haha nerrå skojja bah ;) Nej men jag gjorde ju faktiskt jobbet ;) Hehe

Snart ska vi gå och skölja ut färgen så får vi se hur det blir också.

Sov sött sötnosar ♥

Ska färga håret på Nelly :D






Nu har lilla Nelly kommit till mej og jag ska färga hennes hår elr rättaresagt slinga hennes hår med en mössa! :D Haha de här kommer bli så kul och seriöst så tror jag faktiskt att de kommer blir riktigt bra og fint också! :)

Puss på er♥

Hejdå!



Nu sticker jag iväg og jobbar till kl 5, ha de gött så länge sötnosar! Passa på og njut idag när solen är här!


Nu är jag trött!


Kom hem för ett bra tag sen från familjen Söderman. Kände att jag ville hem och fixa lite saker så drog ganska tidigt. Men iaf var jätte trevligt där vi käkade mat och prata sen drog jag och Annie till stallet och kolla till hästarna, Challe har gjort illa sej över hoven på benet så vi kollade till det sen gick vi ut och gick med dom en runda.
Efter de drog vi hem till Söderman igen och åt efterrätt, satt og snacka där ett tag sen drog jag hem. 

Här kommer några bilder på mej och Idde :)






Sötnosen♥



Nej ni, nu är jag faktiskt riktigt riktigt trött så jag ska nog ta och gå och lägga mej så man orkar morgondagen, vem vet vad som händer då liksom ;) 

Puss♥

Middag hos familjen Söderman!



Tjo sötnosar ♥

Kom nästan precis hem från jobbet men nu ska jag precis sticka iväg vidare till familjen Söderman som bjuder på middag idag. Kommer kanske upp ett inlägg senare när jag kommer hem!



Ciao bitches ♥

Hemma!



Go'kväll på er ♥

Kom precis hem från vår lilla filmkväll, var längesen vi träffades hela gänget och umgicks :) Var verkligen jätte kul!

Själv så ska man ju sova snart så man orkar med morgondagen, blir jobb och i morgon också så kommer det ca 70 pensionärer, herregud säger jag bara :O  Tur att man inte kommer vara själv då!

Jahjah nu ska jag sova och de tycker jag ni också ska göra, puss på er ♥

JagÄrGladJagÄrGlad men saknaden finns kvar...  ♥

Filmkväll med brudsen ♥

Nu sticker jag och Emelie hem till Annah för att ha en filmkväll med dom andra brudsen också!

Bjuder på en bild på mej såklart! och min nya tröja får vi inte glömma! Så himla söt ♥





Ciao bitches

Dags att dra mej till jobbet

....

01.24 Nu blir det fan läggdags!



Är grymt trött och ska jobba i morgon så måste soooova. skönt att mami skjutsar mej i morgon till jobbet så jag kan soooova länge.
Förresten hoppas hoppas mitt paket med mer kläder kommer i morgon. Gjorde en beställning för några dagar sen och när paketet kom var alla kläder bara så bra så var ju tvungen att beställa lite mer ;) Kan kanske visa i morgon alla nya kläder om jag orkar vill säga...

Godnatt sötnosar ♥

Saknaden är bara för stor, orkar jag verkligen de här ? nej... ♥

Middag med familj, morbror och kusiner :)


Go'kväll på er :)

Ska precis gå och äta varmrätten nu men tänkte bara skriva ett litet kort inlägg bara.

Idag har jag jobbat, var nästan inga besökare idag så de var slappt. Annah kom och hälsade på och vi satt och spela och sjöng tillsammans i ca 2-3 timmar, riktigt kul! Låtarna börjar verkligen låta bra nu måste jag säga! Eller vad säger du Annah? :P

Min kusin Maddis kom ut för någon dag sen och idag kom min morbror och en till kusin ut, riktigt trevligt! Dom kom ut och tänkte fiska lite tillsammans med pappa så de var ju kul för han också :)

Nej nu ropar dom på mej att köttet är klart, måste kila!

Puss ♥

Är tillbaka sakta men säkert...


Hejsan sötnosar ♥

Nu var det längesen de blev någon upd men som sagt var jag tvungen att fixa till lite allt möjligt aja...

Har börjat jobba nu mån-fre kl 12-17, sitter i en kyrka och typ är vakt och om det kommer besökare och dom undrar något så kan dom fråga mej och så självklart så svarar jag på det, eftersom jag vet allt så är det ju inte så svårt för mej ;) Ska jobba i morgon men har en hel del grejer som måste göras innan jag sticker iväg så hade faktiskt tänkt gå upp redan vid kl 9 usch så jobbigt! Måste verkligen gå och lägga mej nu så jag hinner få min skönhetssömn!






Du var fan guld ♥


Godnatt♥

RSS 2.0