Jag gick ut...

Var tvungen att gå ut en sväng idag och ta lite frisk luft. Så då passade på att ta lite kort och såklart sprang Zezar den lilla busen med hela tiden och skulle vara med vart jag än gick. Och det passa ju bra för då fick han vara min modell ;D ♥
Här kommer några bilder; (dom är redigerade)

















Där fick ni några bilder. Haha sista bilden var jag bara tvungen att ta för att himlen var så blå och fin ;P
Nu ska jag gå och plugga lite, tror jag har hemkunskaps prov i morgon om jag nu går till skolan men ska verkligen försöka åka och göra provet iaf.

God natt på er ♥

Jävla förkylning!

Har blivit förkyld igen eller det har blivit värre, iaf i halsen. Trodde jag höll på och bli frisk så var ute och sprang i lördags men sen i söndags vakna jag och knappt kunde prata. Och det sitter fortfarande i har en jävla hosta och halsen svider också. Verkligen inge kul!

Som jag skrev i lördags skulle jag ju baka cupcakes men det blev det inge av. Ska ist försöka ta mej tid någon dag och göra macarons som jag aldrig gjort förut och det kommer säkert gå åt skogen. Men någon gång måste man ju testa ;)

Sorry för dålig upd, kommer nog inte bli bättre heller eftersom jag är sjuk och orkar inte.



Hemma :)

Nu var jag hemma igen, har kollat igenom alla kläder. Testade några kläder som mamma beställt och shit det var en tröja som jag verkligen tyckte om så den kommer jag nog sno av henne ;P aja.
Nu har Emelie kommit till mej och vi ska väl inte göra så mycket. Hör av mej senare ;) ♥


Lördag 17/4

God morgon på er :)

Ligger i sängen fortfarande och drar mej ska väl upp och käka lite frukost snart. Först idag så ska jag och mamma åka och hämta ut vårat paket från posten med alla våra kläder i. Sen när jag kommer hem tror jag faktiskt att jag ska ta och baka cupcaker. Det var otroligt länge sen jag bakade cupcakes elr bakade någonting över huvud taget. Har tänkt ut exakt vad jag ska försöka göra för tema idag på mina cupcakes elr iaf en av dom ;P Haha hoppas att jag har alla ingredienser bara.

Nu ska jag ner och äta frukost! Puss ♥

Nu har Emelie gått hem och snart blir det läggdags

Go'kväll på er :)

Emelie har gått hem nu och jag ska väl snart gå och lägga mej. Är fan sjukt trött även fast jag har vart hemma typ två dagar den här veckan och typ sovit mycket, konstig. ;P Haha aja blir ingen mer uppdatering för idag. Vi höres i morgon sov så sött ♥


Måste bil bättre på uppdateringen!

Hejsan på er :)

Gud vad dålig jag är på uppdateringen! Måste bättra mej!

Sitter här med Emelie nu har käkat lite mat nyligen och ikväll blire film med henne ;P Uppdaterar lite senare. Ni får några bilder från dagen som ni kan kolla på så länge :)

Annah sätter upp håret ;P


Jag spanar in mej i Annahs solbrillor


Annah kör för fulla muggar


Vacker utsikt över havet från singöbron ;P



Haha vi lekte lite med camen så här kommer bilder ;

Jag, Emelie och Anton :)



Jag och Emelie ( haha vet att jag har solbrillor inne men det skiter jag i)



Jag och Emelie


Haha jajah det är ingen som sagt att vi är normala ;)



Hörs ♥

Sitter och kollar på One Tree HIl

God morgon på er :)

Hemma idag också, men förkylningen börjar bli bättre nu känns det som så tror jag går till skolan i morgon. Har tyska prov i morgon så måste iaf försöka ta mej till dit. Aja sitter och kollar på One Tree Hill nu. Har börjat om från början och kollar på säsong 1 ;P Ska försöka plugga lite tyska samtidigt men det går inte så bra så ska nog ta en paus från tvn och bara plugga :)


Hemma från skolan...



Hej och godmorgon på er :)
Idag blev jag hemma från skolan för jävla förkylningen. Svider i halsen, är snorig och huvudet värker, inge kul! Sitter och glor på tv nu ska försöka plugga lite snart.

Hörs♥

Förkyld...

Sitter och kollar på tv har vart ute och sprungit en bit. Sprang och möte mamma och Losan sen så gick jag hem med dom. Det var skönt men lite tungt för jag håller på och bli förkyld, inte kul!

Hörs kanske lite senare, om inte godnatt ♥

Kom precis hem från stallet

Hejsan på er :)

Har precis kommit hem från stallet efter en härlig ridtur! Annie kom ju hem från Los Angeles i söndags och vi har inte ridit på länge så det var kul att få rida tillsammans igen :)

Här kommer en gammal bild mej och Idde ♥


Detta är en av mina favorit bilder :)

Nu ska jag ner och äta mat sen blir det en springtur själv elr en promenad med mamma och Losan (granne) :)



Godnatt ♥

Sov så sött ♥

Jag och min rosa tekopp ♥







Sitter i soffan med min rosa tekopp och dricker te för tillfället ♥

Nya tröjan ♥



Hade min nya tröja på mej idag som jag har köpt på hm för ca 80 kr. Man ser inte så jätte bra hur den ser ut men orkade inte ta någon bättre bild så den får duga tills vidare :)

Det blev ingen upd igår pga att jag satt och stress plugg heeela dagen.
Ska sätta mej nu också en stund och plugga innan Håkans Bar börjar ;P

Puss på er uppdaterar senare ♥

Lax är fanimej skit gott !



Har precis ätit lite middag, lax och potatis med en fräsch sallad och någon ny smak av någon Creme Fraiche som jag aldrig smakat. Den var typ smaksatt av saffran och tomat. Jag vet det låter så jävla äckligt men jag testade, den var faktiskt helt okej bara man inte tog för mycket av den.
Och vet ni, jag har kommit på att jag älskar lax. Känns som vi i våran familj inte äter lax så ofta så kanske därför jag tycker det är så gott när vi väl gör det ;P hahah xD


Där har ni den på bild på crème fraichen ;P




Jakten på Julia

Nu har jag, mamma och pappa kollat på Jakten på Julia. Kollar ni på det? Har ni någon favvis? ;P Haha nu ska vi kolla på Djävulen bär prada också ;D

Hörs lite senare kanske ♥

Sitter och pluggar...



Ja som ni ser där uppe så sitter jag och pluggar. Ni kanske undrar varför det har blivit så mycket pluggande. Men de är faktiskt så här att vi har typ 2 prov och en sak att lämna ni när vi kommer tillbaka och jag har inte pluggat så mycket på länge så då får jag ta och göra det nu vilket inte är så där jätte kul när man måste göra allt på samma gång. Men det är bara att bita i det sura äpplet och görat!



Arga snickaren



Haha jag och mamma sitter och kollar på repris på arga snickaren. Var tvungen och ta en paus från mitt pluggande som jag gjort sen jag kom hem från springturen. Haha han kan verkligen bli arg den där snickaren men det är ju bara bra ;P elr?
Brukar ni kolla på Arga Snickaren?


♥ Inköpen från igår


Brun utan sol - Åhléns 59 kr
Masscara - Åhléns 145 kr
Läppstift - Åhléns 60 kr


Svarta leggings - Ginatricot 99 kr


Långt linne - Ginatricot 99 kr


Liten väska - Ginatricot 50 kr (på rea)


Tröja - hm 79.50 kr


Det var väl de jag köpte igår. Dock så glömde jag köpa sminkborttagningsservetter, toffsar och hårnålar, haha det jag skrev jag behövde liksom. Klantigt av mej! 

Aja nu ska jag ut och springa. 
Hörs♥

God morgon ♥

God morgon :)

Har gått upp nu och sitter och käkar lite frukost. Har redan gått upp en gång idag, men då käkade jag inte frukost, då stacka jag och mamma iväg till stallet och släppte ut hästarna och gav dom hö. Sen gick jag och la mej igen. Men iaf nu ska vi sticka iväg igen och mocka och ge lunch hö.

Skriver när jag kommer hem ♥

Hemma från Uppsala!







Tjoo nu var jag hemma från Uppsala eller jag har varit det ett tag men endå :) Vi hade jätte roligt idag iaf mycket skratt och så :D Men det blev inte alls många bilder från idag, typ bara dom här där över och dom är dåligt tagna av mobil kamera men det får duga. Jag visar i morgon vad jag köpte, orkar inte visa ikväll. Får se om det blir mer uppdatering idag elr inte. Om inte så får ni ha en fortsatt trevlig fredagkväll ♥

Go'kväll

Go'kväll på er :)

Nu på kvällen har jag och mamma beställt lite kläder, för min del blev det inte så mycket men mamma hittade lite :) Aja nu ska jag ta och hoppa in i duschen så jag slipper göra det i morgon bitt eller förresten först ska jag ringa och prata lite med Pia om Idde innan det blir försent. Uppdaterar lite senare om inte klockan hinner springa iväg för fort. Förresten sorry för väldigt tråkiga inlägg idag men men får bli bättre någon annan dag!


Nu har jag vart duktig!

Kom precis hem från en springtur, måste säga att det var riktigt skönt väder att springa i idag, ingen sol men varmt. Perfekt! Jag tycker att jag har vart riktigt duktig nu idag, först har jag pluggat sen har jag vart ute och sprungit, *tummen upp* ;D
Nu ska jag gå och starta en tvättmaskin sen ska jag sätta mej och plugga lite mer.

Puss♥

Uppsala i morgon ♥



I morgon så bär jag och Sanna av till Gränby centrum för att shoppa lite. Känner att jag behöver fylla på med lite toffsar, hårnålar och sminkborttagnings servetter här hemma så det ska jag bla köpa i morgon sen så ska jag också kolla på jeans shortsen från gina som jag så länge velat testa. Sen så får vi se om jag hittar någon snygg tjock tröja eller så ;D


Torsdag 8/4 -10

Godmorgon på er sötnosar :)

Vaknade för ca 1 timme sen, har käkat lite frukost, föröskt hjälpa Annah med datan genom att prata med henne i telefon (gick inte sådär jätte bra) ^^ och så har jag kikat lite på bloggar. Ligger i sängen nu och ska försöka sätta igång att börja plugga för fullt så vi hörs lite senare ♥

Bilder från gårdagen

Jag på Idde
Undervik att kolla på min sits, sitter helt cp ;P


Sanna på Challe


Sanna på väg hem från stallet


Jag på väg hem från stallet :P


Haha där fick ni några bilder från igår. Förresten på första bilden på mej och Idde ser ni att jag bara har en tjock tröja på mej?! Det var så varmt att jag bara red i linne och en tjock tröja. Helt sjukt! Är sommaren på väg elr? ;D



Blev en liten promenad :)


Fick med pappa ut på en promenad efter maten så då sket jag i det andra och gick ut och gick med han ist :) Här kommer två bilder från promenaden.






Sitter och kollar på Grey's anatomy nu, kommer kanske bilder senare på när jag och Sanna var ute och red i går får se :)




Hemma igen!

Nu är jag hemma igen, har vart hos Annah ochh pluggat och det gick väl sådär, vill verkligen inte tillbaka till skolan och allt plugg! Usch på det!
Men aja, Annah och hennes pappa kom ju och hämta mej idag och vet ni det var Annah som körde, skit kul ju att få åka med när hon övningskörde ^^ gick super! :)


Här ser ni en koncentrerad Annah xD

Nu ska jag gå ner och äta sen senare ska jag antingen ut och springa elr så ska jag köra en stund på crosstrainern :)

Jobbig dag

Hej och godmorgon på er :)

Har ni sovit gott?
Det har jag iaf :) Skulle åkt och jobbat på mammas jobb idag egentligen men det blev inte så, så ska kanske jobba några dagar efter skolan när den har börjat igen vi får se hur det blir. Men iaf idag då då behövde jag inte gå upp tidigt och det var ju jäkligt skönt :)

Om några timmar kommer Annah och hennes pappa och hämtar upp mej. Vi ska hem till Annah och plugga.  Jag har typ tre prov när jag kommer tillbaka till skolan så måste verkligen plugga.
Aja uppdaterar senare ♥

Biskvier



Här kommer receptet på biskvierna

Citronbiskvier
Blir ca: 30 små stycken biskvier

Mandelbottnarna:

1 1/2 dl (100 g) sötmandel
1 1/2 dl socker
1-2 äggvitor

eller

150 g mandelmassa
1/2 äggvita

Fyllning:

2 dl Mársankräm
150 g smör eller margarin
1 msk vaniljsocker
2 msk florsocker
citronsaft från en halv citron (ta lite i taget och sen smaka av vart efter)

Granering:

200 g blockchoklad
25 g kokosfett eller 1 msk olja

Gör så här:

1. Smörj en plåt eller klä den med bakplåstpapper
2. Skålla, skala och mal mandeln. Blanda den med sockret.
3. Vispa vitorna lätt. Vänd ner dem i mandelblandningen. Eller rör riven mandelmassa smidigt med äggvita.
4. Klicka eller bred ut smeten till små runda kakor. Grädda dem mitt i ugnen ca 8 min.
5. Ta ut och lossa kakorna medan de är varma. Låt dem kallna.
6. Rör matfettet mjukt och smidigt.
7. Tillsätt lite i taget av mársankrämen. Blanda i vanilj- och florsocker, häll i citronsaften lite i taget och smaka efter.
8. Rör tills smörkrämen blivit smidig.
9. Bred citronsmörkrämen lite toppigt på undersidan av mandelkakorna. Ställ dem kallt.
10. Smällt blockchokladen med fettet, låt det kalla lite.
11. Doppa den toppiga sidan av kakorna i chokladen  eller pensla på den. Låt stå kallt.

Lycka till ♥

Låg uppdatering

Hejsan på er ♥

Nu var det länge sen jag blogga, helt ärligt har jag inte haft ork, tid och lust. Men nu ska jag sätta igång igen och blogga för fullt :)

Idag har jag vart och ridit med Sanna. Gick skit bra hästarna var pigga och glad så det var nice :) Idde hade inte blivit riden på ett tag så trodde han skulle vara piggelin om vi säger så. Men det märktes inte alls att han inte blivit riden på länge. Han var varken jätte pigg elr seg han var så som han brukar :) Haha konstig förklaring där men skit samma :P

Juste ska skriva ett inlägg sen om receptet på beskvierna som jag gjorde till påsk. Gör det senare idag eller i morgon :)


Full fart i köket!

Sitter i köket nu och det är full fart här. Har precis gjort klart mina beskvier. Ni får se bilder sen när jag har lagt upp dom på fat och ska bjuda på dom. Tyvärr så blev dom inte så bra som dom blev förra gången. När jag skulle doppa dom i chokladen höll dom nästan på och rasa ihop. Och citronsmörkrämen blev inte riktigt bra i smaken som förra gången. Dom smakade mer smör än citron även fast jag hade haft i massor med citron aja det blir nog bättre nästa gång får vi hoppas :) Blogg.se fungerar inte som det ska för mej så jag kan inte ladda upp någon bild så det kommer bilder senare. PussÅkram på er <3

Glad påsk!

Glad påsk på er ♥

Har ni vart ute och letat påskägg än?
Det har jag! Haha jag, Anton och min kusin var ute tidigare på dan och letade påskägg för fullt. Och vi hittade också ett varsitt ägg som tur var :) Nu har vi också ätit lite lunch med ägg och grejer, ja, ni vet vad som brukar finnas på påskbordet ;P
Här kommer några bilder som tagits under dagen än så länge:



Påskliljor


Kusin Magnus


Magnus och Anton på jakt efter påskägg


Påskbordet


Uppdaterar senare ♥

23:28

Nu har jag hållt på hela kvällen med att gjort struvor och beskvier till i morgon. Ni får se bilder i morgon på allt orkar inte ta nu. Ska nog gå och lägga mej snart är fan trött ;P



Godnatt på er ♥

Grillat!



Nu har vi ätit lite förrätt och nu står pappa ute och grillar kött. Blir kött, ugnsbakad potatis, sallad och bea å vitlöksmör till varmrätt ;P Sen ikväll ska jag nog göra beskvier och struvor till efterrätt men även sen till i morgon då det är påskafton :)

Nu ska jag gå ner och vara lite social med våra gäster :)


Bilder från dagen ;D

OBS! Alla bilder är tagna med mobil så dom är inte så bra men va fan ;D


Jag själv innan jag åkte till Annah, kan ju passa på och säga dagens outfit
Rött lång linne - Gina 99kr eller så
Vit kofta - Gina tror jag kommer ej ihåg hur mycket den kosta
Svarta mjukisar men ser dom ej men men - intersport kommer inte heller ihåg hur mycket dom kosta ;D


Fox Annahs Stora katt


Haha min skugga och Spöket Annahs Lilla kisse


Sötnos


Den här hästen är som en stor jävla nalle björn ;D




Några hästar ;D


Nu ska jag hoppa in i duschen för klockan 6 får vi gäster :)


Blir det en lång, seg och tråkig långfredag idag?

God morgon på er :)

Har ni sovit gott?
Det har jag, helt underbart även fast Annah ringde och väckte mej vid halv 10 - 10 kanske? Hon började babbla jätte glatt om hur fint väder det var ute och om hur långfredagen skulle vara, om den skulle vara sådär lång, seg och tråkig som de låter den ska va, haha :) Aja vi kom iaf fram till att jag skulle komma till henne så skulle vi vara ute och hålla på med Gandalf (en häst) Så kanske den inte blir sådär extremt lång, seg och tråkig :P

Idag är det ju solsken ute så då får jag säker användning av mina nya solbrillor, så dom ska jag garanterat ta med mej ut idag ;D



Dagens fråga:
Tycker ni att långfredagen brukar vara extremt lång, seg och tråkig?

:D


Skorna



Jag kom på att jag har glömt berätta att skorna mamma skulle lämna tillbaka dom lämnade hon aldrig tillbaka :P För jag behövde verkligen ett par tills dagen efter så då sa hon att jag kunde ta dom och sen köpa ett till par på hm om jag ville. Och det är lite roligt för jag har faktiskt börjat tycka om dom skorna hon köpte. Så jag får se om jag köper ett till par på hm elr inte :)
Aja det här kanske inte var sådär jätte roligt inlägg men skit samma.


Pitabröd med tonfiskröra

Sådär nu har jag ätit middag med familjen. Som sagt var det jag som lagade maten idag och det blev pitabröd med tonfiskröra. Självklart hade jag inte köpt brödet utan bakade det själv vilket jag nästan aldrig har gjort. Men det blev skit bra endå!  Där nere får ni receptet :) Jag gjorde dubbel sats som räkte till fyra personer, blev till och med bröd över som jag ska frysa in. 









Pitabröd


Ingredienser

Blir ca: 6 st små pitabröd

2 dl fingervarmt vatten
2 msk olja
2 krm salt
1/2 pkt jäst
4-5 dl vetemjöl

Gör så här:


1. Sätt ugnen på 275 grader
2. Smörj en plåt med matfett
3. Häll fingervarmt vatten, olja och salt i en skål. Smula ner jästen. Rör med en träsked.
4. Tillsätt 4 dl mjöl, om det behövs tillsätt resten av mjölet. Arbeta degen tills dess att den släpper skålen
5. Knåda degen tills dess att den är smidig och rulla sedan degen till en rulle Dela längden i 6 lika stora delar och rulla sedan dessa till bullar Låt bullarna ligga kvar på bakbordet och täck dem med en bakduk.
6. Låt bullarna jäsa på bakbordet i 15 minuter.
7. Kavla ut bullarna till knappt cm-tjocka kakor. OBS! Kavla bara på ena sidan.
8. Vänd kakorna och lägg dem på plåten.
9. Grädda omedelbart mitt i ugnen i 5-7 minuter


Tonfiskröran

Ingredienser

2 ägg
1/2 rödlök
1 burk tonfisk i olja (spelar inte så stor roll)
1 dl majonäs
citronpeppar
salt

Gör så här:

Hårdkoka äggen och hacka dem.
Hacka rödlöken.
Blanda ner tonfisken - mosa sönder med gaffel.
Tillstt majonäs för att binda samman röran.
Krydda med salt och citronpeppar.


När brödet har kallnat skär man en "ficka" i brödet, sen så fyller man i tonfiskröran där i. Man kan även ta sallad och andra grönsaker i.

Lycka till ♥







Påskuppgiften ;)






Haha ja, här ser ni min och Sannas påskuppgift. Vi skulle göra något som kunde färdas. Och vår påsk uppgift var en legobil med massa fina påskfjädrar på, och sen så satt det två små kycklingar uppe på taket elr vad de var. Men sen till då så hade vi en ramp (en pine/planka) som vi putta ner vår lilla påskbil från. Haha och ja det gick sådär den åkte en pytteliten bit iaf ;P

Men hunni nu är det ju Äntligen påsklov! Satan i gatan va skönt!
Aja vi hörs nu ska jag ner och laga middag ni får se sen var det blev :)



RSS 2.0