Har varit i Mumsarby idag ♥



Go'kväll på er :)

Hur mår ni? Själv mår jag bara bra, lite trött bara men de ska ordnas snart ;)

Idag har jag vart hos min lilla mormor och grattat henne eftersom hon fyller år idag :) Det var ytters trevligt måste jag säga, träffa nästan hela släkten från mammas sida + lite annat folk :)
Var även med mamma och kolla på kyrkogården på morfars grav. Helt sjukt att de gått 2 år snart, kan inte fatta att du är borta än...♥

Nu ska jag snart sova eller något åt de hållet...






Nu är det lov och så saknar Fanny sommaren...






Sådär nu är det lov! Satan va skönt detta kommer blir har jag en känsla av :)
Synd bara att det är riiiiktigt långt kvar till sommaren igen, känner mej redan deprimerad... Usch på det! Jahjah vi får ta och göra detta lov till ett roligt och full bokat lov så kanske det känns bättre ;P

Älskar låten ♥


Godnatt ♥


Här med säger jag godnatt för nu ska jag sova!

Orkar inte ta bild och orkar inte vara allt för tråkig heller just nu såå jag bjuder på en gammal bild bara för att... jag ser så go och gla ut där! Eller nått.

Godnatt!





Äntligen! :)








Hejsan på er :)♥

Idag gick jag och Annie äntligen till stallet och red. Var verkligen jätte mysigt och roligt. Nu ska vi ta tag i det här igen och rida några dagar i veckan så som vi gjorde förr! :)
Idag då så red vi först en stund på volten och sen gav vi oss iväg ut på en tur också. På volten gick det jätte bra. Idde var jätte fin, måste verkligen rida på volten någon mer dag snart, var så jäkla kul! Ut gick det också bra och det var jätte mysigt. :)

Annars så har jag inte gjort så mycket idag förutom skolan då. Och sen så har jag pluggat lite här på kvällskvisten ;P Haha.
Snart tänkte jag faktiskt gå och lägga mej så jag får min skönhetssömn ;)




...






Vanlig dag i skolan



Haha Hejsan på er :) ♥

Hur mår ni?
Själv mår jag bara bra, har vart i skolan som vanligt, en helt vanlig dag förutom att Sanna inte var där haha jahjah ;P Åkte hem efter skolan och ja, ja va fan gjorde jag ingenting. Ska ta och sätta mej och plugga snart så jag får lite gjort på min SO fördjupning. :)












Bonde söker fru nästa!


Snart ska jag gå och bänka mej framför tv och glo på Bonde Söker Fru haha :)

Låt höra, brukar ni kolla på bonde söker fru?





upd senare kanske om jag orkar ;) puuss♥

Älskar låten ♥


Vi kör en...















:)  ♥




Tisdag...




Hejsan :)

Hur mår ni? själv mår jag kaanon! Så himla skönt för idag åkte jag bara hem och Inte plugga utan tog de lugnt! Hade ett prov idag och nu har jag inge prov som jag vet om iaf på ett tag så de är skööönt :D
Förresten så mååååste jag bara verkligen hinna med att rida någon dag i veckan  (har fortfarande inte gjort de) Usch saknar verkligen att sitta uppe på hästryggen alltså... Var mer än en månad sen nu :O

Haha japp de var väl de, har inte så mycket att skriva just nu känner jag :P





Plugga till so:provet nu!


Hörs senare!

Puss♥


Just nu



Väntar jag på att Angeliqa ska komma :)


Är med och tävlar hos Jockiboi!



Nu är jag med och tävlar om en jacka på Jockibois blogg ;) Anmäl er också vettja! ;) Klicka häääär för att vara med och tävla!




Besök hans blogg här!


Saknar hästen...




















Det var verkligen huuuur längesen som helst jag och Annie var ute och red. Minst säkert en månad sen sist. Saknar faktiskt pollen riktigt rejält men hoppas på att kanske rida i helgen :) ♥


♥ Höstbilder till Annah och Nelly ♥


Japp här har ni höstlöven i sverige! haha ;D











Jajemensan, plugga vare!






Usch, fy och blä! Vi har sjuuuukt mycket i skolan nu och jag skämtar inte alltså... Har fan knappt något liv :O Den här veckan har vi liksom 3 prov och två av dom är väldigt stora satt de suger + att dom är två dagar efter varann Och + att vi har 2 fördjupningar och en musikuppsats som ska lämnas in så snart som möjligaste :O Äh lika bra att få skit gjort!
Haha sådär nu har jag klagat klart! ;)

Hur mår ni?
Själv mår jag kanon nu iaf! ;D haha

Puss på er ♥

Paket!



Nämen titta!








Dom här fina grejerna kom hem till mig idag och gissa om jag blev glad? Klart jag blev!
Linnet är sååå bara mig liksom ;)
Grejerna kommer från Nelly.se, gå in och kika vettja, ääääälsakar själv deras kläder! 


:)



Hejsan på er :)

Jag tänkte börja detta inälgg med: usch o fy o blä för det börjar ju bli kallt ute nu Och det är Inte okej för mej! Låt höra, vad tycker ni? Tycker ni om att hösten är här? Och att vintern kommer snart? :O haha :)

Var ju som sagt i Stockholm hela helgen hos kusinen min, och vi hade de verkligen jätte trevligt och mysigt. Fredagen tog vi det lugnt och käkade middag och kollade film, lördagen blev det shopping och sen på vägen hem köpte vi mat med hem som vi käkade och senare gick vi på bio. :) På söndagen vid ca kl 12 så drog jag mej hemåt efter en riktigt lyckad helg. Måste göras om Maddis! :)

En tröja och ett par jeanslegging som blev mina i lördags:










Puss♥

Bio!



Snart blir det bio med bäste kusin :)

Puss ♥

RSS 2.0