Inget internet

Förlåt för skit dåligt uppdatering men vårt trådlösa internet har inte funkat så då måste jag ha den stationära datan och har inga bilder elr någonting på den så de suger! Men man får väl klara sig utan bilder dåe ;P
Orkar inte skriva så mkt mer är skit trött så godnatt på er <3


Tisdag

Hejsan hoppsan! :D

Skola idag som vanligt, det var skönt för det var en ganska slapp dag och vi hade vääldigt roligt xD .
Åkte hem idag istället för till stallet för var tvungen att plugga lite, usch jag kommer typ åka hem varje jävla dag den här veckan bara för att jag behöver plugga och de är fan inte kul asså men men.
Juste jag hade ju redovisningen idag och asså det gick bra men fy fan jag hatar att stå inför människor att prata det är det värsta som finns typ tycker jag :O 

Och juste fy fan för vädret idag riktigt äckligt känns som om vintern börjar komma nu tycker jag :P.
I morse när vi stod och vänta på bussen så bara helt plötsligt börja det hagla för fullt som tur var så kom bussen bara någon minut efter men men.
Nu ska jag ta och plugga vidare.

puss påer <3

Grattis Annah :D







Tjooo!
Hoppas allt är bra med mej äre kaaanon :D
Idag får man ta och säga grattis till lilla Annah hon fyller 18 år idag.

Det var väldigt skönt idag för vi hade bara halv dag idag för att de var någon jäkla tant som skulle snacka med lärarna så det var bra för då kunde jag åka hem till Annah och gratta henne lite mer på rätta dagen :P Så det blev hem till henne åt lunch där, var pizza sen igår för var nämligen hos henne igår och i lördags och fira henne också :P Lördags med alla kompisar och söndags med familjen men iaf. Sen gjorde hade vi gjort tårta så då käka vi det.
Sen åkte jag till stallet tog in Idde och borsta han och lite så. Sen tog jag mej mod och gick ut på volten och red. Jag skritta runt lite bara sen gick jag in igen. Juste jag har itne berättat att sist jag red med Annie så snubblade Idde och jag ramla av och han skrapa upp knäna så aah var lite nervös idag eftersom det var första gången efter att jag ramlat av. Men aah det gick bra bara det att Idde märkte nog att jag var nervös för han stod och bara trampa runt när jag skulle hoppa upp men men.
Nu är jag hemma och ska försöka starta en tvätt sen plcka undan lite fort i mitt rum och sen måste jag plugga, måste skriva rent en text om
marie antoinette för ska typ ha någon jäkla redovisning om henne i mogron sen måste jag också plugga på no har omprov på fredag  :o  usch på de kan inte ett skit :s men aja det går nog bra.

Puss och hejpåer så länge ♥

Uppdateringen suger

Tjoo, jag vet att min uppdatering suger men aja. Juste nu sitter jag i soffan och kollar på tv är förkyld igen så blev att stanna hemma idag. Juste det är konfa träff idag och i morgon men får försöka åka dit i morgon.
I morgon blire också att fira Annah för hon fyller år nästa vecka på mååndag :D
Nu känner jag inte att jag har så mkt mer att skriva xD


Pusspåer<3

RSS 2.0