♥ Bilderna kommer snart!



I kväll eller i morgon lovar jag att mina bilder som jag tog igår kommer upp, har haft lite fullt upp så att säga, men vi tar dom när jag har tid och ork! :)







Du tror du vet hur allt ska vara Du vet när allting passar sig Utom när jag ska förklara hur jag känner mig Du bryr dig inte om mig mera Och det har tagit mig så hårt Du kan väl inte acceptera Att någonting är svårt

♥ Sticker ut och fotar lite!


Vart är solen om jag får fråga? När man äntligen är ledig och vill sola så är det ingen sol, usch på det! Så nu tänker jag ist dra på mig kläder och gå ut och fota lite :) Var verkligen jätte längesen jag var ute och fotade så nu känner jag mig riktigt taggad på de :)




Bjuder på en bild som jag tog förra sommaren :)


♥ Duktiga Fanny


Ni måste väl hålla med om att jag är otroligt duktig som trampar på mina älsklingar...





buhuu :'( Som sagt så råkade jag ju trampa på mina älsklingar. Jag höll på att sminka mig och så la jag dom på golvet där alla mina andra saker låg men så tänkte jag "jag får bara inte trampa på dom" fast jag visste ju att dom låg där så jag skulle ju inte ens kunna råka göra de. Men där hade jag fel. Bakar bak och trampar på dom... Smart brud! Check, check! Nej men så jag drar med mig Pia raka vägen ut igen på elmstanatta och börja leta solglasögon, jag kunde ju bara inte gå utan liksom...
Hittade ett par som såg rätt förjävligt ut på mig men vafan dom får duga tills jag hittar ett par lika som jag hade förut (a)








♥ Jag ser på dig, och du ser på mig Och jag säger, Ja ja Jag vill ha dig. Jag vill känna din kropp emot min... När vi två blir en...




Godmorgon godmorgon :)

Gud så skönt att det är lördag och att man är ledig idag. Idag hade jag tänkt sola om solen kommer fram och ah sen får vi se vad som händer. Vi kanske åker ut med båten och lägger oss vid en ö och är där och solar och bada. Vi får se :) Nu ska jag gå ner och äta frukost iaf, vi hörs senare! :)

Bjuder på en lagom oseriös bild ;)




♥ Bullar









Jag och min fina lilla mamma slog ihop våra kloka huvuden här om dagen och bakade bullar tillsammans. Och tro mig dom blev helt enorma och inte nog med det så vart dom riktigt riktigt goda också. Man ser ju liksom bara hur goda dom är eller hur? ;)



♥ Jobb & Elmstanatta


Usch så trött jag är, sov inte alls bra inatt och dirket efter jobbet idag så åkte vi in till elmsta och gick och kika en stund på elmstanatta. Mycket trevligt, täffa fint folk och traskade runt och kikade på alla stånden. Tänken var först  att jag skulle stanna kvar och vara med på lunden men var så jäkla trött och dessutom har min kusin och min faster och farbror kommit ut så vafan åkte hem med dom :)
Nu här på kvällkvisten har vi ätit och spelat kort, riktigt mysigt ♥







Iphone eller sony ericsson?





Eller





Kan inte välja?! Hjälp! Vilken ska jag köpa? Vilken är bäst?


♥ Nu kör vi!





Nu kör vi igång med att blogga igen!

Så jaah, idag har jag jobbat hela dagen och nu är jag äntligen hemma och ligger och halv sover i sänge, är så himla trött. Jag förstår inte varför jag är det, känns jätte knasigt! Brukar inte vara så här trött men nu om jag släcker lampan så kommer jag somna direkt alltså. Funderar på om jag faktiskt ska göra det och sova tills vi ska äta och sen efter maten vila en stund och sen dra ut om springa. Det låter faktiskt riktigt bra måste jag säga ändå! ;) Det kör vi på! Hej så länge!

Bjuder på en blid som knasiga Tom tog på mig när dom var här!


RSS 2.0