Mitt paket har kommit!!

Ni ska bara veta hur jävla glad jag är! Mitt paket från tårtkonst har kommit :)
När jag och Emelie var i Grisslahamn idag innan vi skulle hoppa på bussen till norrtälje så skulle jag in på macken och köpa bussremsa och då kikade jag lite fall mitt paket hade kommit och där stod de, mitt vackra, underbara, älskade lilla paket :D Egentligen skulle mamma fått ett sms där de stod att det hade kommit men de hade hon inte, så jävla dåligt.

Men iaf, kom hem för ett tag sen och då satte jag mej direkt och kolla igenom vad jag fått och gud vad roliga saker jag har nu :D Var ju tänkt att jag skulle prov baka tårtan som Anton ska ha på sin student idag eller i morgon. Men blir så jobbigt, för ikväll har vi gäster och nästan inga ingredienser och i morgon kommer nog inte mamma och pappa orka åka och handla. Men det är okej, ska testa att dekorera några cupcakes som jag har i frysen ikväll endå satt jag klara mej :)

Här kommer några bilder på paketet ;D







Nu ska jag snart äta mat

Hörs ♥

God morgon ♥

God morgon på er, eller är det kanske försent för god morgon? äh skit samma ;)

Sitter i soffan nu iaf och kollar runt lite på datan, juste ni ska bara veta hur jävla rädd jag blev i morse att min data hade gått sönder. Skulle sätta på den men dan startade inte. Så jag väntade ett tag tills mamma kom hem hon bah: testa ladda den och självklart så går det då. Hade nog somnat igår kväll med datan och batterit hade tagit slut men trodde när jag vaknade i morse att jag stängt av den så glömsk man är ;P aja.

Åt en jätte god brunch för ett tag sen som bestod av egen gjord rabarberkärm, vattenmelon och en macka ;)



Nu ska jag göra manikyr på min lilla mamma ;D Hörs ♥

Godnatt ♥

Go'kväll ;)

Har suttit och kollat på film men Anton och hans kompisar här på kvällen, vette fan vad den hette men rolig som fan varen iaf. Men nu är jag grymt trött iaf och ska gå och lägga mej tänkte jag. Ska upp hyfsat i morgon och städa rummet lite och då måste man ju vare pigg ;P



Godnatt sötnosar ♥

Tatuering?

Vad tycker ni om rihanna's tatuering? :D
Själv tycker jag den är grym!






Fy satan vad jag vill tatuera mej så här eller något liknande! Så grymt jävla snyggt asså eller vad tycker ni?
Ska försöka övertala mamma och pappa om jag får men får se om jag lyckas, tror inte de vah men man kan ju försöka  ;)


Nu blir det fredagsmys!

Hejsan svejsan på er ;)

Har precis ätit lite lövbiff med klyft potatis, smörstekta champinjoner, bea och kokta grönsaker så är propp mätt nu om vi säger så.
Sitter i soffan och kollar på Så Det Kan Låta på 1:an nu skulle egentligen gå till Emelie men hon var så trött så de blir att vara hemma och ha fredagsmys framför tv:n ist...

Nu ska jag fortsätta kolla på tv.
Hörs ♥

Torsdag 27/5

Hejsan på er :)

Allt bra med er idag?
Själv är det bra här, fast har börjat fått ont i ryggen eller typ i svanskotan eller vad de heter. Är typ som en knut just där känns de som, hel konstigt asså.
Har vart i skolan idag iaf, var rätt slapp dag vi pratade om praoen och sen spela vi fotboll fast jag och Sanna var inte med utan satt och hejade på. Vi var både 8:a och 8:b vi alltså som spela och vi spelade mot varandra och gissa vilka som vann? Eller det är inte så svårt att gissa på, såklart vann ju vi! ;)

Nu ska jag snart gå och käka för sen vid 6-halv 7 ska jag dra till stallet och rida. Bjuder på några bilder som är tagna den här veckan lite tråkiga men men ;P






Hörs ♥

Idag är jag på bra humör!






Hejsan Svejsan på er! :D

Idag är jag på grymt bra humör, solen skiner och det är varmt och skönt ute (kanske inte så jätte varmt men va fan ;P) Kom hem för någon timma sen och sen dess har jag bara suttit på trappen och solat och gosat med katterna. Tänkte sätta mej nu och skriva klart och skriva ut min fördjupning om jehovas vittnen som ska redovisas på måndag. Det är så skönt om jag har det klart så jag sipper göra det i helgen :)

Aja nu ska jag sätta igång med plugget!

Hörs ♥

Snyggt från Åhléns




På bilden
Tårtfat

Tårtfat i glas. Tre våningar

Pris 199:-

På bilden
Tårtfat

Tårtfat i två våningar. Rosa med vita prickar

Pris 129:-



På bilden
Muffinsformar vendela

Pris 29:-



På bilden
Brödkorg

Brödkorg 23 cm med svart/vit rutigt foder

Pris 49:-


Känner mej lite sugen på dom här sakerna eller skulle iaf vilja ha muffinsformarna och det rosa serveringsfatet. Jag menar liksom hur snyggt skulle det inte vara med några söta cupcakes i muffinsformarna på serveringsfatet? ;)




Nu är jag såååå glad!

Nu har jag och mamma precis beställt massa verktyg och grejer så jag kan baka mer cupcakes :D Gissa om jag är glad? :)
Min bror Anton tar student i år ju och då ska jag göra 3 student tårtor till han och en ska se ut som en studentmössa och dom andra 2 ska bara vara dekorerade med blommor och grejer tror jag de var lite därför jag beställde nytt idag. Kommer visa bilderna på dom sen när jag har gjort dom och så men det är ju ett tag till dess. Fast juste i helgen förhoppningsvis om grejerna har kommit ska jag nog prov baka en tårta och då kan vi ha den till morsdag också eftersom de är de på söndag :) Så visar bilderna då ;P











Åkte hem tidigare...

Hejhej :)

Åkte hem lite tidigare idag från skolan pga att jag inte mådde så bra. Ligger i sängen nu och ska vila en stund sen ska jag nog plugga lite om jag orkar. Juste innan jag åkte hem från skolan pratade jag med min hemkunskapslärare och hon sa att jag hade fått mvg på mitt arbete som jag lämnade in för ett tag sen och fatta om jag blev glad! Trodde att hemkunskapen skulle gå åt skogen eftersom mitt prov gick åt helvete kan man ju säga.
Aja nu ska jag vila lite, hörs.  

Puss ♥

Jag är tillbaka!



Nu är jag tillbaka efter min lilla paus ;P

Sitter och väntar på att maten ska bli klar för sen ska jag sticka iväg direkt till stallet och rida med Annie. Så himla skönt nu när det är ljust ute på kvällarna för då spelar det ingen roll vilken tid man rider. Aja nu ska jag gå och käka uppdaterar ikväll om jag hinner har lite studier att göra.

Ang bilden så ser jag förjävlig ut idag så ni fick inte se mitt ansikte ^^

Puss♥


Det är svårt att hålla tårarna borta nu...

Usch säger jag bara!
Mår riktigt jävla dåligt för tillfället och kommer nog inte orka blogga på några dagar eller vi får se men troligtvis blir det så.

Hörs♥

Godnatt ♥

Nu tänker jag hoppa i säng! Blev lite senare än jag trodde men men.
Hörs i morgon! Puss och godnatt ♥

Oj oj oj vad trött jag är!

Hejsan på er :)

Nu ligger jag hemma i min varma, sköna och underbara säng efter en rolig men endå lite slitsam dag på Täby Galopp. Dagen började med att vi steg upp kl 03.50 eller då hade Sanna legat vaken i ca 45 minuter innan och jag hade vaknat under natten typ oavbrutat så vi hade inte fått så bra sömn om vi säger så. Men iaf först vaknar jag av att väckarklockan ringer lite svagt och jag stänger av den och blundar lite men endå är vaken. Sen reser sej Sanna upp med en jäkla fart och tänder lampan och börjar dansa vilt omkring sej :O Själv får jag värsta chocken och typ blir klar vaken. Så vi går upp och käkar frukost och gör oss iordning. Sen vid 04.50 börjar vi traska till bussen. Men sen iaf när vi kommer fram till täby så börjar vi gå mot galopp fältet. Men vi går och går och vi ser galopfältet hela tiden men vi kom inte över. Tillslut så hamnade vi i skogen och gick typ vilsen xD haha klantiga jävlar, jag vet! Iaf sluta det med att vi fick gå runt till täby centrum och gå längs tågrälsen en bra bit men tillslut var vi frame. Skönt! Fick en liten uppfriskande morgon promenad på ca 40-45 minuter men de har ju ingen dött av bara jag och Sanna som var på väg att göra de :) Sen när vi var där hela dan så fick vi bla ta in hästarna från paddockarna, rykta dom, göra rent vattenskålar och fixa med hö. Måste säga att stora hästar vare :P Men sen när vi sluta skulle vi försöka hinna med 13.45 bussen från norrtälje till singö så dom berätta en enklare väg vi kunde ta så den tog vi och hela den jävla vägen halv sprang vi för att kunna vara säkra på att vi hann med bussen. Och jag skämtar inte det var typ 180 grader varmt så vi blev typ helt dyngsura, äckligt! Hittade fram iaf till bussen men vi hann tyvärr inte med bussen från Norrtälje vilken sög för då var vi tvugna att vänta på pappa som skulle åka kl 4 från norrtälje. Men vi gick till mammas jobb och var där så länge.

Måste säga att jag är helt jävla slut i kroppen och är hur trött som helst. Nu ska jag hoppa in i duschen eller först ska jag kolla kläder till i morgon. Ska upp vi typ 03.30 i morgon så ska ha så mycket som möjligt klart så jag slipper fixa allt i morgon bitti.  Aja kanske blir ett inlägg precis innan läggdags får se.

Här kommer några bilder från idag och igår. Hann inte ta så mycket idag men men.


Bilder från igår efter vi handlat på flygis








Bilder från idag











Ska försöka ta lite mer roliga bilder i morgon :)

Puss ♥

Godnatt ♥

Nu är jag och Sanna i Norrtälje elr vi har varit här sen kl 6 typ men men. Nu ska vi hoppa i säng eftersom vi ska upp kl 4 i morgon bitti, bläää på det men va fan det kommer säkert bli skoj sen satt de gör nog inget ;P

Hade ingen annan bild så får bli en ni sett ;)

Puss och godnatt på er♥


Ridning på g!

Godmorgon på er ♥

Idag är det söndag vilket inte brukar uppskattas hos mej (inte hos er heller tror jag) eftersom det är skolan i morgon. Men för mej idag känns de iaf mycket bättre. Eftersom jag och Sanna ska ju till Täby galopp i morgon (Måndag) som jag sa igår. Och det ska bli riktigt spännande. De värsta är att vi får gå upp så jävla tidigt för vi ska ta en buss som går kl 05.00 från Norrtälje. Men som tur är ska vi sova i Norrtälje så vi kanske bara behöver gå upp kl 04.00 aja nog pratat om de.

Nu sitter jag och äter frukost med min pappa och efter den ska han skjutsa mej till stallet så jag och Annie kan ta en ridtur innan jag åker till Norrtälje.



Idde den sötnosen i vintras ♥

Bjuder på en bild så länge tills jag kommer hem från stallet.

Puss på er ♥

Gissa vart jag och Sanna kommer spendera våra dagar nästa vecka?



När man ser bilden fattar man kanske så jag säger ;P på Täby galopp! Jag och Sanna ska praoa på Täby Galopp nästa vecka. Haha vi kommer nog äga tror jag. Helt ärligt har jag faktiskt aldrig vart på täby galopp så det ska bli skit kul att se hur det ser ut och att vara där. Vi får hoppas att vi hittar dit bara ;)


Kokosrutor

Här kommer ett recept på kokosrutor som jag bakade i fredagskväll och som vi även bjöd på igår när vi fick gäster :)






Kokosrutor

ca: 30-35 st små    Ugnstemp: 175 grader

Ingredienser:

150 g margarin eller smör
2 ägg
3 dl socker
2 tsk vaniljsocker
1 msk siktad kakao
4 1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 1/2 dl mjölk

Glasyr:

75 g margarin eller smör
1-2 msk kallt kaffe
1 msk siktad kakao
2 tsk vaniljsocker
3 1/2 dl florsocker

Garnering:
Kokosflingor

Gör så här:

Smält matfettet och låt det svalna.
Vispa ägg och socker pösigt.
Tillsätt de torra ingredienserna omväxlande med mjölken och matfettet.
Häll smeten i en smord och bröad långpanna, 30 x 40 cm.
Grädda kakan i nedre delen av ugnen i ca 15 min.
Låt kakan svalna.
Smält under tiden matfettet till glasyren.
Tillsätt de övriga ingredienserna under omrörning.
Bred glasyren på kakan.
Strö på riktlig med kokos.
Skär kakan i fyrkantiga bitar.

Lycka till ♥

Helt slut!


Hejsan på er :)

Har vart ute hela dagen idag och hållt på och arbetat i trädgården. Och gud vad varmt och skönt det har vart idag, elr vad tycker ni?

Idag har jag bla rensat ogräs i vårt trädgårdsland och sen planterat om mina växter i en nya krukor eller en var ny och den andra hade vi redan :P
Dom växterna eller örterna eller vad de nu är jag odlar är citronmeliss, citrontimjan och den tredje har jag fått hjärnsläpp på vad den heter nu :O :P Skriver sen när jag har frågat mamma om jag inte kommer på det själv :P





Citrontimjan och citronmeliss i den här krukan :)



Haha ja vad hete de nu då? kommer fan inte ihåg :P



Juste! Idag har jag också tagit fram min sittgunga eller vad de nu heter :)




Nu ska jag gå ner och sätta mej i min sittgunga och dricka drink.

Puss på er ♥

Tiden räcker inte till!

Hej på er ♥

Länge sen igen det dök upp något inlägg här på bloggen. Men tiden räcker liksom inte till, har haft jätte mycket plugg att göra och annat så det har liksom inte blivit av.

Men iaf, idag så ligger jag hemma i soffan och är sjuk. Vet inte riktigt vad de är men mår illa och är yr i skallen. Hoppas verkligen på att det går över till ikväll så man kan hitta på något och inte bara ligga hemma och vara sjuk. 

Så jävla härligt, igår var jag och Annie ute och red. Vi var ute i ca: 2 timmar så det blev en riktigt lång tur.
Full galopp på ängarna, blå himmel och varmt, känns som det är på g att bli sommar nu faktiskt! ;)





Båda bilderna är tagna igår.



Älskar denna bild på Idde

Tagen för ett tag sen ;P


Plugg, plugg och åter plugg

Sitter och pluggar för fullt nu innan middagen sen ska jag plugga lite mer efter middagen. Tror att jag ska försöka ta en spring tur sen om maten har kommit ner i magen ordentligt. Sen ska jag bara sitta och kolla på tv ;)

Har matte prov i morgon men det är skönt för jag känner mej ganska säker och sen när det är över har vi en sak mindre som ska göras. Skönt ♥



Puss på er  ♥

Dagens outfit

Här kommer dagens outfit (fast skorna hade jag inte på mej, skulle bara testa dom när jag kom hem ;P)



Jeans - Gina 199 kr
Linne - Gina 99 kr
Tjocktröja - Gina kommer dock inte ihåg vad den kosta.
Haha kunde lika gärna skriva att allt var från gina ^^

Åland med tjejerna

Som sagt så åkte jag, Nelly och Annah färjan idag för att fira att Nelly fyller 19 år på onsdag :) Tyvärr så kunde inte Emelie och Angeliqa föja med "/ men vi hade ju trevligt endå :)

Här kommer några bilder ;)



Jag innan vi gick ombord :)



Havet :)



Haha havet igen och svenska flaggan ;P



Annah och Nelly på däck :P



Jag på däck ;)



Åland :)



Åland



På hem vägen vart det smörgåsbord ;P



Haha utsikten från bordet, fint va ? ;P

Där fick ni se några bilder inte så jätte roliga men men de får duga nu ;P Var ju ute och sprang för någon timme sen med Emelie. Trodde att det skulle gå hur segt som helst eftersom jag inte sprungit på ca 2 1/2 vecka. Men det gick skit bra och shit vad skönt och roligt det var. Hade ju Emelie med så kunde snacka med henne på samma gång så det var ju skit trevligt :P


Nu ska det ut och springas!

Hejhej :)

Ska precis sticka iväg ut och springa med Emelie :) Ni får se bilder från färgan när jag kommer hem.


Haha konstig bild men va fan ;)

Puss på er  ♥

Rosa Cupcake ♥





Har varit sämst på att uppdatera och kommer nog vara det fram över, kanske blir något inlägg om dagen. Men just nu iaf har vi skit mycket i skolan som ska göras så hinner inte med att blogga.
Men här får ni iaf se en cupcake som jag gjorde här om dagen. Blev inte nöjd med den men va fan ;P

Nu ska jag gå och lägga mej för i morgon blire åland med några kompisar :) Puss och godnatt ♥

RSS 2.0