21 november 2010


Japp juste!
Nu ska jag soooova!



Det där var fan onödigt sagt...



HELVETES JÄVLA SKIT!


Vad fan ska jag tro nu då? "/

Hej! ♥






Enligt mig ser du ut som en bög
Men enligt Emelie ser du inte ut som en bög
Vem har rätt? haha ;D


♥Sommar♥








Jag saknar sommaren rejält mycket...
Jag blir så deprimerad av kalla Sverigen,
vill åka utomlands och bara glömma bort allt
och alla här hemma för en stund... :/  ♥




Besviken... ♥




Du beter dig inte som en riktigt kompis ska göra vid ett sånt här tillfälle... "/
Fan va besviken jag blir...

Skärp dig och bete dig som en riktig kompis istället!

♥ Helgen











Haha ja här får ni 2 bilder från helgen. En på min vän Sanna och en på Idde :)

Jag ber om ursäkt om bloggen har fått lida lite dom senaste dagarna men har haft fullt upp och vart stressad så har inte prioriterar bloggen i första hand direkt men men.

I helgen då, ja, i fredags så var jag med mina underbara vänner. Gud så roligt vi hade de! Haha måste verkligen göras om men då kör vi baljan också! Haha Elleeer? ;P
Lördagen så åkte alla hem förutom Sanna då som stanna kvar och åkte och red med mej. Fast blev inte så långt om vi säger så. Vi började att rida ut men kändes så konstigt för Idde kändes typ "stel" men vi red på sen så tänkte jag att jag får testa trava lite och då kändes han halt :( Så hoppade av och ledde hem han ist. Pysslade om han och ställde ut i hagen medans Sanna red Challe en lite stund på volten. Dom var verkligen jätte duktiga! Synd bara att Sanna är dum nog att inte fattar de när jag säger de till'na haha :)

Idag har jag iaf sooovit, vart fan helt slut efter helgen alltså haha. Men nu ska jag faktiskt ta mej i kragen och vara duktig och plugga lite matte och sedan försöka skriva klart min musikuppsats så jag får den klar någon gång! :)





Fräscha naglar ♥






Jag älskar verkligen naglar som är fräscha och välskötta! Det är verkligen fint och som sagt fräscht.
Men själv så har jag alltid haft fula naglar och har aldrig orkat låta dom växa ut eftersom jag rider och jag HATAR verkligen när man får skit under naglarna haha :) Det är verkligen så äckligt! :P

Aja i fredags så hitta jag en ask lösnaglar här hemma så jag testade dom och dom satt riktigt bra faktiskt så det var kul. Om man nu inte sitter och glor på dom jätte nära så ser dom faktiskt verkliga ut ;) haha.
Har iaf bestämt mej för att nu ska jag verkligen testa att spara ut och när jag är i stallet så ska jag ha handskar, Vad jag än gör så jag Inte får skit under naglarna. Haha :) Sen ska jag antingen gå och förlänga dom elr göra bara vanlig manikyr. Det låter så bra så ! :)

Använder ni lösnaglar, har manikyr eller kanske till och med nagelförlägning? :)



Amen Lyckat!!



Faaaan också!!!

Är hemma nu!


Kom hem för en timme sen ungefär, och det är så här jag ser ut just nu (ja tyvärr de är sanningen) känner mej rejält äcklig, trött och sliten just nu tror jag ska ta och be pappsen sätta på bastun så jag kan  basta senare ikväll *ler*
Nej nu ska jag gå och skaffa mej ett liv!
:)








Snart bär de av hem...



God morgon sötnosar :)

Jag och angeliqa är vakna med tuppen idag eftersom jag ska åka hem idag :( Har verkligen haft en jätte trevlig helg och denna helg får komma i repris igen snart! :)
Skriver mer när jag kommer hem eftersom jag inte har så mycket vettigt att skriva för tillfället haha  :)



Hos Angeliqa ♥





Tjeeeena Tjeeena ;D

Sitter hemma hos Angeliqa i Västerås just nu, vi har nästan precis ätit mat och de var smaskens! ;) Ikväll ska vi bara vara hemma och ta de lugnt :) Kolla lite film och så (Y) :)



Ja, jag skäms så oroligt mycket...



I know what I said
But can’t you just get over it
You turned my whole world around
And I kind of like it ♥





Västerås i helgen! ♥


I helgen så drar jag mig äntligen iväg till Västerås för att hälsa på min kära vän Angeliqa. Det ska verkligen bli skit kul att äntligen komma dit och hälsa på henne! Vi kommer ha skit trevligt har jag en stark känsla av :)

Bjuder på en jätte fin bild på Angeliqa såklart! :)





Usch nu börjar de bli riktigt jobbigt... ♥



Ska jag eller ska jag inte.? Det är de som är frågan...



Fanny städar med Elov & Beny ;D



Håller på och städar nu för fulla muggar med Elov och Beny i bakgrunden (Y) Ska snart börja rensa garderoben och nu ska jag rensa heela, har en känsla av att detta kommer ta lååång tid :O


städa, bläää


Godmorgon på er :)

Sovit gott elr? Det har jag kan ju ta och tala om men dessvärre vakna jag med huvudvärk och de är mindre kul om vi säger så. Ska ta en alvedon snart och sen ska jag sätta igång och städa mitt rum *buuhuu* Hatar verkligen att städa, fast vem fan älskar att stääda egentligen ? :P
Senare idag ska jag träffa min kära vän Emelie och det blir väl som vanligt att vi ligger i min säng och snackar bara massa skitsnack om killar ;D (Y) Men de gillar vi! *fnis*

Bjuder på en sjuuukt gammal bild på mig och Emelie från när vi var små, helt sjukt att vi vart kompisar sen vi var så små kommer knappt ihåg första gången vi träffades :)







I’m through with doubt
There’s nothing left for me to figure out


They say time heals everything
And I’m still waiting...




RSS 2.0