28/2

God morgon på er ♥

Hoppas ni har sovit gott :) För det har jag ;P
Idag elr nu på morgonen så har jag fixat i ordning mammas cupcakes som hon ska ha och bjuda på på fika idag. Ni får se bilder på dom sen om jag hinner för nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag sminka mej och göra mej klar :) Blir inte så mycket uppdatering idag eftersom jag ska åka vid 2 men men ska försöka slänga in några bilder.

Puss på er ♥

Cupcake ♥



Förlåt för så sent uppdatering men har hållt på och dekorera cupcakes :)
Och på bilden ser ni resultatet ;D Blev inte sådär jätte nöjd men men.
Nu ska jag och mamma kolla på P.S. I Love You så det blir ingen mer uppdatering idag.

Puss på er♥

Jag är med och tävlar :)

Nu är jag med och tävlar om ett presentkort från accessoarshopen.sefokis blogg :)
Skulle ju vara skit kul att vinna så man kanske kan ta och beställa en väska där ifrån ;P
Nu är det bara och hålla tummarna :D

27/2



Det blev både stora och små cupcakes, en elr två stora ska jag dekorera idag och dom små ska jag fixa i ordning till mamma så hon kan ha dom och bjuda på i morgon när min mormor och hennes vänninor kommer hem till oss :) Eftersom jag inte är hemma då så får jag fixa dom idag elr i morgon mitt på dan innan jag åker. Orkade inte koppla in kamran i datan så fick bli en bild med webcamen ;D

God morgon :)

Hej och godmorgon på er ♥

Vaknade runt halv 11 idag och nu har jag ätit lite frukost. Ska sätta igång och börja göra cupcakes nu :)
Förresten så känner mej mycket bättre idag och det var tur för ett tag tänkte jag om jag höll på och bli sjuk och det skulle ju absolut inte vara kul. Ligga hemma hela lovet och vara sjuk, nej fy va jobbigt!

I morgon kväll drar jag och Sanna iväg till stockholm och kommer hem på måndag kväll. På söndag åker vi till några av mina släktingar och sover sen på måndag åker vi och shoppar ;)

Aja uppdaterar senare så får ni se hur cupcakesen blev :)

Puss ♥

Inga cupcakes



Har vart jätte hängig hela kvällen så han inte blivit några cupcakes :( Ska försöka baka lite i morgon istället. Nu ska jag lägga mej under täcket och kolla på tv en stund.
Mamma och pappa har åkt iväg på pubbkväll och kommer väl hem snart så får se om jag och mamma kollar på P.S. I Love You då.
Eftersom det inte blev några cupcakes så får ni ändå se blid på några cupcakes som jag tycker jag lyckats bäst me :)

Om det inte blir någon uppdatering senare så, godnatt sov så gott ;D
Puss ♥

LOV

Ligger i min säng nu och ska vila en stund, för jag har jätte ont i mitt huvud så det ska jag försöka bota med en lite tupplur ;P

Så jävla skönt nu är det äntligen lov, gud så skönt! :)

Tråkigt inlägg men skit samma.
Puss på er ♥


26/2

Hej på er :)  ♥

Ingen uppdatering blev det igår kväll internet strulade lite och var trött så gick och la mej.
Idag är det fredag, så himla skönt :) Sluta om ca 1 timme och 15 minuter :) Ska hem efter skolan och baka cupcakes och sen ska jag laga en god middag till familjen. Antingen så blir det lax i ugn med pesto och sen färsk pasta till det. Eller så blir det något annat vi får se :) Sen ikväll ska jag och mamma kolla på P.S. I Love You om hon inte är allt för trött. Aja nu ska jag läsa lite tyska. :)


Puss ♥


Dumma väska!

Min väska har inte kommit ännu den som jag beställde från Melba :( Vill verkligen ha den till helgen. Får hoppas att den kommer i morgon!
Har pluggat jätte mycket matte nu här på kvällen. Så himla skönt nu behöver jag inte känna mej stressad :)
Har 3 prov efter lovet och det är ju lite jobbigt eftersom man vill ju inte vara hemma och plugga hela lovet. Så därför är det bra att plugga massa innan och sen bara repetera lite på lovet. Eller vad tycker ni? ;P

Juste kanske ska ta och berätta också att mamma skulle kolla på elvisp innan hon åkte hem idag så förhoppningsvis kommer hon hem med en snart :D ♥
Snart ska jag gå ner och äta lite mat. Kommer kanske bilder lite senare ikväll :)

Puss♥

25/2

Hej på er ♥

Ingen ridning blev det idag för jag behövde hem och plugga och sen hade Pia och Milla varit ute och ridit och det var ju bra :) Nu sitter jag och pratar med Emelie i telefonen ska gå ner och äta nyponsoppa och plugga snart. Uppdaterar lite senare om jag har något skoj att skriva ;D

Puss <3

Svenskt os-guld i herrarnas stafet!!




Fan va härligt! :D


Bra slut på dagen kan man ju säga :D
Nu blire läggdags godnatt bloggen ♥

Fuck elvispen!

Så jävla störigt, precis när jag hade mätt upp smör och skulle ta fram elvispen slog det mej att pappa berätta här om dagen att den hade gått sönder och han skulle slänga den. Så kunde ju inte vispa smöret till smörkrämen så då sket sej allt totalt. Stackars mej säger jag bara :( aja. Pappa ska kanske köpa ny i morgon om han hinner. Så får väl baka på fredag elr nått vi får se.
Sitter och kollar på os nu ist, ska nog börja göra mej klar för läggdags snart ;D

Puss <3

Snart klar!

Nu har jag pluggat klart so, ska göra lite matte bara sen är jag klar, fan va skönt! :)
Frågade min kära bror om vad jag skulle ha för smak på min cupcake idag om jag hinner göra någon. Och han kom fram till att jag ska göra cupcaken med smak av baileys. Och jag tror nog att det blir kanon! :)





24/2





Hejsan på er ♥

Har vart i skolan idag som vanligt, sen fick jag åka med Jackie hem så jag slapp gå i kylan ända hem. skönt! :) Har varit ute en stund och tagit lite kort nu med kissen. Tyvärr blev de inga bra bilder idag tycker jag men men.
Ikväll ska jag plugga igen, ska plugga både lite so och matte. Sen kanske jag ska göra en cupcake om jag hinner. Måste bara säga att jag längtar otroligt mycket tills det är sportlov, så jävla skönt att få vila upp sig lite en vecka ;D
Aja nu ska jag plugga lite uppdaterar senare :)

Puss på er♥

Godnatt bloggen ♥



Nu är jag äntligen hemma! Har ätit lite nyponsoppa med flingor nyligen och snart ska jag gå och lägga mej är as trött. Var i stallet i dag efter skolan med Annie. Först tänkte vi rida sen orka vi inte det och då skulle vi bara ta ut hästarna på en promenad. Men dom var lite piggelin idag om vi säger så. Haha jag hade ju skotat snö i förregår och då fick jag ju typ as ont i min rygg/arm och idde skulle hålla på och slänga med huvudet och göra massa hopp samtidigt som vi gick så de gick inte sådär jätte bra och hålla honom xD Haha vi tröttna iaf efter ett tag och gick tillbaka till stallet och fixa lite där ist :)
Bushästar säger jag bara, dom blir verkligen busiga av snön märker man, aja.
Nu ska jag gå och lägga mej, föresten bilden på mej bjuder jag på, ser helt cp ut men men ;P Ska försöka bättra mej och ta lite roligare bilder men vi får se hur det går ;D


Puss och godnatt på er ♥

Mamma på möte

Hej på er ♥

Blir ett snabbt litet inlägg nu för mamma sitter på ett möte så jag fick låna datan så länge men dom är klara snart så då ska vi hem. Uppdaterar då ist. :)

Puss <3

Godnatt ♥

Hej och godnatt på er :)

Nu ska jag gå och lägga mej, ska åka lite tidigare i morgon hemifrån för att mamma ska vara så snäll och stanna på vägen och kolla om min väska kommit :D Hoppas hoppas!

Puss och godnatt ♥

Sommar ♥













Jag vill ha sommar!
Nu får det vara bra med snön tycker jag. Visst kan de vara mysigt men nu vill jag få bort den och ha sommar så man kan sola och bada ;D
Saknar verkligen värmen!

Go'kväll

Hej på er ♥

Har pluggat, ätit och kollat film nu ikväll ;D Tror att jag ska gå ner och vara lite social med familjen en stund nu ;D I  morgon blir det stallet efter skolan så blir ingen uppdatering fören sent men men :)

Puss♥

22/2



Haha hejsan på er ♥

Mår ni bra?
Själv så mår jag utmärkt har massa plugga bara och de suger ju men annars är allt utmärk :)
Skola idag som vanligt. Försov mej i morse och mamma skulle inte åka till jobbet fören hon sett sverige-finland matchen så fick åka med henne ungefär kvart över åtta men det gick ju bra. Missade so:n så ska sätta mej och skriva lite svar på frågor nu :) Sen ska jag nog plugga lite matte.
Haha juste, på bilden så har ni Hibak och Sanna på gympan xD Haha aja

Nu ska jag ner och dricka te, äta en macka och plugga.
Puss på er♥

Godnatt ♥

Godnatt sötnosar PussPuss♥

Kläder ♥







Är så jävla sugen på att klicka hem några av dom här plaggen från Kan Dee :)
Sjukt snygga kläder tycker jag. Vi får se om några av dom här kanske blir mina ;D

Nu ska jag kolla film, har ätit lite mat nyligen, pappa hade gjort en underbar stor
sallad och bröd till de :)

Puss på er ♥

21/2

Hejsan på er :) ♥

Sitter och rensar min gamla dator på bilder för tillfället, eftersom mamma ska få den. Och den är jäääätte seg! Vilket inte är sådär jätte kul men men.
Har ont i mitt huvud idag så ska nog ta en alvedon sen och sätta mej och kolla på någon bra film elr nått och halv sova. Och föresten jag hatar verkligen söndagar eftersom skolan börjar dagen efter och man tänker liksom hela dagen på hur jobbigt dom där 5 dagarna kommer vara som man har framför sej. Bläää!
Aja nu ska jag förtsätta med sega lilla datan.

Puss på er ♥


P.S. I Love You



Holly och Gerry är ett ungt par som varit gifta i 9 år och fortfarande älskar varandra innerligt. När så Gerry dör av en sjukdom står Holly ensam kvar utan att veta hur hon någonsin ska kunna gå vidare. Så börjar brev dyka upp till henne, brev som Gerry skrev innan han dog och som är menade ska hjälpa henne att börja leva igen


Jag och Nelly kollade på den här filmen igår. Och den var verkligen jätte bra tycker jag. Kan verkligen rekommendera den. Den var både väldigt sorglig, romantisk och ibland kunde den vara lite rolig så man skratta till lite. Tror att jag ska försöka övertala mamma idag att kolla på den så hon också får se den :)


20/2



Nu har vi vart nere och ätit lite tårta, den var jätte god :)
Ligger i sängen nu och vi funderar på om vi ska ta och kolla på P.S. I Love You.
Har ni sett den? Var den bra isf?

Blir kanske inte någon mer uppdatering ikväll vi får se, om inte så får ni ha en fortsatt trevlig kväll :)

Puss ♥

Nelly här! :D

Hejsan sötnosar ♥

Nu har jag ätit lite mat, kyckling och pasta blev det :) Nelly har kommit hit nu och vi ska bada tunna senare ikväll ;D Som jag sa tidigare så skulle vi ju få gäster och dom är här nu. Och Annelie (ena gästen) hade tagit med sig en prinssestårta eftersom oskar (hennes son) fyllt år och tagit körkort :) Så då behövde jag inte göra några cupcakes, sorgligt men okej för nelly är ju här så de gjorde inget ;P

Nu ska vi gå ner och äta tårta så hejdååå ;D ♥

God morgon :)

Hejsan och god morgon på er :) ♥

Vakna ganska tidigt idag, har ätit lite frukost och håller nu på och städar för fullt.
Ikväll ska vi få gäster så jag ska baka cupcakes som efterrätt, som de ser ut nu så blir det nog choklad och hallon cupcakes men vi får se :)
Nu måste jag fortsätta med städningen uppdaterar senare.
Ni får ingen bild för är osminkad och jävlig ;P

Puss på er ♥

Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mej ;D
Godnatt på er sötnosar ♥

Cupcakes



Har precis bjudit Antons kompisar på några choklad cupcakes som jag gjorde här på kvällen :)
Dom tyckte att dom var jätte goda vilket var ju bra :P


19/2

Sitter här i soffan och kollar på os med mamma och pappa nu. Ska kanske snart kolla på johan Falk tror jag :D Har jätte ont i magen fortfarande vilket är jätte jobbigt, så är inte på sådär på jätte bra humör för att blogga ikväll men men.

Juste jag och Sanna gjorde ju vår redovisning idag. Jag tycker det gick riktigt bra faktiskt :)

Aja puss på er ♥

Jobbig dag

Hejsan på er ♥

Usch jobbig dag i dag, har haft jätte ont i magen och mått illa, inte kul! Skönt att man är hemma nu.
Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lungt, umgås med familjen :P
Juste fick till baka min diktanalys idag :D Och gissa vad jag fick? Mvg kan ni tänka er så duktig jag är ;D *stolt* ;P haha.
Nu har jag precis vart nere och gjort nyponsoppa, ska gå ner och dricka det snart ;D
Uppdaterar senare :)

Puss♥

Godnatt

Dålig uppdatering ikväll men har inte orkat. Nu ska jag iaf gå och lägga mej så godnatt puss på er sov så sött ♥


18/2

God morgon, god middag, god kväll :) ♥

Ligger här i sängen nu och pratar i telefon med lilla Emelie. Har precis vart nere och käkat lite mat.
Var i stallet idag med Annie och red, va typ snöstorm men det gick bra endå ;) Hästarna pigga och glada :P

Jag och Sanna skulle redovisa vår no grej idag och den här gången skulle vi få betyget på hur det gick. Men vi hann inte för vi var typ dom sista som skulle redovisa och tiden räckte inte till så vi ska få redovisa i morgon bitti bajs på de!
Så jävla skönt att det är fredag i morgon ska hem och vila upp mej efter skolan om inte jag och Annie kanske åker och rider vem vet. Sen på lördag får jag se vad som händer :)



Nu ska jag gå ner en stund ;D
Puss ♥

Film

Nu har jag ätit lite mat, köttbullar och makaroner. Ska lägga mej i sängen nu och kolla på någon bra film. Men först ska jag ner och hämta en kopp te och en frukt ;P

Juste hade helt glömt bort väskan som jag beställde från Melba hoppas hoppas den kommer den här veckan :)
Aja puss å hej på er ♥

17/2

Hejsan sötnosar ♥

Har ni haft en bra dag?
Själv har jag inget att klaga på idag förutom ont i huvudet men men. 
Nu har jag ätit en macka och druckit te ska nog ta och plugga lite om jag inte somnar. Är jätte trött så får se hur det går ;P


Puss på er så länge uppdaterar sen om jag inte somnar ♥

Usch!

Allt känns bara usch nu för tillfället. Har ont i huvudet, halsen och är trött, inge kul! Har ätit lite middag iaf, kött och potatis. Tänkte gå och lägga mej tidigt idag eftersom jag inte mår någo bra så då kanske jag orkar med skolan i morgon. Men först innan jag går och lägger mej ska jag nog gå ner och ta en apelsin så jag får näring i mej, elr nått aja ;D

Puss och godnatt på er ♥

500 days of summer



500 Days of Summer

Kille möter tjej, kille blir förälskad. Tjej blir det inte. Den här moderna kärlekshistorien är inte vad vi förväntar oss att kärlek ska vara – den är invecklad och fantastisk, rolig och sorlig; en udda kärlekshistoria med toppar och dalar som inte riktigt följer det vanliga mönstret.

 

Tom, en pessimist och hopplös romantiker, blir förkrossad när hans flickvän Summer gör slut. För att förstå vad som gick fel tänker han tillbaka till olika perioder under deras 500 dagar tillsammans men slutsatsen blir inte alls den han väntat sig.

 

 

Nu har jag och Anton kollat klart på denna film. Den var faktiskt rätt bra tycker jag ;P Snart tror jag att vi ska äta lite middag vilket är tur för jag börjar bli lite små hungrig.

 

Pusshej ♥


16/2

Hejsan :) ♥

Kom inte in på blogg.se igår kväll så ni fick ju inte se bilderna på cupcakesen :P Så här kommer dom ;D


Johannas cupcake :P



Rebeccas cupcake :P

Vilken tycker ni var finast? :)

Rebecca fick sin cupcake idag och hon tyckte den var jätte god vilket var ju bra :P
Men Johanna hann jag inte träffa idag så hon får sin i morgon om hon kommer.


Skulle åkt till stallet idag men hade as ont i magen så åkte hem istället. Nu sitter jag och dricker te och äter apelsin :) Anton och jag ska kolla på filmen nu som vi skulle sett i söndags så då kan jag halv sova också, skönt ;D

Puss så länge ♥

Mer Cupcakes på g ♥

Nu har jag ätit lite mat, köttfärssås och spagetti :P Och nu ska jag göra två cupcakes en till Johanna och en Rebecca. Dom ville ha hel dekoration, så då får jag dekorera extra mycket ;D
Ni får se resultatet senare! :)

Puss så länge ♥

Alla hjärtans dag cupcakes




Det blev Choklad och jordgubbs cupcakes igår som sagt :)
Med enkel dekoration, bara lite hjärt strössel ;D Hade gjort massa
små blommor till dekoration till johannas cupcake och sen vart
det för sent så sket i mer dekoration :)


Underbart väder!

Nu är jag hemma från skolan! :) Har precis ätit en macka tänkte gå ut en stund och fota lite eftersom det är så underbart väder men när jag kommer ut så kommer jag och tänka på hur mycket tvätt jag har som ska tvättas och så ska jag ju städa så gick in igen. Kändes ju inte så jävla kul att gå ut och fota när jag har massa andra saker som är viktigare som måste göras som jag endå bara tänker på. Nej fota får det bli en annan dag! :)
Ikväll elr tidigare så kommer bilder på mina alla hjärtans dag cupcakes ;D




Jag älskar verkligen när det är blå himmel och sol när det är snö ute.
För då ser man när solen ligger på hur det bara glittrar om snön ;D
Jag börjar fan tycka om snön nu, gud va hemskt! :P


Nej nu ska jag gå och göra nytta!
Puss på er ♥

Tyska

Hej på er och god morgon ♥

Sitter i skolan nu och har tyska usch inga kul vill hem. Har massa saker att göra när jag kommer hem idag.      Först ska jag ta och plocka undan all tvätt från mtt golv sen tvätta det och sen städa. Och sen ska jag plugga no.
Sen när allt är klart ska jag göra en cupcake till Johanna som hon har tjatat om så länge så ska hon få den i morgon ;P
Uppdaterar när jag kommer hem!

Pusspuss♥

 


Godnatt!

Har bakat hela jävla kvällen så jag orkar inte fixa med bilder och shit nu så jag säger godnatt!

Puss :D ♥

Bakning på g

Nu har mamma och pappa kommit hem med dom ingredienserna jag inte hade så nu kan jag baka ;D
Anton och jag har inte kollat på filmen än, vi får se när de nu blir, kanske ikväll? vet ej aja ;P

Önska mej lycka till med bakningen :)

Puss♥

Happy valentine's day ♥

Hej på er ♥

Vakna vid 8 idag och kunde inte sova, konstigt. Hade vart uppe till kl 3 igår och kollat på Johan Falk för jag inte kunde sova då heller. Så i morse blev det lite mer Johan Falk men sen somna jag om till slut.
Gick upp i sängen vid halv 11 och då stack jag ut i kylan och sprang en bit, inte skönt kunde knappast andas för det var så jävla kallt hade ju ingen halsduk dum som jag var aja.
Om någon timme kommer väl mamma och pappa hem och då ska jag baka alla hjärtans dag cupcakes till oss :) Tror det blir smakerna choklad och jordgubb idag och några fina hjärtan som dekoration ;D

Snart ska jag och Anton sätta oss och glo på en film ;P








Puss ♥

Struvor

Struvor

1 1/2 dl vetemjöl
1 1/2 dl vatten
2 ägg

Fritering

1/2 kg kokosfett

Gör så här:

Rör ihop mjöl, vatten och ägg till en slät smet.
Låt den stå någon timme.
Värm upp kokosfettet långsamt i en inte för vid kastrull.
När värmen är ca: 180 grader (använd en hushållstermometer)
Om du inte har kan du lägga en bit vitt bröd i och den ska bli gyllenbrun på 1 minut.
Värm sedan struvjärnet i fettet.
Häll smeten i en liten skål eller kopp, den ska helst vara så stor så struvjärnet precis går ner.
Doppa det varma järnet nästan upp till kanten av smeten.
Går smeten över kanten på järnet kan kakan inte lossas från järnet.
Låt smeten stelna något på struvjärnet. Fritera struvan gulbrun 1-2 min.
Ta upp järnet och lossa struvan och lägg den på hushållspappret.
Doppa struvan i socker. Det fastnar mer socker ju varmare den är.
Värm järnet innan nästa struva ska göras annars fastnar inte smeten.






Här fick ni några bilder också =)

13/2

Nu är Emelie här vi har suttit och snackat en stund. Ska käka lite nu och sen vet jag inte vad som händer.
Mamma och pappa har åkt iväg och hälsat på mammas bror som fyller år sen ska dom åka och sova hos mormor.
Så jag och Anton ska laga god mat idag själva vi får se hur det går ;P



Ni får se en bild på lilla Emelie ;P

Puss på er ♥

God morgon bloggen

Hejsan ♥

God morgon på er, gud vad skönt det var att få sova ut idag :) Nu på morgonen har jag suttit och kollat på os invigningen 2010 med familjen. Har ätit lite frukost och snart ska jag sparka iväg med en spark och möta Emelie vid bussen. Lite senare idag ska jag skriva ett inlägg om struvorna jag gjorde igår så ni får se hur man gör dom ;P
Känner mej jätte sugen på att baka idag också. Så vi får se om det blir några cupcakes idag med. ;D

Aja nu ska jag gå och klä på Puss på er ♥

Cupcakes, struvor och engelskt besök :)

Hej på er :) ♥

Håller på och gör struvor för fullt nu, innan så vart det två cupcakes att dekorera. Den till Annah blev inte som jag tänkt mej om vi säger så, den blev kladdig och ful. Och då vart jag ju bara tvungen och dekorera en till bara för den första vart så ful hah ;P
Och juste nu på kvällen kom först Losan vår granne och käka middag med oss trevligt trevligt :)
Sen senare kom våra andra grannar Jackie och Stuart och deras dotter som är här och hälsar på från england med sin lilla bebis. Var jätte kul att få träffa dom, var jätte länge sen sist :)

Här kommer bild på den sista cupcaken jag gjorde, den andra vill jag inte visa haha :P




Jag visar er i morgon hur man gör struvor och så trött så jag håller på och somna nu så godnatt på er.

Puss ♥

Hemma från skolan!

Hejsan ;D ♥

Är hemma nu elr jag har vart de några timmar men men ;P
Fick betyget på matte provet idag *mycket stolt* alltså blev väldigt nöjd om vi säger så :P hah

Nu tänkte jag börja och göra en cupcake till Annah. Ska ha lite rolig dekoration på som jag tror hon kommer gilla. Har aldrig gjort med massa stora dekorationer på så vi får se hur det går :)





Puss på er så länge ♥


Sandra gästbloggar ~ !

Fanny, jag, Adam, Sanna, Denice och Hibbe sitter och "arbetar" i vårat datorrum i skolan! Alla utom Adam och Hibbe har egentligen tyska, men ingen orkar riktigt jobba så vi sitter och pratar och myser istället :3 Efter den här lektionen har vi svenska med BERRA! :D skönaste läraren på den här skolan, lovar. Men nu ska jag fortsätta spela Super Mario World, online hihi.

Ha en bra helg!


11/2

TjoTjo ♥

Sorry för ingen uppdaterring fören nu men men. Har vart i stallet idag,
jag och Annie tog en liten skritt tur blev väldigt mörkt innan vi hann ut
så blev inte så långt.
Nu ikväll ska jag ta och basta en stund ;D Sen ska jag kanske plugga
lite matte får se om jag orkar. Juste b-delen idag gick inte sådär jävla bra
om vi säger så. Är inte nöjd!

Aja nu ska jag gå och basta.

Puss♥


Godnatt

Nu är väskan beställd men det var typ 14-20 dagars leveranstid
och de sög ju ;o aja

Godnatt på er ♥

Ny väska

Haha sitter och kollar på Vinterspelen Åre 2010 på 5:an. Lite små kul faktiskt.
Klockan 9 blir det andra avenyn hah :D

Juste ikväll ska jag nog klicka hem den här väskan från Melba




Vad tycker ni om den? snygg? :)


10/2

Hej sötnosar ♥

Hoppas allt är bra med er idag :)
Själv är jag trött, ont i huvudet och har lite små ont i magen men men.
Skola idag som vanligt, alltid lika tråkigt. Fick tillbaka a-delen på matte
provet blev liite roligare då ;P Är jävligt nöjd med resultatet kan jag ju
bara ta och säga. I morgon ska vi göra b-delen och det kommer gå åt
skogen. Har hört att den ska vara riktigt svårt aja det är bara att plugga
på som fan idag då ;P

Nu ska jag ta och gå ner och starta en tvätt har fan inga rena kläder för
tillfället. xD Sen ska jag nog sätta på en stor kopp te och plugga matte.
Och juste sorry för ingen uppdatering igår kväll. Blogg.se var helt cp gick inte
att komma in för mej.

Tänker vara tråkig och inte lägga ut någon bild nu ;D

Puss på er ♥

9/2

Hejsan ♥

Vanlig skoldag i dag. Har skrivit klart min diktanalys och lämnat in den.
Tycker den blev ganska bra faktiskt ;P
Efter skolan blev det en pytte liten ridtur gick inte så bra men men :P
Ska rida igen på Torsdag så då går de säkert bättre :)

Har precis vart nere och käkat wok med kyckling
Och vet ni idag har min mamma vart och köpt fyra semlor i olika smaker
som vi ska äta idag till kvällsfika hah ;D
Tror det var smakerna dumle, punch grädde och bana den fjärde kommer jag inte ihåg.






Usch så skabbig och ful man är då aja xD

Haha aja nu ska jag ner och glo tv med min kära familj.

Puss ♥

Läggdags

Hejsan Svejsan ♥

Nu ligger jag i sängen och ska snart sova är jätte trött.
Har duschat nyligen och pratat med Emelie och druckit te ;D

I morgon blire rida efter skolan så kommer ingen uppdatering
fören på kvällen.

Puss och godnatt ♥

Härlig dag :)

Hej sötnosar ♥

Måste bara säga först, redovisningen gick faktiskt rätt bra inte
lika illa som jag trodde det skulle bli :) Är väl sådär nöjd men men.

Milla och Pia skulle inte rida idag så blev en härlig ridtur efter skolan
i det fina vädret med Sanna. Mycket trav och galopp blev det. Härligt!
Hästarna var lite busiga men de gjorde inget.
Haha och Sanna har för första gången tagit bort skit med skon och de
tyckte hon var väldigt skoj :o ;P


ja, här har vi Sanna som går med raska steg i riktning mot stallet ;P


Här har vi Sanna som springer


Sanna tar bort skit från vägen ;P


Sötnos<3


;D

Där fick ni några bilder från idag :)

Nu ska jag nog tvätta och sen ska jag ringa Emelie och snacka lite skit med henne.
Kommer nog en uppdatering lite senare.

Puss så länge♥

Skola



Hej på er ♥

Sitter i skolan nu och har tyska, tråk på det.
Sista lektionen så ska jag och Sanna redovisa blä på det! Vill inte, de
kommer gå åt helvete! Aja.
Ska höra med Milla och Pia om dom tänkte rida idag annars ska jag nog försöka
lura med sanna till stallet och ta en liten ridtur. Det är ju så jävla fint ute solen skiner
förfullt :D

Nu ska jag göra lite tyska.

Puss och kram ♥


sov sött

Nu har jag gjort klart diktanalysen och bastat resten har
jag inte hunnit ;P. Tog en jävla tid med diktanalysen kan man
ju ta och säga aja den blev rätt bra iaf och de är det som
är huvudsaken :)

Usch hatar verkligen söndagar på tal om ingenting.
Orkar verkligen inte skolan i morgon. Och vet ni att
i morgon så ska jag och Sanna redovisa no:n fy fan kan
jag ju bara ta och säga. Det lär gå åt skogen aja.

Godnatt på er ♥

Kokostoppar

Kokostoppar ca 35 st

50 g margarin eller smör
2 ägg
1 1/2 dl socker
5-6 dl (200 g) riven kokos

Gör så här:


Smält matfett och låt det svalna.
Vispa ägg och socker pösigt.
Tillsätt kokos och matfett.
Låt smeten svälla en stund.
Klicka ut smeten på smorda plåtar
eller bakplåtspapper.
Grädda mitt i ugnen ca 12 min.
Låt dom svalna.
Om du vill kan du:
Smällta lite mörk choklad i mikrovågsugn
eller vattenbad.
Doppa sen kokostopparnas topp i mörka
chokladen och låt sedan stelna på bakplåts-
papper.

Kokostoppar är busenkla att göra och om
man ska få besök och vill bjuda på något
gott så är kokostoppar ett bra tips :)





7/2






Godmorgon godmiddag godkväll ;)

Var jätte trött igår och började glo på tv med killarna så gjorde inte klart mina
cupcakes gjorde bara själva muffinsen. Men juste jag gjorde kokostoppar igår
också och dom gjorde jag klar helt ;P

Idag har jag ridit med Annie vi red inte alls så långt som vi tänkte. Vi får ta igen
det nästa helg elr nått :)
Nu ikväll ska jag försöka hinna att:
• Göra klart diktanalysen
• Tvätta
• Skicka några bilder
• Ringa Emelie
• Basta

Ja vi får se hur de går ;P

Puss så länge ♥

Baka! ;D

Nu har jag och Anton ätit lövbiff med pasta och champinjoner
Vi hade gjort de själva och det blev faktiskt rätt bra även fast
jag suger på att laga mat :P
Oskar har kommit och han och Anton sitter och kollar på någon
jäkla film.

Tror att jag ska ta och baka lite, är as sugen på att dekorera
små söta cupcakes aja vi får se var de blir.


Puss♥

Hemma!

Hej på er :)

För ett tag sen kom jag hem från Annah,  sov hos henne från torsdag till
fredag så har inte kunnat uppdatera.
Men Snabba Cash var iaf bra blev lite besviken trodde den skulle vara mkt
bättre men skit samma fick ju se Joel + min granne :P haha xD nu blev ni nyfikna vah ;P
Aja Joel var som vanligt skit het så var glad endå :D

Igår så satt jag och Annah framför tv och kolla på film hela kvällen båda var så jävla
trötta så vi gick och la oss tidigt. Sen idag så stack vi ut och red en stund.
Kallt var de men skit mysigt! Gick inte sådär jätte bra i slutet haha men skit samma xD

Nu ska jag hoppa in i en dusch och basta en stund sen ska jag laga mat.
Kommer bilder sen.

Puss på er ♥

Lägg dags ;D



Nu ska jag och Zezar gå och lägga oss ;P
Juste blev ju riktigt besviken idag när pappa kom hem utan packet :(
Det kommer säkert i morgon och självklart är jag inte hemma då men men.
Puss och godnatt på er ♥

Snabba Cash



I morgon blir det bio och se Snabb Cash ;D och självklart då får man ju se den underbara Joel ♥
Det är fan en katastrof att jag inte sett den än :O men aja i morgon blire!
Annah, Marcus, Anna och jag ska se den är så jävla pepp asså!
Blir så jobbigt att åka enda hem så sover hos Annah så det blir ingen uppdatering i morgon. 


Joel ;D

3/2


TjoTjo :)

Sitter här och kollar på O.C för tillfället. Måste nog sätta mej och göra
min diktanalys, blä på de!
Juste jag hoppas verkligen att vårt packet från gina kommer idag ;D
Aja har inte så mkt mer att skriva nu, måste plugga.

PussPuss ♥

Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mej godnatt på er :)



Puuuuss ♥

HATAR möss!

Hej på er sötnosar ♥

Skola idag sen blev det stallet. Först mocka vi sen så tog
vi ut hästarna och skulle rida en stund på stallplan.
Men Idde hade inte blivit riden på ett tag så han var lite
busig och höll på och krångla lite. Men det gick bra efter
ett tag :)

Haha nu bjuder jag på mej själv och ni får se en en riktigt hemsk bild xD



Haha måste ju bara berätta vad som hände efter vi hade ridit, vi skulle vi ge
hästarna lite godis. Så vi gick in i sadelkammaren för att lägga upp lite godis
till dom och medans då så berätta Annie om att i lördags elr när de nu var så
skulle hon ge godis till hästarna och då så hade hon lyft på locket på ena
lådan med betfor i och när hon öppnat locket och kollar i så springer de runt
en mus där i och sen far den upp på kanten och börja springa runt i rummet.
Haha så innan i skulle öppna så tänkte vi att vi slår lite på lådan och hör så
inget är där i. Så Annie gjorde de men så skrek på mej att de var något där i.
Men vi var ju tvungna att öppna endå. Så vi tog en sopborste och putta upp
locket med och så hoppas de upp en jävla mus upp och börjar springa runt
runt i rummet och jag och Annie springer ut. Så går vi in igen och kollar och då
börjar den springa runt runt igen :P haha helt sjukt. Fattar inte hur vi kunde
vara rädd för en sån där mus. Haha aja xD

Puss på er♥

Kläder Kläder :D



Sådär nu har jag och mamma beställt kläder från gina.
Var nog några grejer till vi beställde men men skit samma.
Nu tänkte jag gå och lägga mej är jätte trött.

Puss och godnatt på er ♥

Emelie här!

TjaTja sötnosar ♥

Sitter här med Emelie nu, vi har precis kommit upp efter vi har tagit en
lite fika :)
Idag skola som vanligt, gick kanoners! Nästa vecka så ska jag och Sanna
redovisa vår no grej :P Usch på de!

Ikväll blir nog att sitta i soffan och kolla på någon bra film tror jag :)
Juste mamma och jag ska nog beställa lite kläder idag, visar senare vad
de blev för något :)

Nej ni nu ska jag vara social :D

Puss på er ♥

RSS 2.0