Årets första bad!





Idag gjorde jag årets första bad, och vet ni ? det var rätt ut mot havet också! Fattar ni vad kallt! Fast endå låg vi i och simma en lite stund xD Haha :D Nu slipper jag bli kallad mes av min vänner ! :D


Nu ska jag kolla på film!

Ha det gött ♥

God morgon ♥


Godmorgon på er ;)

Hur mår ni ? Själv mår jag utmärkt! Blå himmel och solen skiner, tror att jag ska ut och sola lite vah ;) Så himla härligt! Vem vet idag kanske det blir årets första dopp ?

Ikväll elr nu på dan ska vi ta upp båten, haha låter kanske lite konstigt att vi ska ta upp den såhär mitt på sommaren men det är något som har gått sönder på motorn så de måste lagas. Så i morgon ska pappa åka och lämna den till min gudfar som ska laga den ;D Och sen när den är lagad ska den i igen!
Om det inte är försent för att fiska strömming så ska nog jag och Annah lura ut pappa på sjön en dag så vi kan göra det. Jag och Annah har ju snackat om det hur länge som helst men sen gick ju båten sönder och då kunde vi inte göra det.
Men vet ni mer vad vi ska göra efter båten är lagad ? Åka ring bakom den ;) Förra sommaren har jag för mej att vi inte gjorde de en enda gång men sommaren innan den så gjorde vi de och det var riktigt kul! Haha det var jag, Annah, pappa och min farbror christer och fy satan va kul vi hade! ;) Det var när Christer fick försej att han skulle åka som det blev som roligaste! Har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv nästan. Och pappa han kunde knappt köra båten för han garavade så mycket ^^ Haha det var iaf riktigt kul men men.


Nu ska jag ut och sola hörs ♥

Bjuder på en gammal bild ;)

Söta Cupcakes ♥

Igår så kom min grannes killes dotter över till mej för att baka cupcakes. Hon ville veta hur man gör så hon ringde och fråga om vi kunde baka cupcakes och självklart sa jag ja :) Vi höll på nästan hela dagen med att baka och dekorera :)

Här kommer bilder på mina som jag gjorde:













Vad tycker ni ? Vilken var finast? Tell me! :)

Sitter på jobbet...

Tjoo ♥

Sitter på mammas jobb och har precis jobbat klart för idag (nästan) ska jobba en liten liten stund till ;) Vi har precis tagit lunch och sitter och väntar på våra sallader som Maria är och hämtar. Själv ska jag äta en avokado sallad, mums!

Nu kommer hon! :D

Puss♥

Kvällsfika...





Var lite baksugen här på kvällskvisten, så jag satte igång och baka en liten rabarberpaj som jag kunde bjuda Anton och hans kompisar på medans vi satt och kolla på fotboll :) Dom åt med god aptit så de var ju bra ;P

Idag har jag vart och jobbat från kl 8 till kvart i 2 för då var jag helt slut i huvudet det bara snurra. Så då tog jag iaf bussen till grisslehamn och där satt jag och vänta hos Annah i chokladaffären tills Anton och Oskar skulle sluta jobba så jag kunde åka med dom hem. När jag kom hem slappade jag en stund ute i solen och sen senare tog jag en liten springtur. När jag kom hem började jag laga mat till mej och Anton och vi satt väl och käka någonstans runt kvart i 9 :P haha Sen kom iaf antons kompisar och dom började glo på tv och jag började baka. Sen har vi suttit framför tv:en och kollat på fotboll och ätit rabarberpaj. Men nu har dom stuckit ut och spelat fotboll och jag ska väl gå upp och lägga mej i sängen och kolla på någon bra film elr något. Så himla skönt i morgon får jag sovmorgon och sen på dan har jag inget planerat som jag ska göra. Hoppas det är fint väder så jag kan ligga och steka i solen hela dagen (a)


Godnatt på er ♥

Ligger ute i solen och solar!

Man måste ju passa på nu när det är fint väder ;) ♥

Blomma ♥





Jag älskar verkligen dom här blommorna! Dom är så fina och luktar så gott ;D
Perfekt att springa ut och hämta om man bara vill fina till bordet lite elr om man vill att det ska dofta lite godare :)


Misslyckade Cupcakes...


Igår så invigde jag mina nya muffinsformar med en ny smak som jag aldrig testat förr nämligen choklad och mascarpone. Såg recept för någon dag sen och då tänkte jag shit det här skulle nog vara gott men jag hade helt fel! Och sen inte nog med att dom inte var goda så matchade dom Inte mina nya muffinsformar! :(  Måste måste köpa nya så jag har till sommaren så jag kan baka i dom och då ska de matcha och blir gott såklart :P

Haha mamma tog med sej några till hennes jobb men jag tror inte att dom blir så uppskattade :P Elr kanske vet inte riktigt dom kan nog faktiskt bli lite goda till kaffe eftersom de är choklad och mascarpone smak. Har ni smakat tiramisu? det är ju typ en blandning av choklad, kaffe, mascarpone och lite andra smaker :P Haha

Här har ni iaf två bilder på dom icke så goda cupcakesen ;)






Juste igår så hade jag faktiskt inte tid med uppdatering här på bloggen för först åkte jag och jobba tidigt på morgonen sen vid 3 elr när de nu var åkte jag hem med Annah och hennes pappa. Och sen när jag kom hem kom jag på att jag behövde mascarponeost till mina cupcakes som jag skulle baka så då när jag kom hem åkte jag med killarna (anton och hans kompisar) till affären haha dom skulle ladda upp med dricka till forbollsmatchen som skulle vara senare på kvällen. Men iaf inte hade dom mascarponeost där så vi åkte hem igen och då fick jag ringa till mamma och be henne köpa de på vägen hem. Det gjorde hon också så när hon kom hem så börja jag baka sen på kvällen blev de fotbollsmatch tittning här hemma.
Så hann helt enkelt inte med att blogga igår ;P


En dag på stan med Sanna banana!

Hejsan på er :)

Hur mår ni? Själv mår jag fintfint! Sitter hemma i soffan nu efter först en dag på stan med Sanna och sen på kvällen så har Nelly vart här och fått sitt paket och sen har vi solat å dunkat musik och lekt med kissen ;) 
Juste om jag kommer ihåg, så typ i morgon ska jag visa vad jag shoppat dom senaste dagarna :)

Här kommer lite bilder från dagen;

Sanna när vi sitter och väntar på lite lunch. Haha blev övertalad att äta en
fet jävla pizza idag inte bra asså haha ;P 


Jag när vi sitter och väntar på maten. Usch var mitt hår ser ut!
Måste verkligen färga det snart!



Skålar gör vi med!


Haha blev typ inga fler bilder från när jag och Sanna gick på stan ;P


Lek med kisse pissen ;)


Suddig bild men det här är typ en av världens sötaste katter!
Smilla heter hon och är grannens katt men idag ville hon pussas
lite med min lilla kisse så hon låg och sola på vår veranda som
hon brukar göra ibland ;)



Sötnosen ♥


Zezar var extra busig idag ;)


Jag dårå som solar ;)


Passade på och ta lite kort på blommor när vi endå var ute ;D


Blomma



Sådär nu blev det några bilder som ni fick se :)


Var ute på en hejdå promenad med Emelie :(

Har vart ute på en hejdå promenad nu ikväll med min vän Emelie som sticker iväg till Grekland i en vecka. Kommer sakna henne grymt mycket :'( Men iaf vi gick ner till vattnet och vände och om vi säger såhär så blev det väldigt mycket snack om vad som hände i helgen :P haha. Försökte ta några bilder men alla blev usla men ni får se några endå ;P

Emelie på bryggan


Backby fjärden


Backby fjärden


Båtar


Suddig bild på en blomma


Juste vet ni vad jag såg idag! :P
Att smultronen börjar komma fram ;D



Nu ska jag hoppa in i duschen! ♥

Nya muffinsformar ♥



För ett tag sen så var jag och mamma på Åhlens och då hittade jag dom här muffinsformarna, äntligen! Har letat efter dom jätte länge och så nu hittade jag dom :) Sån himla tur! Fast dom står fortfarande i skåpet och väntar på att bli använda haha ;P Måste köpa fler innan dom tar slut elr slutas säljas så jag har en bunt till sommaren för hur snyggt skulle de inte vara med små gulliga cupcakes med rosa frosting och någon söt liten blomma i dom där ur gulliga muffinsformarna :)





Det blev 1-1

Var ju och kolla på en fotbollsmatch igår. Det var Grisslahamn som mötte Hallstavik och de blev 1-1. Haha det var lite kul för vi fick 2 utvisningar och typ 2 gula kort så grisslahamn blev ju färre än hallsta men endå så blev det 1-1. Det tyckte jag var bra kämpat av dom! :) 



Sitter på mammas jobb och väntar på att åka hem...

Hejsan på er :)

Sitter på mammas jobb och väntar på att Emelie och hennes mamma ska komma och plocka upp mej. Har jobbat klart för idag och mamma ska inte hem fören sent ikväll och pappa ska åka hem om några timmar så orkar inte vänta så länge. Så då passar jag på att åka hem med dom för dom har vart i Norrtälje och shoppat lite under dagen :) Tur för mej! ;)

Idag är det ju tisdag och jag ska egentligen rida men får se hur det blir är ju inte sådär jätte härligt väder ute idag och är rätt trött faktiskt. Men vi får se ska snacka lite med Annie :)

Skriver mer när jag kommer hem! Puuuss ♥

 

 


Har jobbat hela dan idag

Nu har jag kommit hem efter att ha jobbat hela dagen på mammas jobb i arkivet haha har typ slängt massa papper och grejer. Inte så jätte kul men men :P Jag vet inte riktigt om jag tänker åka och jobba i morgon elr om jag ska ta de på onsdag äh vi får se hur jag gör :)







Nej ni nu ska jag springa och äta lite mat för sen ska jag och mamma dra iväg och kolla på en fotbollsmatch :)

Hörs ♥

Magnum Gold, har ni smakat? ;)


Inte för att vara seg elr så men har ni smakat den nya glassen Magnum Gold? Det har jag, idag när vi åkte till nya affären för att köpa glass så tänkte jag, nu köper jag den och vet ni vad? det gjorde jag också! Har tänkt att köpa den varje gång men inte blivit av men nu idag blev de så :P haha


Innehåll
Vaniljglass, karamellsås (7%) med havssalt, överdragen med mjölkchoklad (23%) samt ett gyllene överdrag (5%).

Glassen ska väl typ smaka havssalt, mjölkchoklad, vaniljglass och karamellsås ja, ni ser ju där över. Själv tyckte jag den inte smaka något alls av smakerna som ni ser där över utan jag tyckte den smaka lakris konstigt nog :S Sa de till alla när vi satt i bilen och dom typ håna mej för mina smaklökar :( haha nej men tillslut tror jag jag fick över Daniel på min sida att han tyckte den smaka liiiite lakris iaf ;)

Aja men den var iaf helt okej tycker jag, om ni inte har smakat den så tycker jag ni borde testa den ;)


Student Cupcake till Annah!





Här har vi Annahs cupcake som hon bla fick av mej som student present :)

Vad tycker ni snygg / ful ? ;)

Vad har jag gjort egentligen?

Hejsan på er :)

Hoppas ni mår bra ! Det gör jag bara lite trött efter den jätte roliga och trevligt men rätt stressiga helgen men men det är sånt man får leva med :)
Nu kan man ju undra vad jag har gjort dom här dagarna ;P Så jag tänkte berätta lite, i torsdags så baka jag cupcakes för fullt hela dagen. I fredags så baka jag lite på morgonen sen bar det iväg till Norrtälje för att se på när min bror sprang ut i regnen :) sen vart det hem och baka för fullt innan jag skulle iväg och fira Annah att hon också tagit studenten :) var tyvärr tvungen att åka hem rätt tidigt eftersom jag hade massa grejer att göra. Kom väl hem någonstans runt 9 , 10. Och så satte jag igång att baka och höll på tills kl halv 1 , 1 ungefära. Sen på lördagen så gick vi upp hyfsat för att åka iväg och vara med på invigningen av nya Singö Affären som börja kl 10. Och det var ytters trevligt :) Äntligen har vi en ny affär på singö! Sen bar vi hem och baka och greja innan alla gäster skulle komma vid 3 . Blev lite stressigt så hann inte klart med alla tårtor så fick dekorera dom och så när alla var här haha pinsamt men men ;P Vid kl halv 5 så sprang jag in i duschen och gjorde mej klart haha ;P Aja blev iaf en riktigt lyckad och trevlig kväll :)
Jag skulle egentligen åkt över till Nelly och gratta henne också en liten stund eftersom hon också tagit studenten. Men vi hade massa gäster och de spö regna så ville inte cykla och alla hade typ druckigt så ingen kunde skjutsa mej.
Blev iaf ganska sent igår så sov tiill kl 11 idag men konstigt nog sitter jag här och gäspar endå haha :)
Juste i morse när jag vaknat och käkat frukost så hade Anton och Oskar kommit på att dom skulle köra till nya affären och köpa glass och självklart så följde man med. Även Emelie och Danne drog vi med oss :)  Mycket trevligt hade vi med glass och grejer ^^

Här kommer massa biler från helgen!
(Dock så lägger jag in bilderna på Annahs cupcake i ett annat inlägg sen)



När alla studenter springer ut :)



Min fina fina bror efter utspringet ♥


Skylt som satt på deras flak ;P



Usch måste verkligen säga att dom hade otur med vädret, typ spö regn hela tiden!



Antons klass flak ;)



Haha Annah på flaket :)



Annah och Marcus på flaket :) Måste bara säga att dom är så fina tsm dom ♥
( Hoppas dom inte dödar mej för bilden :)  )



Anton efter han stigit av flaket :)



Haha Anton öppnar champagne innan vi åker hem ;P



Bild från i lördags vid invigningen av nya Singö Affären :)



Bild från i lördags när Anton öppnar presenter med sin assistent Moa-Li :)
Så söta dom är :)



Anton med sina vänner Erik och Oskar :)


Tårtan jag gjorde till Anton som skulle likna en studentmössa
haha lyckades inte så jätte bra om vi säger så. Var jätte
stressad och vi hade massa gäster :P





Gjorde ju 2 elr egentligen 3 tårtor men dekorerade bara 2 av dom för
att vi tänkte att det måste räcka med 2. Och som sagt det gjorde de mycket väl.
Vi har 1 1/2 tårta kvar. Hur fan ska vi kunna äta upp dom? Fryser nog in va :P
Haha men iaf till bilden den där tårtan blev jag nöjdast med. Om jag får säga det
själv så blev jag Riktigt nöjd med den :)

Snart kommer bilden på Annahs cupcake upp här också så håll utkik! :)

Hörs♥

Det blir after eight cupcakes ♥



Sådär nu har jag gjort själva muffinsen och det blev choklad muffins för sen ska det bli after eight smak på fyllninge. Nu sitter jag bara och tar det lugnt i solen och väntar på att dom ska kallna så jag sedan kan fylla dom och dekorera :)

Gud vilket skönt väder det är ute idag då, blå himmel och solen skiner för fullt :)





Är det bara jag som tycker allt blir så fluffigt ute när allt börjar växa och så på sommaren? ;)

Nu blir det cupcakes!!


Jag blir så jävla trött och ledsen!

Usch på vilket dåligt humör jag är tack vare dej! Jag har hjälp dej, stått på din sida o allt och nu bara skiter du i mej känns de som. Om du vill mej något så varsegod och hör av dej jag bryr mej faktiskt inte längre eller rättare sagt, jag orkar inte att bli ledsen mer för det känns som om jag bara är som luft för dej endå...

Förlåt för deppigheten och surheten, var bara tvungen att få ur mej det här någonstans!

Rabarberkräm



Här kommer receptet som jag använde när jag gjorde den goda rabarberkrämen för någon vecka sen :)


Rabarberkräm 4-5 portioner     Tillagningstid ca 30 minuter

Ingredienser

ca 500 gram färska eller frysta rabarber (ca 1 liter skuren)
4 dl vatten
1 dl socker
3 msk potatismjöl

Gör så här:


Skala, skjöl och skär rabarbern i mindre bitar.
Koka upp vatten och socker. Lägg i rabarbern
och koka den mjuk under lock, 3-4 minuter.
Rör ut potatismjölet i lite kallt vatten. Tag
kastrullen från värmen. Häll i redningen i en
fin stråle, rör under tiden. Krämen ska sedan
bara koka upp. Häll upp den och strö över lite
socker så att det inte blir skin på ytan.


Servera krämen avsvalnad!



Lycka till ♥





Hemma!

Har typ migrän så får se hur det blir med bloggningen ikväll!


Är på mammas jobb!

Hejsan!

Sitter på mammas jobb för tillfället och väntar på att hon ska jobba klart så vi kan dra ut på stan och shoppa lite, har typ massa saker jag måste köpa. Men tyvärr så kommer det nog ta ett tag för hon har det rätt stressigt så det kanske är lika bra att jag går ner och jobbar lite jag med en stund. Jag ska ju jobba några dagar på hennes jobb nu i sommar och typ rensa papper haha ;P alltid något ju ;) Förresten så har jag sommarlov nu, så jävla härligt! Hade skolavslutning kl 8 i morse :)

Juste igår så hann jag inte med bloggen eftersom min kära vän Annie fyllde år och var hos henne hela dagen och hade de trevligt. Ni kanske får se dom få gröna lunds bilderna i dag elr så om jag hinner när jag kommer hem.

Nu ska jag kila ha de gött !


Cupcake ♥ Inte nöjd!








Här ovan har vi resultatet på cupcaken jag dekorera igår kväll och resultatet det blev bajs elr blommorna vart bra men täcket på cupcaken vart fuktigt och äckligt när det kom ut så kunde inte sätta fast så många blommor jag ville för dom bara gled ner även fast jag hade limm, så de sög. Och sen har jag slut med stora bra muffinsformar så fick använda några andra som suger, ska aldrig mer köpa såna de är en sak som är säkert! Dom liksom täcker inte ända upp så man ser typ vart sockerpastan slutar. Inte snyggt!

På torsdag förhoppningsvis så ska jag baka nya cupcakes och dom ska jag dekorera och greja med extra mycket för dom ska några speciella människor få :) ♥
Jag får hoppas bara att jag är på rätt humör och att jag lyckas med det jag vill ;)

Grattis till min vän Annie!

Ja må hon leva, ja må hon leva, jaaa må hon leva ut i hundrade år.....

Ett stort grattis till min vän Annie som fyller 14 år idag ♥


Idag cyklade jag nästan på en ståend polis!

Glömde berätta att när jag gick av bussen idag så stod det en polis skåpbil och en polis motorcykel vid vägen. Dom måste ha haft typ kontroll elr något varför skulle dom annars stå typ mitt ute i skogen liksom? Elr mitt ute i skogen kanske jag inte ska säga men på singö en öde ö ;) Haha jag gick iaf upp i skogen hämta min cykel och när jag gått ner från skogen med den och ut på vägen och börja cykla så när jag skulle cykla förbi poliserna så trodde då ena polisen att jag skulle cykla på andra sidan av han så han hoppa typ fram framför min cykeln, Men som tur var hoppa han fort tillbaka. Fan va pinsamt om jag hade cyklat rätt in i han liksom :O xD 

Haha bjuder på några tråkigt bilder (satt och tog lite bilder med camen här på kvällskvisten :) )





Kommer kanske bilder på min cupcake senare ikväll elr vi får se :)

Hörs ♥

Grönan idag

Hejsan :)

Hur mår ni idag? Själv mår jag fintfint lite trött bara men de är klart när man gick upp kl halv 7 i morse och har sprungit runt på grönan hela dagen ;) Förresten så hade vi underbart kul idag! Typ hela klassen var med förutom några, kanske 2 st ?
Jag och Sanna låste in våra väskor under dagen och min kamera låg i väskan och jag orka inte släpa runt på den så det blev inga bilder med kameran. Men det blev några usla bilder med mobilen som ni kan få se i morgon något iaf ;P

Nu ska jag sätta mej ner och ta det lungt och pyssla med min lilla cupcake som jag håller på att dekorera ;D Jag vet att det är sent men jag är faktiskt ledig i morgon :D ♥

Nu blir det läggdags!

Godnatt nu ska jag sova så jag är pigg och glad och förhoppningsvis kanske liiiite friskare till i morgon så jag orkar springa runt på grönan ;) Ska gå upp kl halv 7 och ta bussen 9 haha vet att de är några timmar där mellan men orkar inte stressa och så har jag lite allt möjligt som ska göras innan jag åker satt lika bra de att gå upp tidigt. Kanske hinner med ett inlägg i morgon bitti vi får se. Juste! jag skrev ju att jag kanske skulle dekorera en cupcake idag och det gjorde jag elr inte helt, jag satt på lock och gjorde blommor som sitter i en äggkartong och torkar för tillfället :) Ska limma fast dom i morgon och jag hoppas verkligen att det blir bra annars kommer jag bli värsta depp på mej själv och tro att jag inte klara av dom nya sakerna jag köpt ^^ haha aja nu måste jag verkligen gå och lägga mej!

Puss och Godnatt ♥

Gröna Lund i morrn dårå : )



I morgon blir det Gröna Lund med klassen :) ska bli kul även fast jag är lite feg för vissa karuseller typ som insane, extreme och fritt fall och dom där ;P höjder är liksom inte min grej haha

Är det någon mer som ska till grönan i morgon kanske? :)

Förkyld Igen!


God morgon sötnosar :)

Har ni sovit gott? Det har jag men har svidit lite i halsen så fort jag vaknat så det var lite jobbigt men men. Annie sov här från igår till idag och i morse skulle vi cykla till den nya singö affären som ska öppna och hjälpa till med att packa upp varor som vi gjorde igår. Men det blev inget idag så jag cykla hem igen och Annie hem till sej. Och det kanske var lite bra det för det hände en väldigt tragisk ska här på mogonen :'( Och sen har jag också blivit fökyld igen vilket Inte är kul! Hoppas hoppas jag inte är det på skolavslutningen! Ska droga ner mej med massa te o honung och halstabletter så får vi se om det hjälper :)

Idag ska jag försöka städa mitt rum för det ser ut som ett jävla bombnedslag och har skjutit upp städningen i ca 2-3 dagar nu. Tror att mamma skulle bli överlycklig om jag städade ;) Jag med såklart eftersom det är mitt rum hehe ^^
Bjuder på en gammal bild från när jag åkte båten med tjejerna :)



Förresten tror jag ska dekorera en lite cupcake idag elr vi får se :)

Puss♥

Dagen ;)



Började dagen med en härlig frukost på varandan, Vanilj yoghurt med jordgubbar och någon fullkornskaka som man smula sönder i yoghurten :)





Sen var jag hemma och bla, solade, var ute och fotografera och städade lite. Sen någon gång mitt på dan cykla jag hem till Annah och fixade med några bilder till henne sen drog vi till kiosken och käka glass och gick ut vid vattnet och tog lite bilder ;P

Bjuder på några av dom ;)













Och sen på kvällen har vi lagt i vår båt eftersom vi egentligen skulle åka ut och fiska i morgon haha, men motor var knas så pappa måste lämna in den till min gudfar på lagning ;)





Så nu fick ni veta hur min dag gick till idag inte så jätte intressant men men ;P

Puss ♥

Två Cupcakes ♥

Dekorerade några cupcakes här om dagen och här har vi resultatet! Dock la jag ner väldigt mycket tid på att testa alla mina nya saker i början innan jag börja dekorera och sen när jag hade dekorerat klart första cupcaken och skulle börja på nästa så orka jag inte göra något komplicerat så det blev inga blommer elr något på den så den vart inte så snygg men men ;P

Här kommer bildena på dom;





Förresten så blev den här cupcaken till mamma i morsdagpresent :) (den första alltså)








RSS 2.0