30 december 2010



Jahapp då var det här året snart slut då ;D Nästa år då jävlar ! Det ska bli det bästa året, haha jag vet att man säger så inför varje år men nu skämtar jag fan inte. Shit vad jag ska leva mitt liv upp till 100%. Haha shit nu låter jag som en tönt men de gör inget ;D Jag är lycklig som fan!


Godmorgon ♥


Hejsan :)

Sovit bra?
Det har jag fast har vaknat några gånger och kvidit över halsen, jag håller på och bli sjuk igen tror jag... Det säger jag usch på! Vill ju inte vara sjuk på nyår heller :O Får droga i mig te och halstabletter idag!
Annars idag då så händer inte så mycket. Ta det lugnt och kolla på någon film eller så står på lista.
Får blogga lite mer senare när jag piggnat till lite mera :)

Bjuder på en bild från i sommras ♥





GE MIG ♥











Hur underbart mysiga ser inte dom här ut att vara? Helt galet! Kanske man ska önska sig i födelsedagspresent ? ;D


Det blev shopping idag med dom bästa ♥



Go'kväll, Go'kväll :) ♥

Idag blev det shopping i kista med brudarna Hibbe och Sanna. Vi hade de verkligen jätte mysigt förutom mot slutet där när vi var helt slut efter dagens shopping + efter att det vart proppat med människor typ överallt.
Här kommer några inköp från dagen orkar inte lägga upp alla :)












+ linnen
+ underkläder
+ någon hår grej
+ en tröja

Tror nog att den första kläningen/tunikan ska jag ha på mig på nyårsafton + någon av dom korta tröjorna, tror nog att de blir den första av dom :) vad tror ni om de? visst låter de bra? ;)





Måste verkligen städa!



Hej på er :)

Då var det söndag igen då och jag ska försöka vara riktigt duktig idag och bland annat städa mitt rum och fixa en maaassa andra saker här hemma. Känslan man får mot kvällskvisten när man har hunnit med och gjort en massa saker på bara en dag är ju så jävla underbar tycker jag haha :) ^^ så jag ska försöka få en masa saker gjort idag så jag får den där underbara känslan, haha :P

NNej nu ska jag sätta igång med städningen! Haha och ni får ursäkte om ni inte förstod ett skit av det här inlägget är allmänt störd idag :)



Criminal minds ♥

Go'kväll, go'kväll min sköna ♥

Blev inge fångarna på fortet. Vi sitter bänkade i soffan hela familjen och har criminal minds maraton ist :) Wooohoo ;D jag älskar fan den serien för att den är liksom lagom läskig och spännande för min del haha :)   





Astrid Lindgrens jul ♥





Nu sitter jag och mamma uppkurade i soffan och kollar på Astrid Lindgrens jul, så mysigt såå :) Men snart så är de slut :P

Senare ikväll tror jag att vi ska kolla på fångarna på fortet om dom andra går med på de vill säga ;)


Nu har alla åkt hem!



Nu har alla åkt hem och min tomteluva har åkt på igen ;D

Nu ska jag stääääda med min bror och sen vettefan vad som händer, vill göra något så får se vad som utspelar sig mot kvällen :)

PÖÖÖSS!


Mina saffransbullar ♥







Visst är dom fina? ;)

Här omdagen, ja någon dag innan julafton gjorde jag dom här fina bullarna. Och vet ni jag gjorde dom helt själv för första gången! Har aldrig i mitt liv gjort bullar helt själv så jag tycker faktiskt att jag var riktigt duktig för dom här blev faktiskt både väldigt goda och fina. :)



25 december 2010, Juldagen, och jag sitter och äter sten ♥








Japp de är sant jag sitter och äter sten... Chokladstenar ! Haha :)
Det är choklad som dom har gjort så dom ska se ut som stenar och vet ni ? dom är hur hårda som helst också, så innan man hunnit haft dom i munnen en stund kan man faktiskt tro att det är stenar på riktigt för dom är så otroligt hårda :P

Så det är alltså det jag sitter och roar mej med nu, proppar i mej chokladstenar och så kollar jag på tv med släkten ;D


Bara för att jag diggar min tomteluva ♥


Bara för att de är jul så bjuder på en skapligt ful bild :)





Ja, jag diggar min tomteluva grovt mycket!
Idag har jag sprungit runt som en tomtenisse-idiot med min tomteluva på skallen. Fast inte är det någo fel med de eftersom det är jul och då är de faktiskt okej att ha tomteluva på sej, tycker jag iaf! Tror nog allt att ni håller med mej ;)

Btw så lyckades jag inte sådär jätte bra med att övertala dom andra att spela spelet med andra ord så jag hamna här efter ett tag igen :P

Kanske man ska ta och sätta på en film nu och bara ta de lugnt ? ja de gör jag! 

Pööss, God Jul och Godnatt på er sötnosar ♥





Paket och åter igen paket ♥






Jag gillar paket.


Har precis varit nere och öppnat en hel del paket ;D haha jag gillar't :)
Fick bland annat perfym, presentkort på nagelförlängning, en skit snygg väska ,pengar och andra presentkort :) Trevligt värre!
Nu ska jag kila ner igen och vara trevlig. Tror nog faktiskt att jag ska ta och försöka övertala dom andra med att spela spelet med andra ord ;) Vi får se om jag lyckas...



God Jul Fan! ♥






Jag ville bara säga GOD JUL sötnosar! :) ♥

Och här med lovar jag att det ska bli bättre uppdatering också! ;D




Snart jullov :) ♥






Ja ni, snart är de jullov och julafton :) Och det bästa av allt är att det har blivit så lugnt och skönt i skolan. Alltså vi har inget som vi måste göra eller någonting alls, super skönt! I morgon ska vi till och med ha film dag (halva dagen) med klassen. Jätte mysigt ju! :)






I MORGON HÄNDER DET!!





YEEEEAAAH i morgon så kommer äntligen mina kära vänner hem från Irland efter att dom har vart där i 3 månader :) Ska bli så himla roligt att träffa dom, kan inte fatta att det var 3 månader sen dom åkte, känns som om tiden har gått såhär fort *knäpper med fingrarna* ;) Och det är helt sjukt också hur mycket som kan hända på 3 månader egentligen. Vi kommer verkligen ha miiljoooner saker att prata om :D

Så i morgon iaf så bär de av mot arlanda och hämta dom, yeey! :)


♥EnLyckligTjej!♥






Ja, jag är lycklig, Konstigt nog eftersom de ligger till som de gör i mitt liv just nu. Men ändå är jag bara så jävla lycklig. Och jag känner verkligen för att leva mitt liv!

Lev ditt liv, älska ditt liv säger jag bara! I morgon kan det vara försent. ;D

Ja men vad gör jag i dag då kan man undra ? Det ska jag tala om för er.
Jag vaknade vid kl 8 i morse av att jag inte kunde sova för att jag hade så jäkla ont i halsen, huvudet och plus så höll jag på att spy. Haha sådär lagom trevligt elr hur ? :)
Haha nej men så jag satte på datan och började kolla på one tree hill. Efter ett tag fick jag stänga av och lägga mej ner och försöka slappna av och koncentrera mej på att inte spy haha :P Sen har jag legat däckad hela dagen i min säng så har inte hänt så mycket mer. Okej alltså, jag har blivit sjuk, smittad av min kära bror och far. Nu är det bara mamma kvar. Men vet ni vad de roliga är? Jag är glad ändå de gör mej faktiskt inget att jag är sjuk, jag lever och jag mår bra annars satt aah :D Helt underbart faktiskt! ♥

J a g Ä r G l a d O c h L y c k l i g ♥

Jag mår toppen ♥


Ja, Faktiskt så gör jag de nu! :D

Godnatt


Varför gör du så här mot mig...? ♥






Du sa att allt skulle bli bra, att vi skulle bli bra.
Blev de så?
Nej verkligen inte...


Fan!

♥ Min rosa chokladkalender ♥






Vad tycker ni om min fina prinsses chokladkalender i år som min kära mor kom hem med till mig här om dagen :D ?
Jag gillar den ;D




RSS 2.0