♥ Uppdateringen suger



Heejsan svejsan! :)

Shit nu var det längesen igen men jag har så mycket för mig i veckorna haha fast egentligen så har jag ju inte de men men, iaf så glömmer jag totalt bort bloggen. Haha ;D

Iaf Igår så kom brudarna hit Hibbe, Dannie, Sanna och Mickis, skit trevligt kväll måste jag säga! :)

Nu ska Fanny Ek sova! Ha det fint!


♥ Måndag den 24 januari



Hejhej :)♥

Hur mås det? Själv mår jag kanon! :)

Kom hem för några timmar sen och sen dess har jag bara ätit middag och fikat med mamma, pappa och anton. Nu sitter jag i sängen och fixar med lite bilder.
Idag blev det Norrtälje för att fixa en liten present till till mamsi och lite så :)  Har haft en fin dag iaf :)♥ Kommer sova gott inatt!
Juste i morgon får jag sovmorgon också och det är ju ett stort +! Behöver inte gå upp förens kl 6 typ :D Skööönt!

Nu ska jag kila iväg och tvätta bort sminket, borsta tänderna, göra rent piercingen och skölja munnen med bakteriedödande munskölj (pga piercingen haha). Haha jag vet att det var en väldigt intressant information ;P


♥ Go´kväll gott folk


Hej :)♥

Söndagkväll är det nu och det gillas ju egentligen inte. Men vafan jag är glad! Jag har haft en fin, mysig och jätte rolig helg! :) Kaaanon ♥

Just nu ligger jag i min säng och jag tror nog fan att jag ska ta och gå och lägga mig snart. Har faktiskt inte sovit så mycket dom senaste dygnen satt tror att jag behöver sööömn känner jag! ;)

Tänkte bjuda på en så icke bra bild på min piercing :P haha. Var tvungen och beskära halva mitt face för det såg förj*vligt ut! Haha iaf där har ni piercingen och som ni ser (kanske inte så bra men endå) så sitter den lite väl mycket åt höger (väster egentligen) och det sög. Skulle vilja haft den lite mer inåt och lite högre upp. Men vafan går ju inte att ändra på nu heller ;) Haha satt och prata i telefon samtidigt som jag tog bilden satt ser lite mongo ut också sådär liksom på köpet ;D







♥ åh herregud ♥


:love:

Shit detta kommer icke sluta bra mina vänner! ;D

♥ Grattis Mamma!! :)



Idag fyller min fina mamma år, ett stort grattis till henne!

Älskar dig mamma! ♥

♥ Sitter på mammas jobb!

Godmorgon :)

Hur är läget idag ? men mig är det kaanon! liiite liiite öm i läppen bara men vafan ;)

Just nu sitter jag på mammas jobb och väntar på att min klass ska komma in med bussen, för sen blir det vidare in till stan. Vi ska kolla på någon film idag på cosmanova (stavning tack ?) eller något sådant var det, Haha ja det ska bli spännande! :P Iaf så var det egentligen meningen att vi kunde ta sovmorgon men jag hade oturen att inte kunna komma till bussen på något vis om jag tog den senare satt det blev att gå upp klockan 5 för mig idag också. Drygt! Jahjah så kan de gå! :P

Nu ska jag kila iväg och ta en varm choklad och sätta mig och lösa lite suduko, haha usch vad tråkig jag lät !? ;)




Tjaaaooo!


♥ Piercing idag, check, check!


FAn vad glad jag är! Idag blev piercingen av! : Är så jävla glad att jag vågade haha, ja, jag är väääldigt rätt för nålar och sådant. Men som sagt jag gjorde de även fast jag skaka som en jävla idiot, haha ja jag vet lite fjolligt men vafan sån är jag! Ni får se bilder en vacker dag när solen skiner, måste sova nu! Godnatt!


♥ sängen


Ligger i sängen nu och ska sova! Usch jag är verkligen jätte trött. Pratade med Angeliqa för någon timme sen och då höll jag på att somna när vi pratade, i slutet kommer jag faktiskt inte riktigt ihåg vad jag sa men vafan :P jag sov iaf en stund då sen vakna jag och nu ska jag sova igen, haha :)



♥ Ingen piercing idag heller...


Besviken Fanny hääär!
Åkte som sagt in i dag till norrtälje och gick till stället där jag skulle pierca mig men så säger dom att staven inte kommit idag heller! Dom hade ringt och sagt att den blev försenad. Drygt! -.- Men han sa att i morgon kommer den verkligen så får fan hoppas på det nu! Ska vara där vid klockan halv 4. Haha och så måste jag gå och vara nervös igen! haha jobbigt läge! Jahjah vill man vara fin så får fan fan lida pin!

Så, i morgon blir det alltså Norrtälje och pierca mig sedan blir det vidare till Stockholm med Hibbe och mamma, vi ska åka in och gå på öppet hus på en skola, satt de ska bli spännanade.

Bilder från idag när vi satt på bussen in till Norrtälje, så jävla fina människor de här alltså måste jag bara ta och säga :) ♥








♥ Nejnej jag är inte alls nervös!



Go´kväll sötnosar ♥

Vet ni hur nervös jag är? Igår fyllde jag ju år som sagt. Och vet ni vad jag fick?, en av presenterna var ett presentkort på piercing i läppen. Och i morgon ska jag göra de. Och Guuud så nervös jag är. Haha Jag fattar inte varför jag ska göra det när jag är så extremt rädd för typ aah... allt. :P Nålar speciellt. Skulle gjort det idag egentligen men dom hade inte någon stav elr vad det var hemma satt han sa att jag kunde komma klockan 4 i morgon. Det är alltså meningen att lilla jag ska gå och vara nervös i yttligare 1 hel natt + en heeel dag, haha shit säger jag bara! ;) Jahjah! det kommer nog bra ska vi se! :)

Ska kila och sova nu men tänkte bara visa och berätta vad det blev för middag och vad jag fick på min födelsedag! :)

Det blev Sushi och vårrullar till middag :)






Orkar tyvärr inte lägga upp bilder på allt jag fick men jag fick bland annat, som sagt presentkort på piercing och pengar, sånglektioner, ett jätte fint armband och ett par as gryma högskaftade skor med inte så jätte hög klack. Dom var ♥! :)

Nu ska jag sova! Hörs i morgon och då har jag troligen piercat mig också om jag inte bangar vill säga ;)


♥ Choklad- och valnötskaka

Kakan

4 ägg
1 1/4 dl socker
2 1/2 dl vetemjöl
1 msk kakaopulver
2 msk smält smör
75 g mörk blockvhoklad, smält
drygt 3 dl fint hackade valnötter

Glasyr

75 g mörk blockhoklad
1 1/4 dl smör
drygt 3 dl florsocker
2 msk mjölk
halva valnötter att dekorera med

Gör så här:

1. Smörj en rund hög sockerkakasform, 18 cm i diameter
och lägg bakpapper i botten. Häll ägg och socker i en skål och vispa med elvisp i 10 minuter, eller tills smeten är ljus och skummig och vispen lämnar spår som varar i några sekunder.

2. Sikta ihop mjöl och kakao och vänd ner det i smeten med en sked. Rör ner smält smör och choklad, samt de hackade valnötter. Häll i smeten i kakformen som grädda i ugn, 160 grader i 30-35 minuter, eller tills kakan fjädrar lätt.

3. Låt kakan svalna i formen i 5 minuter. Stjälp sedan upp den på ett bakgaller för att kallna.

4. Gör glasyren medan kakan kallnar. Smält chokladen och låt den svalna något. Vispa ihop det smälta smöret, florsockret och mjölken i en skål tills smeten är ljus och luftig. Vispa ner den smälta chokladen

5. Dela den kalla tårtbottnen i två skivor. Lägg ihop bottnarna med en del av glasyren emellan på ett serveringsfat. Bred den resterande glasyren över kakan och forma ett dekorativt mönster. Dekorera med valnötshalvorna. Servera!





Lycka till!♥

♥ Grattis till mig idag!



Japp som sagt så fyller jag 16 år idag, haha inte så länge kvar av dagen. Så kanske ska säga idag har jag fyllt 16 år :P låter lite bättre kanske! Haha iaf just nu ligger jag i sängen och är verkligen skiiiit trött! måste bara sova! det kommer upp recept och massa annat shit i morgon om jag hinner och orkar vill säga haha ;)

Bjuder på en gaaammal bild!



Godnaaatt!


♥ Hemma från skolan! Nu blir det tårtbak!



Hejsan :) Nu var då jag hemma från skolan och ska på direkten sätta igång med att baka en tårta!
Får se vad de bli för någon för har helt ärligt inte ens bestämt mig än för vad det ska vara för tårta. Det blir som det blir! ;) Lägger iaf ut receptet här sen det kan jag lova! :P Nej nu måste jag kila hörs sen!


♥ :)






GodNatt!




♥ Solsidan snart!


Snart börjar solsidan! Ska sitta bänkad framför tv kl 20.00 ! ;)  PÖSS!







♥ Spännande saker måste jag säga!


Några av presenterna som jag fick av tjejerna :) ♥











Haha den sista var faktiskt lite rolig ;)

Tack så mycket tjejer! :)


♥ Fyller år i morgon :)





Wooho i morgon fyller lilla jag år ;D ♥

♥ Underbar kväll med brudarna!








Hade en jätte trevligt kväll igår med mina brudar! Måste göras om så snart som möjligt! :)
Haha jag visste inte riktig vilka bilder jag inte fick och fick lägga ut så bjuder bara på maten och paketet som jag fick av dom :)

Tack så mycket tjejer för en jätte trevligt och rolig kväll! Och tack för fina presenten! :)♥



♥ Sjukt trött!





Godmorgon sötnosar :) ♥

Blev att jag sov över hos Angeliqa inatt men nu är jag hemma igen! Vi satt och glutta på film bra länge igår kväll. Och inte nog med de så sov jag väldigt dåligt, vaknade stup ikvarten av sms men antar att jag får skylla mig lite själv :rolleyes: haha.  Men som sagt jag är hemma nu och ska börja baka en lite tårta tills ikväll då brudarna kommer :) Känner att jag måste ta en lite tuplur sen efter tårtbakandet för är som sagt sjukt trött idag och man vill ju inte direkt slockna vid 8 ikväll ;)

Hörs!


♥ Drar iväg till denna brud nu!





Hörs när jag kommer hem!


♥ Blev Norrtälje med tjejerna!






Hej på er :)

Det blev som sagt Norrtälje idag med dom här brudarna. Vi åkte hem till Hibbe och kollade film, skräckfilm till och med och jag som är så rädd för såna :P Men det gick bra som tur var!

Hinner inte skriva så mycket mer idag måste gå och lägga mig är gaaaalet trött!


♥ Tyska...

 Hej på er :)

Hoppas ni mår fintfint för det gör jag. Sitter just nu i skolan och har tyska, usch o fy på det.Inte direkt mitt stakaste ämne om vi säger så... :O
Men slutar om typ 15 minuter satt de är niiiice! ;D

Hörs när jag kommer hem ikväll!


♥ 12/1-11


Go´kväll go´kväll :)

Har gjort lite allt möjligt nu och ska snart hoppa i säng. Ska upp vid kl 5 eller halv 6 i morgon, uuuh tidigt! Fast vill man vara fin så får man lida pin eller visst äre så man säger ? ;) Måste iaf fixa håret!

Iaf I morgon vet jag inte riktigt vad som händer, kanske blir Norrtälje efter skolan eller något liknande. Vi får se helt enkelt!

Bjuder.... inte på någon bild idag eftersom jag sugeer på att vara duktig med kameran :P






♥ Jävla internet...


Nääämen TjeenaTjeena! ;)

För tillfället hatar jag vårt internet, igår på heeeela kvällen funkade de inte. Och idag funkar det inte heller som de ska. Är tvungen och sitta med någon sladd in i datan (internetsladden kanske?) :S äh skit samma!

Därför det inte kom någon upd igår iaf :P

Ikväll ska jag plugga lite. Och ja ni hörde rätt... Tyvärr... Det har bara gått två jävla dagar och jag har 3 saker att göra, behöver egentligen inte göra det nu. Men har bestämt mig för att vara riktigt duktig nu och ta tag i sakerna direkt ist för att skjuta upp. För det är jag nämligen expert på ska jag tala om! Och de slutar då inte så bra i slutändan om man gör så med varje sak kan jag ta och tala om. Haha jaja nog om de! :)

Ska kila iväg nu och göra skiten!

Hörs sen!


Plugghästen nääästa! check, check!


♥ Nu: sängen!


Usch och fy och blä! I morgon börjar skolan igen! Ska bli skit kul att se alla igen, om sanningen ska fram har jag faktiskt saknat vår lilla klass litegranna :D Men men! (a)

Börjar liksom redan bli nervös för nationella proven (stavning tack?!) och det är ju inte bra! Kan ju inte gå och vara nervös för de heller, de kommer gå så bra! Skit samma!

Nu måste faktiskt lilla jag gå i säng om jag ska orka upp i morgon! :O

Godnatt sötisar ♥

Förvirrande inlägg måste jag säga... Äh skit samma! PÖÖÖSS

♥ Norrtälje med brudarna!


Hej på er :)

Idag blev det Norrtälje med Hibbe och Sanna, hade de verkligen jätte trevligt! Härligt var det att träffa dom såhär dagen innan skolan (blä, skolan börjar i morrn!) så man fick snacka lite skit om allt som hänt dom senaste dagarna :P Haha

Idag har jag också vart duktig med kameran!




Fick en liten uppfriskande promenad i morse till bussen! 3 km, check, check! haha ^^ Om vi säger så här så blåste de en heeel del och mitt hår mådde inte så bra resten av dagen tack åhej på de... :(











Hade min nya tröja på mig idag :) Den var faktiskt riktigt fin med bara ett svart linne till så de körde vi på idag! ;) Haha ja och ni kan ju ta och försöka undervika att kika på mitt fina leende som jag har på bilden :P Haha usch!





♥ Hemma


Nu var jag hemma igen då eller har vart hemma ett bra tag menmen haha :P
Ridningen gick kanon! :thumbup: haha ^^ Var faktiskt riktigt mysigt att rida idag för det var inte sådär jääätte kallt som det har vart på senaste tiden. Sen så tittade solen fram också :) FintFint seeerruuh!


Nu ska jag kila ner och vara lite social med dom andra :)♥







♥ Stallet nästa!


Godmorgon sötnosar :)

Vaknade för cirka en timme sen och nu ska jga kila iväg till stallet och rida lite :)

Hörs när jag kommer hem! :P


♥ Nu: typ dygna elr något med Anton och Matte :P



.

♥ Bröllop, Sydafrika, lejon och scones


Sådär jah, nu var jag hemma igen eller kom hem för ett tag sen men men :P

Vi var ju som sagt över hos våra engelska vänner som har vart i Sydafrika på deras sons bröllop. Vi kikade på bland annat bröllopet som var inspelat, massvis med bilder på bland annat lejon och elefanter haha :P dom hade vart på safari ute i vildmarken (haha säger man så?) när dom var där. Var iaf jätte roligt att få se alla bilder. Till det satt vi och fika också med jätte goda scones och någon tårta som Jackie hade bakat, hon är bra allt duktigt hon! :)

Haha har vart riktigt dålig på att lägga ut bilder på senaste tid så här kommer bara några bilder från när vi gick till och hem från grannarna ! Kände att jag var alldeles för skabbig för att ses på bild idag Fast ni får en iaf som är tagen nyss. Måste också faktiskt ta och säga att det är fanimej mycket snö nu :O Usch på det!


















♥ Mätt som en plätt! Nu: grannarna!



har precis käkat middag och ska nu kila iväg till våra engelska grannar som varit i afrika på bröllop, vi ska bland annat få se lite kort :) Mys! ♥


♥ Julgransplundring?


HejsanSvejsan säger vi idag!

Julgransplundring är inte det när man slänger ut granen? För isf så har vi haft julgransplundring här hemma idag. Vi slängde ut granen, eller Anton slängde ut granen och så plocka vi undan alla andra "julgrejer". Skönt att julen är över nu måste jag faktiskt ta och säga... :O

Just nu sitter vi och kollar på fotboll och ikväll vettefan vad som händer får se hur det blir... :P

Bjuder på en gammal bild ^^




♥ Haft fullt upp


TjeenaTjeena! :)

Hur mår ni?
Själv så börjar jag bli bättre i halsen nu men hostan är fortfarande kvar, blä! :( Annars är det fint ska ni veta :P
Har inte bloggat på två dagar nu och det är för jag bland annat har vart med vänner och inte haft ork satt så äre. Känns ju lite drygt att sitta och blogga när man är med sina vänner. MenMen skit samma, nu är jag igång igen! ;) haha.

Ikväll så har iaf min fina vän Nelly vart här och hämtat sin julklapp och jag har fått min. Det var verkligen roligt att träffas för vi har inte träffats så mycket nu och det ska de ta och bli skärpning på! :)

Nu ska jag kila ner och käka vindruvor! ;D



Lugnar ner mig lite ♥


Go'kväll på er♥

Just nu ligger jag i min säng och kikar på foton. Mår lite sådär halvtaskigt just nu satt det är skönt att göra något som får en att tänka på annat vilket detta får mig att göra :)
Nej ni Nu ska jag inte var deppdepp heller. Utan Positiva tankar ska vi ha! PÖSS PÅER!





Skor + väska ♥


Sådär, här kommer mina två nya par skor som mamma köpte till mig för några dagar sen (a) och sen min väska som jag fick i jul, fast nu kom jag på att jag kanske redan har visat den. Haha jahjah!

Måånga bilder blev de på grejerna iaf men vafan ;) 

















Nå, vad tycks?

Hemma! ♥




Nu var jag hemma igen då! Ska fixa lite saker nu, bland annat ringa lite folk och plocka undan lite på mitt fina rum ;) Och Sen så tänkte jag visa upp mina nya skor bland annant :)

Bjuder på en bild från i sommras nu igen, och såklart, på mig och Idde :P






Hos Annie!



Hejsan Hejsan ;)

Nu har jag och Annie kommit hem till henne efter att ha varit i stallet och ridit. Riktig mysig ridtur blev det med pigga och glada hästar :) Fick till några riktigt galna och härliga galopper upp för några backar och gud så fort det gick. Men kul vare! :)

Nu sitter vi med varsin data och bloggar här hemma hos Annie, haha fintfint!
Usch känner mig alldeles frysen sen ridturen, kanske man ska ta och övertala pappa och tända på bastun när man kommer hem ? :) Det tror jag nog allt!

Hörs när jag kommer hem!





Bröderna Karlsson ♥






Den här filmen kollade vi på igår. Till en början så tänkte jag att den inte alls var någe bra. Men sen efter en stund när man kollat en stund så var den faktiskt riktigt bra. Den var rolig och som sagt riktigt bra. Haha ibland var den faktiskt lite pinsam ^^

Om ni inte har sett filmen, gör de! :) Ett litet tips från mig till er!


God morgon ♥


ööööh säger jag idag. Annah drog upp mig vid klockan nio idag! Och jag som inte har sovit någe bra alls inatt. Så synd det är om lilla mig... Jahjah!

Annah har dragit sig hemåt nu och jag har krypit ner under täcket igen :D Pratade precis med Annie om att kanske rida idag. Så vi får se hur det blir. Var faktiskt riktigt längesen jag red nu igen. Så det ska bli kul isf!

Bjuder på en fin bild på Idde från i sommras :)






Filmkväll ♥


Hejsan :)

Har precis ätit middag och nu resten av kvällen blir det filmkväll med Annah, mamma och pappa. Så deet betyder alltså, ingen bloggning :) Kommer uppdatering i morgon!




Norrtälje nästa ♥



Godmorgon sötnosar ♥

Hinner inte skriva så mycket nu för ska precis åka iväg till norrtälje!

Hörs när jag kommer hem!


Godnatt ♥


Här med säger lilla jag godnatt! Måste gå och lägga mig för det är nämligen så att jag ska upp rätt tidigt i morgon för att jag och Annah ska åka in till Norrtälje och fixa lite och köpa lite smått och gott :) Och jag måste bara duscha och fräscha till mig lite innan. För som jag ser ut nu så funkar det ej i krig liksom. Och då vill jag lova att det är illa!




Good night bitches! ♥


5/16, jag suger :O


Ja idag visade de sig verkligen att jag suger på att göra praliner :O Jag som ville så gärna :(
Det blev 16 stycken "skal" från början men bara 5 av dom klarade sig igenom hela behandlingen med mig. Fan också! :P Men vafan inte ger jag upp heller, klart jag ska bli bäst på att göra praliner ;D Haha :)
Fast tror nog fan att cupcakes är lite mer min grej ;D ^^  Eller vad tror ni ?




Häng och dö dumma pralin!




Så ska de se ut ! ;D






Nu är dom beställda! :D










Jag saknar sommaren och... Dig! ♥


Det är fan hemsk hur mycket man kan sakna någon...
Jag förstår inte, jag gör verkligen inte de... 








så sant såå ;D



Uttråkad och sjuk. check, check!


BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ så känner jag faktiskt just nu! :O
Vill inte ligga och vila, vill inte kolla på tv, vill inte ha ont i halsen, vill inte kolla på Svensson Svensson. Vill inte ! Jag har faktiskt jätte jätte tråkigt! Känner att jag vill göra någonting, typ lära mig göra praliner :D ni vet såna dära jätte fina praliner ? Dom ser så fina och söt ut ! Vill lära mig att göra såna. Tror nog fan jag ska ta och testa göra såna idag det verkar som om det är lite pilligt och pyssligt att göra såna så då blir jag nog ordentligt sysselsatt! :D

Kolla! Visst är dom söta? :)









Vi kör en...














Till sommaren måååste jag bara ha dom här två bikinisarna. Haha jag vet att det kanske är lite tidigt att börja planera vad man ska ha för bikinis nu i sommar men vafan :D . Haha tror fan att jag ska ta och beställa hem dom även fast de är lite tidigt ;)


Ingen röst ?



Godmorgon sötnosar♥

Usch så sent man vaknar nu på lovet, känns som om hela dagen har gått ju! Får bli skärpning på det! Gå och lägga sig i tid ska man göra på kvällarna! Kom ihåg de Fanny ! :)
Idag då, ja jag har så gott som ingen röst kvar. Har legat och pratat med min vän Angeliqa i telefonen ända sen jag vakna. Och ja man hör väl vartannat ord jag säger. Så i dag alltså ska jag inte ha något liv heller,  utan bara ligga hemma och försöka bli frisk. Uusch så tråkigt! Det får bli Svensson Svensson idag igen ;D ♥

Nu ska jag kila ner och äta lite frukost!


Jag får tillbaka känslan ;D ♥





Om 15 dagar ♥



Om bara 15 dagar Fyller lilla jag år! Och det ska firas ;)




Haha bjuder på en bild från i sommras ;)









Nu, sängen och Svensson Svensson ♥


Nu blir det Svensson Svensson! Haha gud vad jag älskar den alltså! Så himla roligt! ;)







2 Januari ♥


God morgon på er ♥

Sovit bra? Det har inte jag kan jag ju ta och meddela er. Har vaknat varannan kvart och fått hostattacker. Dumma förkylning, dumma hosta! Just nu har jag en sådan fin röst att prata med den är sååå vacker ;) 
Nej usch! Hoppas att man blir frisk snart!

Idag ska jag bara ligga i min säng hela dagen och dricka te och knarka halstabletter. Låter faktiskt rätt så underbart just nu! :)



GOTT NYTT ÅR ♥







Då var det nytt år igen då! Shit vad tiden går snabbt! Nytt år, nya tag, nya möjligheter! ;D

Gott Nytt År ♥


RSS 2.0