TjeeenaTjeena!


Haha digga bilden ;)





Lite mycket plugg just nu och ska bort i helgen så var beredd på att uppdateringen kommer suga, aah men precis som den gjort dom senaste dragarna  ;P


Jag lever!


Jag lever bara satt ni vet!


Amen godnatt dårå!



TjeeeenaTjeeena ♥

Nu ska jag gå och lägga mej så jag är jääätte pigg tills i morrn ;)
Haha och jag är typ hyper för jag ska till skolan i morgon, haha det är inte ofta man är så glad för att man ska till skolan liksom men jag har/är ju faktiskt sjuk och har inte träffat folk på lääänge känns de som så jag kommer vara översocial känner jag nu faktiskt. Stackars Sanna o resten av klassen som kommer få stå ut med mej hela dan ;P haha jahjah!

Nu känner jag verkligen attdet här bleev ett väldigt oseriöst inlägg också men vafan ni står ut ? :D

Puss på rumpan o sov så sött allihopa för det ska jag göra ;)♥

I morgon blir det skola!! ;D



Yeeey! ;D

bjuder på en oseriös bild ;)


Ursäkta, men Varför så mycket mygg? :O





Ska inte mygg ha försvunnit vid den här tiden?

Jag har minns blivit biten ca: 10 gånger på bara dom här 2 senaste dagarna och då har jag vart Inne :O
Usch jag hatar verkligen mygg och så är jag speciellt känslig också för dom så usch på dom!

Haha jag känner att det här blev ett väääldigt intressant inlägg elr inte kanske ;P

Isglass är bra!




Tycker inte ni också att när man är sjuk (förkyld och ont i halsen speciellt) är isglass jätte bra för halsen? det tycker jag. Halsen blir så sval och bränner inte lika mycket. Så när man är sjuk får man faktiskt äta en hel del isglass tycker jag! ;)
I tisdags iaf så kom min snälla pappa hem med isglass till mej så jag slipper ha den där äckliga brännan/svidningen i halsen hela tiden. :) 

Ett tips till er som är sjuka (ont i halsen bla) köp isglass! ;D




Skola ? noppe...



Haha blev ingen skola idag heller för min del, har fått ont i öronen nu också. Är det inte rätt typiskt?
Jahjah de är väl bara att bli frisk så fort som möjligt sen ge sej på skolan.

Ikväll tror jag jag ska ta och kanske beställa hem några saker, för det är jag väl ändå värd, nu när jag är sjuk och allt? ;D thihi ;) 

Bjuder på en bild från i sommras eftersom jag saknar/längtar tillbaks så in åt helvetes mycket :(



Puss på er sötnosar ♥

Dagens drog ♥






Tror ni min förkylning har gått över? Nej de kan ni ge er fan på att den inte har! Det har blivit värre och blev tvungen att vara hemma från skolan idag. Så jäkla störigt nu när vi har så mycket i skolan också. Tur att jag har en underbar vän vid namn Sanna som säger till mej vad jag missar :) Guld värd!
Måste verkligen försöka pallra mej till skolan i morgon för vi har massa skit som ska göras.

Just nu sitter jag och glor på Idol och knaprar i mej halstabletter, ska ta och ringa min vän Annah efter de och prata en stund med henne. :)



Plugga, plugga och sova





Hej på er :)

Nu ska jag sätta mej och studera en hel del, tror att det blir en hel kväll med plugg sen blir det soooova! Jag vill verkligen bli frisk från den här äckliga förkylningen nuuu! Hatar skiten! Man är verkligen tjock i både hals, näsa och huvud och inte nog med de så svider de i hals och näsa också :O Haha tror att sömn är det jag behöver faktiskt bla! :) Nej ni vi hörs!

Puss ♥

Jag saknar min två vänner...













Usch vad jag saknar mina två vänner Annah och Nelly, de är sjukt! Att det kan bli så tomt efter två människor.
Älskar er tjejer och jag hoppas ni har det bäst där borta! ♥

Med de säger jag godnatt! Känner att jag måste sova nu faktiskt och får försöka bli helfrisk nu under natten!
PussPuss♥

Rensa garderoben!






Känner för att rensa garderoben, haha Och vet ni ? jag tror jag tar och gör det, Nu! ;D


Angeliqa :)






Sitter och pratar med min kära vän Angeliqa i telefonen och måste säga att det var riktigt kul att höras med henne har inte snackat med henne på riktiget länge :)

frukost


god morgon på er :)

sovit gott?
det har jag, jätte gott! Min huvudvärk som jag har haft i 4 dagars tid är typ borta och har ist blivit lite förkyld men va fan man överlever ;) haha nu ska jag sluta och klaga och i stället vara positiv :D

Idag ska jag fixa lite saker hemma bla städa rummet och tvätta. Sen måste jag nog plugga en hel del, känns som om jag missat en massa skola på bara två dagar eftersom jag var ju sjuk. Så det måste jag ta igen! :)

Puss♥

Bakar födelsedagskaka...


:)

Svampplockning










Sådär då var jag och mamma hemma, eller vi kom hem för en timma sen kanske :)
Blev lite svamp iaf :) Haha men en sak som jag kom på idag var att Jag har Inte något öga för svamp det är en sak som är säkert ;)


Svamp




God morgon vaknade nyss av att telefonen ringde och det var min kära mor som ringde och sa att hon var på väg hem från något haha visste inte ens hon åkt ? :P Jahjah hon skulle ut och plocka svamp och då tänkte jag att hon kanske ville ha lite sällskap så jag erbjöd mej att gå med och hon verkade bli kanon glad satt de är de jag ska göra nu, Plocka svamp! haha :)

Uppdaterar när jag kommer hem om hur svampplockningen gick! ;)

Puss♥

Grattis Bror ♥






Idag säger jag grattis till min bror Anton som fyller 19 år :) Grattis till han!

Bläääääääää



Japp då vart man hemma idag också... Usch det blir Så långtråkig att bara ligga hemma i soffan och inte göra något, hatar de! Tur att man har katten som sällskap iaf ;) haha





Sjuk...


Är det inte typiskt att jag vaknade idag av vääärldens jävla migrän ?
Tvingade mej upp ur sängen och tog en brus och tror ni det hjälpte? Nej självklart inte... Blev att stanna hemma från skolan. Riktigt tråkigt eftersom Emelie fyller år idag och vi skulle åka in och gratta henne efter skolan med att äta på restaurang och grejer.

Får hoppas jag är frisk till i morgon då det blir tjejmiddag hemma hos henne! :)

Idag har jag bara legat i soffan och kollat film och vart almänt död så har inte haft så mycket att skriva om vi säger så :P



Godnatt ♥


Dålig blogg dag i dag känner jag, de får bli bättre någon annan dag haha :P

I morgon fyller min vän Emelie år så efter skolan blir det till stockholm och käka på restaurang för att gratta henne har dock inte hunnit köpa present än så det får bli i morgon eller nästa vecka för på fredag blir det tjejmiddag för att fira henne lite mer :P Haha alltså kommer hon få en lite försenad present men de dör hon väl inte av ;)

Nu måste jag gå och lägga mej är verkligen jätte trött!

Puss och godnatt♥


...♥



Allt du behöver göra
är att le de leendet
och då försvinner allt försvar
jag byggt upp mot dej

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Slapp dag!



Så jävla härligt! Är redan hemma, har vart hos Sanna innan någon timma för vi slutade vid kl 10 idag men bussen kl halv 11 gick bara till Grisslehamn så jag stannade hos Sanna en stund och vi satt och glodde film och drack te :)  Sen tog jag 12 bussen hem. Huvudsaken till att vi fick sluta tidigare var för att vi skulle vara funktionärer till massa små barn som skulle tävla friidrott men det ösregnade så att det blev inställt efter ett tag. Jag och Dannie som skulle stå vid kula hann bara ha uppvärmning och ha en grupp sen så slutade vi.

Nu har jag precis lagat lite lunch och ska snart kolla på första avsnittet av åttonde säsongen av ONE TREE HILL!!! Yeeeeay! ;D Jag är så grymt nyfiken på vad som kommer hända!
Kanske man ska ta och göra en älskad Latte till avsnittet ? ;)

Puss♥

Godnatt ♥



Nu måste jag verkligen gå och lägga mig så jag orkar med morgondagen!

Puss o Godnatt♥

Löshoppning!


Annie och jag gick till stallet idag och löshoppade lite med hästarna och dom var verkligen jätte duktiga :) Lite spattiga var dom för det blåste en hel del så de var ju skönt att dom kunde springa runt på volten då och spatta runt ;)  Här kommer bilder;



































Juste korten!








Har ju totalt glömt bort att berätta att mina 242 kort som jag beställde från FUJI kom hem i min brevlåda för några dagar sen. Känner ju att jag bara måste berätta att dom var skit fina! Rekommenderar stort att framkalla bilder därifrån. Jätte bra kvalitet!



♥ Kaffe Latte




Har precis druckit Kaffe latte och kollat liiiite på tv ;) och nu måste jag verkligen sätta igång och plugga! Kommer nog bara blir trött ikväll om jag ska plugga :P

Puss ♥

Promenad i regnet...



Nu har jag äntligen kommit hem efter en regning promenad hem från bussen. Usch så nu är man blöt och äcklig också, jahjah! :P
Idag blir det plugga plugga som gäller fast först ska jag ta en macka och göra en latte ;D

Höörs♥

Godnatt!



Sannas Färgning

Här kommer för och efter bild på Sannas färgning :)







Det ser ut som att de är svart på efter bilden men de är de inte, de är lite ljusare i verkligeheten. Typ mörkbrunt :P

I Stockholm...


Hej på er ♥


Hur mår ni idag ? Är ni lika trötta som mej ? :P Igår som sagt var ju Sanna hos mej och jag färga hennes hår n blev det filmkväll. Vi gick väl och la oss vid halv 4 eller jag mna då iaf. Sen hade jag ställt väckar klockan på halv 8 för jag kanske skulle in till stockholm. Klockan ringde då och jag stängde av den men kunde inte somna om så det blev inte så jätte mycket sömn för min del inatt. Men sen iaf vid kl 11 ungefär bar de av in till stockholm. Kom väl in vid kl 2 eller nått. Då mötte jag upp mamma, Carina, Anton och farmor för lite shopping.

Nu sitter jag hemma hos mina släktingar och vi ska väl äta snart antar jag :) Ikväll kommer mina kusiner vara här så det ska bli kul!
Tyvärr så glömde jag kameran hemma så blir inga bilder från idag. Men i morgon när jag kommer hem så ska ni få se hur Sannas färgning blev hann ju tyvärr inte fixa det igår´, kändes ju heller inte så jätte kul att sitta blogga när Sanna var hos mej.
Jahjah i morgon blir det ikea innan vi åker hem så de är niiice! :)

Ni får ha en jätte trevlig lördagkväll allihopa! ♥


Hemma!



Nu sitter jag och Sanna här hemma hos mej, ikväll blir det mat, film, glass, hårgfärgning, godis ja feta som vi är haha ;) Nej men skojja bah. Får se om jag orkar/vill blogga mer idag/ikväll.

ha de gött ♥

Färgar Sannas hår :)



Tjeeeena Tjeeena ;)

Idag då har det varit en vanlig dag i skolan sen efter skolan blev det för mej och Sanna att åka till Kista centrum och shoppa lite. Sanna köpte en jacka+ en söt tröja (som jag dock också ville ha men det får bli en beställning via internet någon dag tror jag ;D ) Och för mej så blev det två tröjor, kan visa sen i morgon om jag kommer ihåg vill säga ;)

Japp, vi kom väl hem för ca 1 1/2 timma sen och nu håller jag på och färgar Sannas hår säger inte vad det blir för färg, det får ni veta i morgon! Någon som vågar chansa på vilken färg kanske? ;)

Godnatt ! ♥

Grattis Anny!


Nu senare här på kvällen har familjen vart över och grattat vår granne Anny som fyllt 20 år idag. Hon bor egentligen i England nu med sin engelska kille men har kommit hem till Sverige över hennes födelsedag och de var verkligen jätte roligt att träffa henne, var så himla länge sen vi sågs. Har saknat henne en hel del sen hon flytta till England för vi har ju liksom kännt varandra så länge jag kan minnas iaf och hon har liksom alltid vart där i huset bredvid när vi var mindre, saknar den tiden lite faktiskt...

Jahjah nu är det iaf städat lite i huset också och de är skönt!

Nu måste jag soooova! ♥

Hemma, nu blir det städning!


Nu är jag hemma! Ska sätta igång och städa för fullt nu!
Mitt rum ser ut som ett bombnedslag men det ska de bli ordning på nu! ;)


Som sagt...



Hejhopp på er, Hörs♥

Väntar på pappa...



Hejsan på er ♥

Just nu sitter jag på mammas jobb och väntar på att pappsen ska komma och hämta upp mej. Vi ska till banken och fixa lite grejer innan vi åker hem. Sen måste jag hem och städa blää!

Jahjah hörs! Måste kila nu♥


Bilder beställt!



Sådär nu har jag och mamma beställt hem lite bilder från FUJI direkt hoppas att dom kommer någon gång här i veckan för jag och Saaannaaa baannanaa ska in till stan här i veckan och kolla på jacka till henne och då kan jag passa på och kika på fotoalbum att köpa och sedan sätta in bilderna i :) Älskar verkligen och hålla på och pyssla med såntdär de är så mysigt ♥
Haha nej nu ska jag inte låta som värsta tönten menmen ;P

Snart ska jag iaf gå och lägga mej ska bara fixa klart med några bilder Sen blir de sängen!

Your smile is like a breath of spring
Your voice is soft like summer rain



Riktigt jäkla trött de är de jag är!



Tjeena Tjeena ♥

Hur mår ni ? Ganska fint väder idag så de är väl endå rätt underbart ;) haha
Själv så mår jag skit gött förutom att jag är grymt trött :O vet inte riktigt vad som hände men när jag kom hem från skolan så gick jag upp till datan och skulle fixa lite bilder men jag slockna nästan direkt och sov typ 1 timme eller något och sen har jag vart helt jäkla slut i huvudet och trött. Konstigt de där alltså! Tänke bege mej ut och ta lite friskluft så kanske man piggnar till :)

Annars idag då har de vart en helt vanlig dag i skolan fast juste vi har haft skolfoto också och de gick ju som de gick. Usch hatar verkligen skolfoto!

Jahjah har kommer några bilder från dagen
















Nu ska jag ut! ♥

Cupcakeskalas! ;)















Lisa var så snäll och skickade dom fina bilderna hon hade tagit på mina cupcakes som jag gjorde när dom var på besök. Tack så jätte mycket! :)

Kan ju ta och berätta vad jag gjorde för smaker.
På den sista bilden:

Första fatet (nedersta): Banan cupcakes toppad med mjölkchoklad frosting
Andra fatet: Choklad cupcakes med vaniljfrosting
Tredje fatet: Geisha cupcakes med vit chokladfrosting


Träning


Godmorgon på er :)

Har precis vart ute och sprungit och nu ska jag hoppa in i duschen!
Sen idag vet jag faktiskt inte riktigt vad som händer, ska försöka kolla på cupcakes grejer som jag kanske ska beställa. Juste ni ska få se bilder på mina cupcakes som jag baka åt tjejerna igår, vi hade nämligen cupcakeskalas! Haha :P Men måste be någon av dom skicka bilder för jag tog ju typ inte några eftersom alla dom hade sina systemkamror med sej och tog massa fina bilder satt tänkte att dom får ta och sen skicka till lilla mej :)

Jahjah nu ska jag kila in i duschen hörs!


Nu har mina tjejer åkt!







Nu har Nelly och Annah åkt till Irland och ska vara där i 3 månader. Tror dom kommer ha det jätte bra och kul! Har snackat med båda två nu och dom är framme och har de bra satt de är kaaanon! :) ♥

Tröööött!


ÄÄäääntligen fredag! ♥

Jävla nice alltså att de är fredag igen, och jag har nästan inge plugg alls att göra helgen ska kanske börja skriva lite på en uppsats men annars har jag ingenting typ. Underbart!

Just nu ligger jag i min säng och är gööör trött så tänkte faktiskt gå och lägga mej snart. Juste Usch säger jag för vädret för tillfället. Det blåser, är kallt, de regnar och ja, allt de är förjävligt!



Rena rama stormen ute!



Jäklar ni vad de blåser ute :O Trodde seriöst ett tag att huset skulle åka med, hah nerrå men de blåste utav bara h*lvete.

Nu är jag verkligen hur trött som hellst så jag ska gå och lägga mej :P

Hörs i morrn ♥

Dåligt humör...



Usch å hej på er ♥

Gud jag är verkligen inte på bra humör idag elr just nu faktiskt. Har sagt hejdå till mina tjejkompisar för någon timme sen och kärring som jag är bölade jag självklart en hel del. Blir verkligen inte på bra humör efter jag bölat alltså. Och shit vad jag kommer sakna min tjejer :'( Jag vet att de är bara 3 månader dom kommer vara borta men vafan jag är van vid att ha dom hos mej hela tiden typ så de här kommer inte bli lätt.
Tur att jag har alla mina andra vänner här hemma också! :)

Jahjah nog om de!

Idag har de vart en vanlig dag i skolan sen efter så blev det hem till Nelly med Annah och Emelie också och där var vi, käkade fruktsallad och prata sen blev det hemfärd och som sagt hejdå...

Bjuder på en bild som är tagen häromdagen på mig och min vän Saaaanna baaananaa :)



Nu ska jag ner och käka! ♥

Oj oj oj



Nämen Tjena!

Nu var det längesen, har verkligen haft fullt upp nu i två dagar och tiden har gått så fort så jag har liksom inte hunnit blogga. Men sån är livet ibland! ;)

Sitter faktiskt och ska plugga just nu sen har jag lite allt möjligt som jag vill kolla upp och så :P
Kanske kommer upp något roligare inlägg lite senare om jag har tid! :)






RSS 2.0